Тези, които не дойдохте-изпуснахте! Весело беше.

От месеци всякакви спецове и медии ни обясняват колко сме зле. Ами зле сме-не спорим. Но пък шампионите и кандидат-шампионите са по-зле и от нас, истина ви казвам!
Продължаваме напред.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
noo написа:Всеки си има право на мнение - ти си за Мариани, аз за Вутов. Но към качествата на Вутов, които си написал, бих добавил влизането му в единоборства и да ги печели, а и по-бърз.
sin4ec написа:Яко помръзнахме на стадиона, но пък бихме. Мачът грозен и слаб, но на кой му пука?![]()
Тези, които не дойдохте-изпуснахте! Весело беше.![]()
От месеци всякакви спецове и медии ни обясняват колко сме зле. Ами зле сме-не спорим. Но пък шампионите и кандидат-шампионите са по-зле и от нас, истина ви казвам!
Продължаваме напред.
metodito написа:Ами спрямо представянето на Мариани в момента, да. Определено е по-бърз и има чудесна техника, но понякога задържаше топката малко в повече. Преди да замине за Италия го виждах да е десятката, която нямаме. Що се отнася до последния му престой, много неща се объркаха. А винаги е добре да имаш такъв футболист в състава си.
За протокола: аз съм един от малкото фенове на Вутов тук.
t0bl3ro_bg написа:sin4ec написа:Яко помръзнахме на стадиона, но пък бихме. Мачът грозен и слаб, но на кой му пука?![]()
Тези, които не дойдохте-изпуснахте! Весело беше.![]()
Продължаваме напред.
Ако оня град не реагира, а тия от Ловеч са все така трагични ...![]()
Най-голямото чудо и награда за феновете ще е да станем шампиони.
Да бутаме там мач по мач, пък квото стане накрая. С тоя състав всичко над 3-то място ще е изненада .
metodito написа:noo написа:Всеки си има право на мнение - ти си за Мариани, аз за Вутов. Но към качествата на Вутов, които си написал, бих добавил влизането му в единоборства и да ги печели, а и по-бърз.
Ами спрямо представянето на Мариани в момента, да. Определено е по-бърз и има чудесна техника, но понякога задържаше топката малко в повече. Преди да замине за Италия го виждах да е десятката, която нямаме. Що се отнася до последния му престой, много неща се объркаха. А винаги е добре да имаш такъв футболист в състава си.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
rhaegar написа:Никой не виждаше удара, защото коментатора гледаше лявата ръка на оранжевия, а той го блъсна с дясната. Най-добре се вижда от първото повторение, на което правилно са акцентирали и от клуба.
sin4ec написа:metodito написа:Ами спрямо представянето на Мариани в момента, да. Определено е по-бърз и има чудесна техника, но понякога задържаше топката малко в повече. Преди да замине за Италия го виждах да е десятката, която нямаме. Що се отнася до последния му престой, много неща се объркаха. А винаги е добре да имаш такъв футболист в състава си.
Мариани, както знаеш, ми е голямата надежда. С Локо Пд беше трагичен и не го бавих изобщо. Но в следващите два мача видях в играта му напредък и разчупване.
Дано!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 15 госта