Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 28 фев 2019 10:33

noo написа: Надявам се, че лятото ще има доста промени, а и вчерашния му тригодишен договор означава, че ще се разчита на него.

Както досега. :lol: Убеден съм. Илийката ще стане на 25 и ще има три изиграни сезона в професионалния футбол. И на 26 ще го водим талант. :lol: Не става така работата. А за Божинов, само да не му се "отключи" някоя стара контузия (някоя от същите, заради които в момента не играе в топ първенство) и то в края на сезона, че я овапцваме. И е най-нормалното на пейката да има поне двама атакуващи футболисти. Какво означава "много са". Е, то ще си покаже.
Последна промяна от metodito на 28 фев 2019 10:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 фев 2019 10:36

metodito написа:
noo написа: Надявам се, че лятото ще има доста промени, а и вчерашния му тригодишен договор означава, че ще се разчита на него.

Както досега. :lol: Убеден съм. Илийката ще стане на 25 и ще има три изиграни сезона в професионалния футбол. И на 26 ще го водим талант. :lol: Не става така работата.

Божинката до колко години го водихме младата надежда на България :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 фев 2019 10:38

modor написа:
metodito написа:

Както досега. :lol: Убеден съм. Илийката ще стане на 25 и ще има три изиграни сезона в професионалния футбол. И на 26 ще го водим талант. :lol: Не става така работата.

Божинката до колко години го водихме младата надежда на България :lol:

Мчи докъм 26-27. :lol:
Абе, ние се шегуваме, ама кой знае, ако не бяха онези две контузии, какво щеше да стане от него. Вижда се, че е професионалист момчето. Колко не беше играл, отиде във Враца и все едно не е прекъсвал с футбола. А ние чакаме Бушев две години да влезе във форма. :?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 фев 2019 11:09

Хм, тоя наем на Илийчо е странен и изненадващ за мен, предвид че той реално беше другото дясно крило освен Кабралов по време на контролите и по всичко личеше, че ще бъде алтернативата на този пост при нужда. Ама явно ще я караме със Стаси. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 фев 2019 11:15

TristaNNN написа:Хм, тоя наем на Илийчо е странен и изненадващ за мен, предвид че той реално беше другото дясно крило освен Кабралов по време на контролите и по всичко личеше, че ще бъде алтернативата на този пост при нужда. Ама явно ще я караме със Стаси. :roll:

Или Васчук, той не че е крило де, ама като няма риба и ракът е риба :oops: :|
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 фев 2019 11:16

Беше си ясно за съжаление, че ще го преотстъпят, и според мен не постъпват честно с пича. А и самият клуб се лишава от опции в атака, а ние и без това нямаме такива. Един Божинов, това е алтернативата. Буш не го смятам за никаква алтернатива.

Абе можеше и по-зле да е: да бяха продали Костов и преотстъпят Илия. Щеше да е идеалничко. :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 фев 2019 11:19

JackPackage написа:
TristaNNN написа:Хм, тоя наем на Илийчо е странен и изненадващ за мен, предвид че той реално беше другото дясно крило освен Кабралов по време на контролите и по всичко личеше, че ще бъде алтернативата на този пост при нужда. Ама явно ще я караме със Стаси. :roll:

Или Васчук, той не че е крило де, ама като няма риба и ракът е риба :oops: :|

Тия раци да не са от тия дето са отдолу :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 фев 2019 11:32

Левски подписва с Меси от Казахстан
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... tan-530441
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 фев 2019 11:42

Заместника на Илийката :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 28 фев 2019 12:19

Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев разкри в предаването “От дузпа в тъч” на Sportal TV как си представя осъществяването на селекцията в клуба. Според специалиста позицията на спортен директор не е крайно необходима и на този етап вероятно няма да има човек на такъв пост. Решенията за входящите трансфери ще бъдат иззети от селекционно звено, което ще се сформира в най-скоро време.

аз лично смятам това за грешка. У нас манталитета е такъв, че искаш ли да опропастиш една работа, дай я на комисия от хора.
Отговорността се размива веднага и накрая ще четем - тоя не го взехме щото лицето Х не го хареса и т.н.

Върни се в “Левски”