Шампионска лига - сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019

Мнениеот drvasko98 » 15 мар 2019 22:23

KOPScousers написа:Не е истина колко изявени фаворити са Ювентус, Ман Сити, Ливърпул и Барселона според комарджиите.

По 1.20 за Юве и Ливърпул да се класират, 1.25 за Барса и 1.16 за Сити. Струва ми се, че някой пак ще проплаче, май няма как да минем без поне един major upset на четвъртфиналите. Да не чуват драконите. :lol:

Ако трябва да направя метафизичен анализ на това твърдение и приемем, че И заради здравето на букмейкъри, един от фаворитите трябва да се издъни, то изненадата трябва да направи отбор, който:
- няма масово фенове извън своята си страна
- въобще не се шуми около него
- почти никой от форума на Гонг не го споменава
- наскоро е изял солидна порция шамари от опонента си
- издънилият се в предходното издание е предизвикал "major upset" особено ако е точно в същата фаза
Оставам на теб да решиш коя двойка наистина отговаря най-много на критериите :)

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 15 мар 2019 22:25

Ей менталния, много се радвам че ви изтеглихме, направо ни падате на гюме в най-подходящия момент ! :lol: Ще те гавря много, щото очаквам да ви разпорим задниците още на вашия бостан, който след мача ще го прекръстим на "Театъра на най-древната професия". :mrgreen:
Няма да ви бавим много...така че отсега приготвяй смазочните материали за там дето не ви огрява слънцето. :lol:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 15 мар 2019 22:31

drvasko98 написа:
KOPScousers написа:Не е истина колко изявени фаворити са Ювентус, Ман Сити, Ливърпул и Барселона според комарджиите.

По 1.20 за Юве и Ливърпул да се класират, 1.25 за Барса и 1.16 за Сити. Струва ми се, че някой пак ще проплаче, май няма как да минем без поне един major upset на четвъртфиналите. Да не чуват драконите. :lol:

Ако трябва да направя метафизичен анализ на това твърдение и приемем, че И заради здравето на букмейкъри, един от фаворитите трябва да се издъни, то изненадата трябва да направи отбор, който:
- няма масово фенове извън своята си страна
- въобще не се шуми около него
- почти никой от форума на Гонг не го споменава
- наскоро е изял солидна порция шамари от опонента си
- издънилият се в предходното издание е предизвикал "major upset" особено ако е точно в същата фаза
Оставам на теб да решиш коя двойка наистина отговаря най-много на критериите :)

Е, те тия коефиценти са доста преувеличени и надценени според мен. До първите мачове има повече от 3 седмици и съм сигурен, че ще има промяна в коефицентите дотогава, но пък в крайна сметка букмейкърите не са никакъв критерий. През последните 5 години нито веднъж не определиха Реал за основен фаворит за титлата, нещо повече, слагаха ги все 3-ти, 4-ти фаворит, а те я спечелиха 4 пъти. Може пък всички изненади да са приключили на осминафиналите, все пак имаше доста обрати и отпаднали фаворити. :roll:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 15 мар 2019 22:35

insaneboy1 написа:
Bernaleo написа:Юве няма да имат проблеми с Аякс.Защитниците на Юве са класа над тези на Реал.Сити си бие Тотнъм по навик,а Ливърпул няма смисъл да ги коментирам срещу Порто.Въпросът е как ще завърши първия мач на Олд Трафърд между Юнайтед и Барса,понеже Юнайтед на Камп Ноу нямат шансове. :mrgreen:

Bernaleo написа:Все си мисля че Аякс ще ударят Ювентус...

Последно кое от двете? :lol:

Иска ми се да ги ударят,ама надали :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 мар 2019 22:49

SilentKiller написа:Ей менталния, много се радвам че ви изтеглихме, направо ни падате на гюме в най-подходящия момент ! :lol: Ще те гавря много, щото очаквам да ви разпорим задниците още на вашия бостан, който след мача ще го прекръстим на "Театъра на най-древната професия". :mrgreen:
Няма да ви бавим много...така че отсега приготвяй смазочните материали за там дето не ви огрява слънцето. :lol:

Отдавна исках да се паднем срещу Барселона в елиминационна фаза, за да видим дали в два мача отново вие ще сте победителите.
Каквото и да се случи, да, аз винаги съм бил максималист, но така или иначе подвигът срещу ПСЖ завинаги ще остане в златните архиви на Шампионската лига. Сиреч, ако се класираме - ще е прекрасно, ако отпаднем - няма да е трагедия, а напротив - ще е едно своеобразно сверяване на часовника и урок за в бъдеще.
Не съм много в позицията точно срещу Барселона да "вдигам гири", само ще кажа, че Този Манчестър Юнайтед съдържа в себе си много по-разчупени детайли, разнообразие, жажда за прогрес и пр., макар да е доста, доста далеч като класа, опит и т.н. от Онзи Манчестър Юнайтед - на сър Алекс, Гигс, Скоулс, Рууни, Рио, Видич, Евра, Едвин и пр., и мен лично това ме радва, колкото и парадоксално да звучи! Отчасти това важи и за Тази Барселона, която е запазила най-силното си и гениално оръжие от онези времена - Лео Меси, но за сметка на това пък липсват някои от фундаменталните стълбове и личности - Шави, Иниеста, Пуйол, Валдес и пр. + Пеп Гуардиола разбира се! Ла Масия на квадрат, а сега? И намаляха като бройка, но и като качество сякаш, влияние в първия отбор и т.н.
Коутиньо ли, Видал ли, Дембеле ли, Суарес ли, Ракитич ли - да, сериозни играчи, но имат още много докато достигнат нивото на гореизброените. Също така и Валверде, който никога няма да достигне нивото на Гуардиола.
Да не казвам голяма дума, но имам чувството, нищо че постига отлични резултати, че не е точният човек за Барселона, може би има немалко разминавания в първичната философия по оста мениджър-отбор, но това е друга тема.
Последна промяна от smoothc на 15 мар 2019 23:05, променено общо 2 пъти.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 15 мар 2019 23:00

Ако питаш един лумпен дето тренира в няква зала на В. Левски, Валверде бил по-добър тактик от Гуардиола и Барса при него не играела толкова наивно като при Пеп... :lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 мар 2019 23:01

slash1912 написа:БоНбата ще гръмне на Кампа :)

според мен нема кво да стане, но все пак нищо не се знае де :mrgreen: вашия човек Суарез редовно ги шиеше преди, и сега очаквам да вкара 2-3 гола :mrgreen:

едно е сигурно, с цялото ми уважение към Юнайтед, но ако Валверде отново се издъни и отпадне на 1/4 финалите пак от този отбор на Юнайтед съвсем спокойно може да си подава оставката. Реално кой от играчите на Юнайтед е играл големи мачове през живота си ???? може би само Де Хеа и Погба, а и като знам как им върза с ПСЖ едва ли е възможно за втори път поред да им върже, само да не гледамте Оле / Ди Матео :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Коу и Суарез ако бележат на 1/2 финала дали ще се радват :geek: :P :P
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 мар 2019 23:06

Ернесто Валверде като гост в Шампионската лига

Спортинг 0-1
Олимпиакос 0-0
Ювентус 0-0
Челси 1-1

Рома 3-0
Тотнъм 2-4
Интер 1-1
ПСВ 1-2
Лион 0-0

В ерата Меси на Ноу Камп - 84 мача - 4 загуби от Ливърпул, Рубин Казан, Шахтьор, Байерн.
+ 30 поредни мача без загуба като домакин от 18-09-2013 насам.

Ей, по Законите на Мърфи не ви ли плаши, че точно сега може да ви се случи и първа загуба?

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 15 мар 2019 23:14

smoothc написа:Ернесто Валверде като гост в Шампионската лига

Спортинг 0-1
Олимпиакос 0-0
Ювентус 0-0
Челси 1-1

Рома 3-0
Тотнъм 2-4
Интер 1-1
ПСВ 1-2
Лион 0-0

В ерата Меси на Ноу Камп - 84 мача - 4 загуби от Ливърпул, Рубин Казан, Шахтьор, Байерн.
+ 30 поредни мача без загуба като домакин от 18-09-2013 насам.

Ей, по Законите на Мърфи не ви ли плаши, че точно сега може да ви се случи и първа загуба?

Да ти кажа, нямам нищо против! Но ако не стане тогава, защо да не стане в следващия мач от тазгодишното издание на турнира......
Изображение

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 15 мар 2019 23:16

Ливърпул и Барселона са сигурни за 1/2 финал.
Тотнъм имат добри шансове срещу Сити.
Аякс - Ювентус много не приятел за мен лично жребий но какво да се прави...Дано стават два големи мача и по-добрият да стигне финала :lol:

Върни се в “Архив”