gihuelo написа:Казаха ,че португалецът е открил Роналдо и винаги се е занимавал с юноши ,какво общо има Яръмов ? Ти като толкова много разбираш я кажи Яръмов колко футболисти е направил и за какви суми са продадени? Десподов, Недялков.... до тук 15 млн.
Да продължавам ли?
Няма да те обиждам на мозАк ,защото нашите модератори имат някакво необяснимо влечение към теб и дори ни правят забележки да сме внимателни с теб

Дори и когато си видимо пиян.
Ами барабата величаеше Яръмов, пък сега мълчи. Ако беше чел форума, щеше да знаеш. Лична закачка..
Десподов и Недялков далеч не правят 15 млн. Но това е бизнес на ГГ, аз там нямам работа да коментирам...
По повод алкохола: никога не съм влизал тук пиян. Влизал съм на по питие. И си личи по много неща( без да се засягаш, в горния си пост имаш повече грешки, отколкото аз за години...

). Нещо повече-когато сядам да пия, не влизам по форуми, а се веселя. Разбирай го както си искаш.
Не знам модераторите какво са ти казали. И дали са ти казали. Но аз съм се застъпвал за ваши. Докато вие траехте. Застъпвал съм се и в нашия подфорум, за което съм ял калая. Застъпвал съм се за ваши и пред модератори, сини и червени. Имам свое виждане на нещата, и виждане за справедливост. Това ми е носило проблеми и тук, и там, и навсякъде. И ще продължа да го правя, независимо от последствията.
Ако съм казал нещо тук-имало е причина. Когато съм сбъркал-съм се извинил. Когато съм се омазал-съм взимал банана.
Който няма грях-да хвърли камъка, както е писано...( Йоан 8:7 )