rusev написа:Левски ще бъдат бутани да станат шампиони, просто няма как 10 години без титла.
А ЦСКА кога? Ние правим 11 тази година.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
rusev написа:Левски ще бъдат бутани да станат шампиони, просто няма как 10 години без титла.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа: ще стане синоним на гадост, подлост, мерзост и корупция.Монетата винаги има две страни, сега ще постигнат своето с цената на всичко, но после ще платят много висока цена.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
hydetoshi написа:rusev написа:Левски ще бъдат бутани да станат шампиони, просто няма как 10 години без титла.
А ЦСКА кога? Ние правим 11 тази година.
JackPackage написа:Добре е, доста се говори за магията в последните 2 страници![]()
Директивата е ясна!![]()
![]()
Elliah написа:Мисля, че и вие сте в играта. Трябва да падате от нас в плейофите и да биете лудите за да станем шампиони. Дали са се събирали на среща да го решат това или по телефона са се уговорили. Гришата, Божков, Михайлов, Домсчиев и, разбира се Бойко, щатския посланник и президента на Китай (последния не знам що е бил там, ама...) са се събрали и са решили тази година Левски да е шампион. После естествено са обяснили на Венци работата, щото са длъжни да му се отчитат, а той осветли обществото по въпроса, щото е Пи4!
Вие сериозно ли взимате думи на Венци Стефанов за чиста монета? Сериозно ли си мислите, че Гришата има по-малки позиции в държавата от Божков,Домусчиев или Спас Русев? Сериозно ли си мислите, че са врагове и си бият шамари по медиите от любов към спорта? С общи бизнеси за милиарди и връзки с политици и евросредства те ще се карат кой да е шампион на България?
Понякога ме изненадвате много сериозно
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 13 госта