Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот baraba » 28 фев 2019 22:33

SLAP написа:
baraba написа:Може би ... ще видим :roll:
Любо назначи пресконференцията в много .... интересен час - 13:23 ... :mrgreen: :mrgreen: Може пък да представи някой друг на пресконференцията ... знае ли човек :roll:

Някой свободен агент?

Или свободен агент или под наем ... предполагам :roll: Нямам нищо напротив свободните агенти, ако са като Бикел ... примерно или някоя остаряла звезда, която не попада в плановете на треньора си ... знае ли човек от кой храст ще изскочи заека :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 28 фев 2019 22:45

ugly bug написа:
maxi1914 написа:Минах на телефона и за това бъркам.

Ееееех капацитет...!
Направо си “плачеш” да си сменя подписа!
:mrgreen:

Смени го. Аз моя не го мърдам. Все пак ти наближава празника, трябва да те зарадвам
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 28 фев 2019 22:48

baraba написа:Може би ... ще видим :roll:
Любо назначи пресконференцията в много .... интересен час - 13:23 ... :mrgreen: :mrgreen: Може пък да представи някой друг на пресконференцията ... знае ли човек :roll:

Може пък да стигне на време. Или да се представи сам себе си.
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 фев 2019 22:59

gihuelo написа:Казаха ,че португалецът е открил Роналдо и винаги се е занимавал с юноши ,какво общо има Яръмов ? Ти като толкова много разбираш я кажи Яръмов колко футболисти е направил и за какви суми са продадени? Десподов, Недялков.... до тук 15 млн.
Да продължавам ли?
Няма да те обиждам на мозАк ,защото нашите модератори имат някакво необяснимо влечение към теб и дори ни правят забележки да сме внимателни с теб :) Дори и когато си видимо пиян.

Ами барабата величаеше Яръмов, пък сега мълчи. Ако беше чел форума, щеше да знаеш. Лична закачка.. :)
Десподов и Недялков далеч не правят 15 млн. Но това е бизнес на ГГ, аз там нямам работа да коментирам...
По повод алкохола: никога не съм влизал тук пиян. Влизал съм на по питие. И си личи по много неща( без да се засягаш, в горния си пост имаш повече грешки, отколкото аз за години... :( ). Нещо повече-когато сядам да пия, не влизам по форуми, а се веселя. Разбирай го както си искаш.
Не знам модераторите какво са ти казали. И дали са ти казали. Но аз съм се застъпвал за ваши. Докато вие траехте. Застъпвал съм се и в нашия подфорум, за което съм ял калая. Застъпвал съм се за ваши и пред модератори, сини и червени. Имам свое виждане на нещата, и виждане за справедливост. Това ми е носило проблеми и тук, и там, и навсякъде. И ще продължа да го правя, независимо от последствията.
Ако съм казал нещо тук-имало е причина. Когато съм сбъркал-съм се извинил. Когато съм се омазал-съм взимал банана.
Който няма грях-да хвърли камъка, както е писано...( Йоан 8:7 )
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 фев 2019 23:06

sin4ec написа:
gihuelo написа:Казаха ,че португалецът е открил Роналдо и винаги се е занимавал с юноши ,какво общо има Яръмов ? Ти като толкова много разбираш я кажи Яръмов колко футболисти е направил и за какви суми са продадени? Десподов, Недялков.... до тук 15 млн.
Да продължавам ли?
Няма да те обиждам на мозАк ,защото нашите модератори имат някакво необяснимо влечение към теб и дори ни правят забележки да сме внимателни с теб :) Дори и когато си видимо пиян.

Ами барабата величаеше Яръмов, пък сега мълчи. Ако беше чел форума, щеше да знаеш. Лична закачка.. :)
Десподов и Недялков далеч не правят 15 млн. Но това е бизнес на ГГ, аз там нямам работа да коментирам...
По повод алкохола: никога не съм влизал тук пиян. Влизал съм на по питие. И си личи по много неща( без да се засягаш, в горния си пост имаш повече грешки, отколкото аз за години... :( ). Нещо повече-когато сядам да пия, не влизам по форуми, а се веселя. Разбирай го както си искаш.
Не знам модераторите какво са ти казали. И дали са ти казали. Но аз съм се застъпвал за ваши. Докато вие траехте. Застъпвал съм се и в нашия подфорум, за което съм ял калая. Застъпвал съм се за ваши и пред модератори, сини и червени. Имам свое виждане на нещата, и виждане за справедливост. Това ми е носило проблеми и тук, и там, и навсякъде. И ще продължа да го правя, независимо от последствията.
Ако съм казал нещо тук-имало е причина. Когато съм сбъркал-съм се извинил. Когато съм се омазал-съм взимал банана.
Който няма грях-да хвърли камъка, както е писано...( Йоан 8:7 )

Спри да лъжеш ! Казах ти вече, не величая никого ! Само в твоите представи има някакво величаене ... някакви светкавични резултати .... и почваш сам да си ги оборваш ! Или спри пиенето или потърси медицинска помощ, защото, когато почнеш сам да си отговаряш ... става опасно ;) И за да няма повече лъжи, за Яръмов съм казал, когато го назначиха, че се е доказал и е постигнал резултати, което си е самата истина ! Това, че на теб не ти харесва си е лично твой проблем, оправяй си се !
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 01 мар 2019 06:15

maxi1914 написа:
ugly bug написа:
maxi1914 написа:Минах на телефона и за това бъркам.

Ееееех капацитет...!
Направо си “плачеш” да си сменя подписа!

Смени го. Аз моя не го мърдам. Все пак ти наближава празника, трябва да те зарадвам

О, повярвай ми ...!
Когато те чета, винаги е малък празник за мен!
Моля те не спирай..!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 01 мар 2019 08:52

Честита Баба Марта ! Бъдете живи и здрави ! ;)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 мар 2019 09:09

10,5 милиона евро са влезли в касата на ЦСКА само от три трансфера в последните 8 месеца. През юли миналата година Фернандо Каранга бе продаден в Китай за 3,4 млн. евро. През зимната пауза Кирил Десподов счупи рекорда за български футболист от нашето първенство с 4,2 млн. евро в Каляри, а в сряда „червените" спазариха за респектиращите 2,9 милиона евро Мауридес в китайския Чангчун Ятай, който се бори за промоция в елита на азиатската държава. Официалният сайт на клуба от Борисовата градина обяви трансфера, без да посочва сумата, за която бразилецът бе продаден. Сайтът transfermarkt обаче я извади на светло.

Мисля ,че избихме емблемата и един годишен бюджет.
Сега е време за футболисти , освен ако не трябват 60-70 милиона за стадион :)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 мар 2019 09:20

Изображение

Честита Баба Марта на всички армейци и ..... гости на червено-бялата секция на форума.
Живи и здрави, по-малко нерви с любимия отбор и повече усмивки.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 01 мар 2019 09:58

Изображение
Изображение

Върни се в “ЦСКА”