Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот rsk » 04 мар 2019 23:04

alexdb написа:
rsk написа:Тая директива е много сериозна. Миналата Стойчо Младенов я разконспирира и пропаднаха нещата, ама тоя път всичко е ясно. Знам го от човек, който е много близък до властта и ми е съсед. Божков е казал на Бойко, че ще се навие да вземе Левски САМО про положение, че се спусне директива да са шампиони. Цялото БФС е в кюпа. Съдиите са събирани на Боровец и са инструктирани да свирят яко за Левски, много против ЦСКА-София и умверено против Лудогорец. Очаквайте ритуални кланета. Моци и Марселиньо са казали, че не искат да играят срещу Левски, щото ги било страх да не вкарат без да искат някой гол и да преебат нещата.

Тук вече пресоли манджата. На Тире не е нужно да се свири против, достатъчно е да се свири честно за да отекат в канала :lol:.

Част от директивата е да се пречи на ЦСКА-София. Да се къса живо месо от марката&харизмата. Заговорът срещу ЦСКА-София!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 мар 2019 08:21

Ако съдийте свиреха както трябва и показваха картони за всяка симулация на балерините, които се свличат при всяко докосване, сега нямаше да има нужда да се коментира тая "дузпа" :idea: :arrow:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 мар 2019 08:48

sin4ec написа:Сега да кажа и аз нещо тук...много ме беше страх от този мач. За срещата с ориндж и предстоящата с Лц не съм се притеснявал. Както и да е-отборът мина през Славия.
Моят любимец Костов си върви по пътя . Той ми е ясен отдавна. Другият ми любимец обаче ми е още загадка...
Още есента казах, че Давиде има всички качества и потенциал да се превърне в отдавна търсеният конструктивен халф на Левски. Да, есента бе налаган като дефанзивен, което беше грешка на Славиша...
Неслучайно го оплюх след мача с Локо Пд. Въпреки гола.
В следващите мачове Мариани почна да влиза в роля. И искрено се надявам да успее, защото няма кой друг!
Вчера на мача обаче , понеже до мен вече има професионалист, който играе на този пост, ми бе обърнато внимание на една негова слабост. Попрегледах записи и се оказа факт. Няма да я спомена, Левски си има щаб и са я забелязали!
Слушам тука за директиви. Много съм доволен. Някой го е страх... :mrgreen:
Но трябва да се отдаде чест на белите, че излязоха да се надиграват и да играят футбол!

А аз имам чувството, че Давиде е започнал да разбира какво е искал от него Стоянович. Вече втори мач гледам как отива почти до защитата, поема топката, помага на Райнов и Кали и раздава топката към Пау и Костов или стреля. Сякаш му е дадена повече свобода. Според мен той израсна много, откакто дойде при нас. Играе и с далеч по-голямо самочувствие. Дано не го засегне "стягането на коланите" от следващия сезон. Засега е далеч от това, което правеше Бедоя, но все пак се старае много. Бях скептичен, когато дойде. Статичните положения определено са неговата слаба страна.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 05 мар 2019 09:55

Този повтаря едни и същи неща през няколко месеца:

Загорчич: Левски не играе футбол и нямат игра (9 декември 2017)

Загорчич бесен: Това не е ЦСКА, с тази игра няма да са шампиони (12 август 2018)

Заги: С тази ли игра Левски ще става шампион? (6 март 2019)

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 05 мар 2019 10:03

Мариани е най- добрата изненада за мен. Честно, в началото бях много скептично настроен. Дали не беше се аклиматизирал, дали не беше на правилното място, дали му бяха поставени различни задачи (западняците са дисциплинирани и изпълнителни) ... Радвам се, че опроверга съмненията ми. Ники Михайлов показа това качества които очаквах от него. Приятно впечатление остави и Луи. Особено след като капитана рязко влоши формата си. Под възможностите си играят всички останали с изключение на Рейш и Райнов. Те толкоз могат. А Костов си е Костов- невпечатляващ и същевременно ефективен. Нападателят с най- високо КПД. Някои негодуват, че изпускал. Я си спомнете Йовов! Важното е, че забавлявайки се вкарва много голове за Левски. Забелязвам как чичо Гошо постепенно се превръща в г-н Дерменджиев.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 мар 2019 10:13

1914.1902 написа:Този повтаря едни и същи неща през няколко месеца:

Загорчич бесен: Това не е ЦСКА, с тази игра няма да са шампиони (12 август 2018)

Типичен балканец. Ей за това няма да има оправия по нашите територии. Вместо да си гледа в паничката, тръгнал да коментира другите. Абе Сульо, колко бяха точните удари от игра на Славия, които отправиха към вратата ни? Добре, че е вратарчето ви, че отнасяхте една петичка като стой че гледай.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 05 мар 2019 10:23

metodito написа:
1914.1902 написа:Този повтаря едни и същи неща през няколко месеца:

Типичен балканец. Ей за това няма да има оправия по нашите територии. Вместо да си гледа в паничката, тръгнал да коментира другите. Абе Сульо, колко бяха точните удари от игра на Славия, които отправиха към вратата ни? Добре, че е вратарчето ви, че отнасяхте една петичка като стой че гледай.
Загорчич може да си приказва колкото иска. Не пречи на никого!
Проблемът е, когато член на Изпълкома заплашва с мутренска лексика съдиите. И то на полувремето. Ще видим търбуха какво наказание ще получи, но правилното решение е да си подаде оставката. Ако сам не го направи, Изпълкома да го освободи.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 мар 2019 10:25

Щом с тази игра ги бием. Значи проблема е в неговата къщичка. Оставете ги тия. Сега Ралка трябва да започне да брои седалките и билетите :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Soulen » 05 мар 2019 10:25

Kris_men2000 написа:
Soulen написа:Миналата седмица бях в Рим и реших да посетя Лацио - Рома. Общо взето нашите фенове са пълни смешковци. Бях в сектора, който е прилепен за курвa норд. Феновете на Лацио не спряха да пеят и да подкрепят отбора си и о изненада, всички бяха нормални хора. Деца, младежи и възрстни хора. Всички прави на седалките подкрепящи отбора си с песни и скандирания, а не нонстоп плюещи съперника си. Дори когато ходеха към стадиона спокойно си се омешваха без абсолютно никакви конфликти. Бях с приятелката ми на мача и абсолютно в нито един момент не се почувствах застрашен, за разлика от мачове, които съм посещавал на Левски.

Ето затова няма да има футбол в България, атмосферата на Левски и ЦСКА е като в църква в сравнение с италианските мачове.

Брато ти наистина ли си вярваш на тези свободни съчинения?Да беше написал за някой друг мач да ти повярва човек но точно за Лацио и Рома няма начин просто.Там не се бият там се пребиват или убиват.

Ако не вярваш ще ти покажа билетите. Аз също си мислех така като теб, но или са се справили с футболното хулиганство, или олигофрените не са били на мача. Имах идеална видимост към курвa норд, бяхме залепени за нея, нищо не се случи освен една запалена факла в началото на мача. Преди и след него също беше спокойно.

Първоначално дойдох откъм южната страна с феновете на Рома. Имаше няколко човека със сини шалчета, никъв проблем не им направиха, те са били някви туристи предполагам, които като мен не са знаели откъде да влязат.

Отбора си има истински песни, а не само скандирания като нас, просто са светлинни години напред от фен културата на всеки бг отбор. Мога и с Атлетико Мадрид да сравня, онея са шумни, но са далеч от тифозите.

Друг е въпроса, че самия мач се охраняваше от няколко хиляди полицаи и карабинери.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 мар 2019 10:49

modor написа:Щом с тази игра ги бием. Значи проблема е в неговата къщичка. Оставете ги тия. Сега Ралка трябва да започне да брои седалките и билетите :mrgreen:

Тц, само на финали отделям време. Аз съм псевдофен 8-)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”