noo написа: Надявам се, че лятото ще има доста промени, а и вчерашния му тригодишен договор означава, че ще се разчита на него.
Както досега.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
noo написа: Надявам се, че лятото ще има доста промени, а и вчерашния му тригодишен договор означава, че ще се разчита на него.
metodito написа:noo написа: Надявам се, че лятото ще има доста промени, а и вчерашния му тригодишен договор означава, че ще се разчита на него.
Както досега.Убеден съм. Илийката ще стане на 25 и ще има три изиграни сезона в професионалния футбол. И на 26 ще го водим талант.
Не става така работата.
modor написа:metodito написа:noo написа: Надявам се, че лятото ще има доста промени, а и вчерашния му тригодишен договор означава, че ще се разчита на него.
Както досега.Убеден съм. Илийката ще стане на 25 и ще има три изиграни сезона в професионалния футбол. И на 26 ще го водим талант.
Не става така работата.
Божинката до колко години го водихме младата надежда на България
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Хм, тоя наем на Илийчо е странен и изненадващ за мен, предвид че той реално беше другото дясно крило освен Кабралов по време на контролите и по всичко личеше, че ще бъде алтернативата на този пост при нужда. Ама явно ще я караме със Стаси.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:TristaNNN написа:Хм, тоя наем на Илийчо е странен и изненадващ за мен, предвид че той реално беше другото дясно крило освен Кабралов по време на контролите и по всичко личеше, че ще бъде алтернативата на този пост при нужда. Ама явно ще я караме със Стаси.
Или Васчук, той не че е крило де, ама като няма риба и ракът е риба![]()
Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев разкри в предаването “От дузпа в тъч” на Sportal TV как си представя осъществяването на селекцията в клуба. Според специалиста позицията на спортен директор не е крайно необходима и на този етап вероятно няма да има човек на такъв пост. Решенията за входящите трансфери ще бъдат иззети от селекционно звено, което ще се сформира в най-скоро време.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 26 госта