Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот sin4ec » 25 фев 2019 21:01

Яко помръзнахме на стадиона, но пък бихме. Мачът грозен и слаб, но на кой му пука? :)
Тези, които не дойдохте-изпуснахте! Весело беше. ;)
От месеци всякакви спецове и медии ни обясняват колко сме зле. Ами зле сме-не спорим. Но пък шампионите и кандидат-шампионите са по-зле и от нас, истина ви казвам!
Продължаваме напред.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 фев 2019 21:07

noo написа:Всеки си има право на мнение - ти си за Мариани, аз за Вутов. Но към качествата на Вутов, които си написал, бих добавил влизането му в единоборства и да ги печели, а и по-бърз.

Ами спрямо представянето на Мариани в момента, да. Определено е по-бърз и има чудесна техника, но понякога задържаше топката малко в повече. Преди да замине за Италия го виждах да е десятката, която нямаме. Що се отнася до последния му престой, много неща се объркаха. А винаги е добре да имаш такъв футболист в състава си.
За протокола :) : аз съм един от малкото фенове на Вутов тук.
Последна промяна от metodito на 25 фев 2019 21:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 25 фев 2019 21:16

sin4ec написа:Яко помръзнахме на стадиона, но пък бихме. Мачът грозен и слаб, но на кой му пука? :)
От месеци всякакви спецове и медии ни обясняват колко сме зле. Ами зле сме-не спорим. Но пък шампионите и кандидат-шампионите са по-зле и от нас, истина ви казвам!
Продължаваме напред.

Ако оня град не реагира, а тия от Ловеч са все така трагични ... 8-)
Най-голямото чудо и награда за феновете ще е да станем шампиони.

Да бутаме там мач по мач, пък квото стане накрая. С тоя състав всичко над 3-то място ще е изненада .

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 фев 2019 21:23

metodito написа:Ами спрямо представянето на Мариани в момента, да. Определено е по-бърз и има чудесна техника, но понякога задържаше топката малко в повече. Преди да замине за Италия го виждах да е десятката, която нямаме. Що се отнася до последния му престой, много неща се объркаха. А винаги е добре да имаш такъв футболист в състава си.

Мариани, както знаеш, ми е голямата надежда. С Локо Пд беше трагичен и не го бавих изобщо. Но в следващите два мача видях в играта му напредък и разчупване.
Дано! :lol:
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 25 фев 2019 21:41

t0bl3ro_bg написа:
sin4ec написа:Яко помръзнахме на стадиона, но пък бихме. Мачът грозен и слаб, но на кой му пука? :)
Продължаваме напред.

Ако оня град не реагира, а тия от Ловеч са все така трагични ... 8-)
Най-голямото чудо и награда за феновете ще е да станем шампиони.

Да бутаме там мач по мач, пък квото стане накрая. С тоя състав всичко над 3-то място ще е изненада .

По скоро Пенев треньор на Лудогорец отколкото сините шампиони. :mrgreen:
Трябва вълшебство не изненада....

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 фев 2019 21:48

metodito написа:
noo написа:Всеки си има право на мнение - ти си за Мариани, аз за Вутов. Но към качествата на Вутов, които си написал, бих добавил влизането му в единоборства и да ги печели, а и по-бърз.

Ами спрямо представянето на Мариани в момента, да. Определено е по-бърз и има чудесна техника, но понякога задържаше топката малко в повече. Преди да замине за Италия го виждах да е десятката, която нямаме. Що се отнася до последния му престой, много неща се объркаха. А винаги е добре да имаш такъв футболист в състава си.

Обадете ми се, когато Вутов вкара 8 гола за половин шампионат и даде още толкова асистенции.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 25 фев 2019 21:51

Всеки е имал надежди за Вутов на някакъв етап :lol:
Някои го разкриха по-рано, други по-късно. Факта е, че не става за Левски и не ни трябва да се върне още един път за да ни го докаже ! :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 25 фев 2019 21:52

Мадре мия, има още хора които искат Вутов пак в Левски, след последния му престой :shock: :shock: :shock:

За мача - малко футбол, повече мъжество, заслужени 3т.
Второто можеше да натиснем за още голове, но как да е... съдията свиреше всичко в оранжево след картона, на тях картони се даваха на двуцифрен брой фалове, страничния откъм А беше скандален...

Евала на Славиша! Седеше на 2 реда зад мен в А сектор, снимаха се с него около 200 човека преди мача и на полувремето, нямаше един да го упрекне за нещо, всеки му пожелаваше успех и той самия каза че ще се върне пак на мач на Левски. Питаха го за ръководство, играчи, бойкоти - една лоша дума не каза срещу никой.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 25 фев 2019 21:53

rhaegar написа:Никой не виждаше удара, защото коментатора гледаше лявата ръка на оранжевия, а той го блъсна с дясната. Най-добре се вижда от първото повторение, на което правилно са акцентирали и от клуба.

Даже и така да е съдията трябваше да маркира нарушението на Горанов да си му покаже жълтия картон и всичко щеше да приключи. Обаче той не свири навреме ситуацията се задълбочи стигна се до намеса на други хора да му казват какво да прави и така сам се вкара в приключение. Както и да е фактът ,че играч на мача е Михайлов е повече от показателен колко сте ни надиграли.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 фев 2019 21:58

sin4ec написа:
metodito написа:Ами спрямо представянето на Мариани в момента, да. Определено е по-бърз и има чудесна техника, но понякога задържаше топката малко в повече. Преди да замине за Италия го виждах да е десятката, която нямаме. Що се отнася до последния му престой, много неща се объркаха. А винаги е добре да имаш такъв футболист в състава си.

Мариани, както знаеш, ми е голямата надежда. С Локо Пд беше трагичен и не го бавих изобщо. Но в следващите два мача видях в играта му напредък и разчупване.
Дано! :lol:

Аз в началото не крия, че го приех на нож, но постепенно пичът се доказа. А и е от тези чужденци, които стават левскарчета. Хвърля много пот всеки мач. Дано остане и след лятото. Няма значение българин или марсианец, дали е Меси и подобни, трябват ни футболисти, които се влагат в мачовете, на които им пука. Давиде е такъв. Пусто центриране. Ама, айде.
Последна промяна от metodito на 25 фев 2019 22:00, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”