Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

hydetoshi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот hydetoshi » 03 мар 2019 21:23

rusev написа:Левски ще бъдат бутани да станат шампиони, просто няма как 10 години без титла.

А ЦСКА кога? Ние правим 11 тази година.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 03 мар 2019 22:16

Мда ... Тиквата, Шиши и Черепа са решили да направят държавния отбор шампион на всяка цена и на цената и на малкото останал авторитет. Мисля, че това ще е краят на ФК Левски. Ще ги направят шампиони, но този клуб ще стане синоним на гадост, подлост, мерзост и корупция. ;) Монетата винаги има две страни, сега ще постигнат своето с цената на всичко, но после ще платят много висока цена. Тази черна титла, която ще им осигурят на Левски тия тримата, ще се окаже най-голяма победа в историята на ЦСКА :idea:
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 03 мар 2019 22:27

ivo55 написа: ще стане синоним на гадост, подлост, мерзост и корупция. ;) Монетата винаги има две страни, сега ще постигнат своето с цената на всичко, но после ще платят много висока цена.

Че подуенци са си синоним на гадост, подлост, мерзост и корупция , още от времената на "Сталин почетен президент" . Не им пречи , само Прокобата ги мори , но това е положението .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 03 мар 2019 22:33

Да, и платиха с голям отлив на подкрепа. Много хора станаха фенове на новия клуб ЦСКА. Доброволно. Сега ще предизвикат с гнусотиите си втора такава вълна (огромна) на отвращение у хората. И за 20на години ще станат като Славия. Колкото и да се ядосват и да подскачат, хората с достойнство усещат, че ще се случи нещо адски гнусно (като мащаби на показна наглост), в което ще бъде намесено името на Апостола. И ще им дойде в повече. Само гледай. Ама няма да стане за ден-два. Или тая вечер.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 мар 2019 23:02

Добре е, доста се говори за магията в последните 2 страници :lol:
Директивата е ясна! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

rusev
Контакти:

Мнениеот rusev » 03 мар 2019 23:07

hydetoshi написа:
rusev написа:Левски ще бъдат бутани да станат шампиони, просто няма как 10 години без титла.

А ЦСКА кога? Ние правим 11 тази година.

Е ние поне купа на България взехме, от В група.
Последна промяна от rusev на 03 мар 2019 23:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 03 мар 2019 23:26

JackPackage написа:Добре е, доста се говори за магията в последните 2 страници :lol:
Директивата е ясна! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Това е единственото място във форума, където може да се коментира очевадната истина, че ви бутат с всички сили към незалсужена титла. На мен ми е все едно дали делироманци ще си купят титлата или вие. После лятото ще гледаме сеир и ново Тампере, Вадуц или Бате и пр. А вие си се радвайте на наредената титла, радвайте се, защото балона отново ще се спука.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 03 мар 2019 23:27

Мисля, че и вие сте в играта. Трябва да падате от нас в плейофите и да биете лудите за да станем шампиони. Дали са се събирали на среща да го решат това или по телефона са се уговорили. Гришата, Божков, Михайлов, Домсчиев и, разбира се Бойко, щатския посланник и президента на Китай (последния не знам що е бил там, ама...) са се събрали и са решили тази година Левски да е шампион. После естествено са обяснили на Венци работата, щото са длъжни да му се отчитат, а той осветли обществото по въпроса, щото е Пи4!

Вие сериозно ли взимате думи на Венци Стефанов за чиста монета? Сериозно ли си мислите, че Гришата има по-малки позиции в държавата от Божков,Домусчиев или Спас Русев? Сериозно ли си мислите, че са врагове и си бият шамари по медиите от любов към спорта? С общи бизнеси за милиарди и връзки с политици и евросредства те ще се карат кой да е шампион на България?

Понякога ме изненадвате много сериозно :)

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 мар 2019 23:52

Честит празник на всички българи !

Изображение
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 03 мар 2019 23:57

Elliah написа:Мисля, че и вие сте в играта. Трябва да падате от нас в плейофите и да биете лудите за да станем шампиони. Дали са се събирали на среща да го решат това или по телефона са се уговорили. Гришата, Божков, Михайлов, Домсчиев и, разбира се Бойко, щатския посланник и президента на Китай (последния не знам що е бил там, ама...) са се събрали и са решили тази година Левски да е шампион. После естествено са обяснили на Венци работата, щото са длъжни да му се отчитат, а той осветли обществото по въпроса, щото е Пи4!

Вие сериозно ли взимате думи на Венци Стефанов за чиста монета? Сериозно ли си мислите, че Гришата има по-малки позиции в държавата от Божков,Домусчиев или Спас Русев? Сериозно ли си мислите, че са врагове и си бият шамари по медиите от любов към спорта? С общи бизнеси за милиарди и връзки с политици и евросредства те ще се карат кой да е шампион на България?

Понякога ме изненадвате много сериозно :)

Просто всички видяхме как съдиите режат Лудогорец във Варна, след това решиха дербито във ваша полза, а днеска отрязаха главата на Славия! Грешки има във всеки мач, но тези при вас изглеждат тенденциозни и доста добре организирани. Отделно ние много добре знаем как работи Божков, все пак ни е бил собственик и на нас. Аз лично си спомням наредени мачове, купени съдии, свирщи в наша полза по времето на Черепа. Имаше и доста тото мачове даже и в ЕКТ (загубата от Бешикташ в продълженията). Сега Божков прилага същите методи на Герена. Все едно е, защото така или иначе всичко е наредено. Гришата го е правил в Литекс същото, както и Чорни при вас. Общо взето нищо ново под слънцето.

Върни се в “ЦСКА”