Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот Mitata » 20 фев 2019 22:00

peliforewer написа:Аз съм давал символични суми за ЦСКА,сега съм готов годишно да превеждам до 200лв. търся още 100хил. от милионите армейци да ме последват и няма да ни трябва собственик,ние ще управляваме ЦСКА,само дето от милионите фенове като опре до пари оставаме 4-5хил.

Вече намери един.
Идеята е прекрасна. Ако повечето цесекари ежегодно биха направили по една малка жертва за клуба, ЦСКА нямаше да има нужда от олигарси. Реалността обаче е съвсем друга.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 20 фев 2019 22:06

peliforewer написа:Ако не се лъжа този италианец е рода на президента на Каляри,не е ли по-добрия вариант вместо незнайни перли от Африка и Южна Америка водени от разни мениджъри в ЦСКА да идват футболисти от италиански клубове.

Е, то и за Каляри по-добрият вариант е да купуват от Реал Мадрид, вместо от ЦСКА, ама те не правят така. Та подозирам, че италианецът няма да доведе Бейл и Бензема на мястото на Десподов и Каранга, ама ай ше видиме. Но може да ни научи на организация, италианските директори са като южноамериканските футболисти, не са скъпи и са по-добри от българските.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 фев 2019 22:32

защо написа:
peliforewer написа:Ако не се лъжа този италианец е рода на президента на Каляри,не е ли по-добрия вариант вместо незнайни перли от Африка и Южна Америка водени от разни мениджъри в ЦСКА да идват футболисти от италиански клубове.

Е, то и за Каляри по-добрият вариант е да купуват от Реал Мадрид, вместо от ЦСКА, ама те не правят така. Та подозирам, че италианецът няма да доведе Бейл и Бензема на мястото на Десподов и Каранга, ама ай ше видиме. Но може да ни научи на организация, италианските директори са като южноамериканските футболисти, не са скъпи и са по-добри от българските.

Кой говори за купуване на титуляри,става дума за преотстъпване,евентуално излишни като Соу.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 20 фев 2019 23:29

Впрочем и аз не съм много ОК с постоянни южноамериканци, нямащи ЕС. Ще ми се смеете, но Евандро ще се укаже по-читав и от Мауридес и от Каранга. Много ми напомня на Мораеш това момче. Ако не го гледам в лицето, ще кажа че е Мораеш. Ама няма нужда от футболисти тип Жоржиньо. Енрике е много техничен, но с две балтии и приключва. Всъщност, знам го от мой приятел, който ми каза нещо от сорта: срещу бразилците - влизаш здраво два-три пъти и те почват да се пазят - вадиш ги от мача.
Та, предпочитам някой от ЕС да разцъква при нас.

От друга страна: Доказано в годините: успехи на управленско ниво - само от балканци. Тук сме друга бира и който не познава манталитета - гори

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 20 фев 2019 23:49

Не знам Верея откъде са изкопали вратарчето си , но изглежда страшно луд и за два кръга извади 15 чисти гола.
Иначе за мача в събота и двата отбора са с трагични защити , лошото за нас е че май днес Цветкович си изкара пети картон и ще е наказан с нас ( не съм сигурен) така десен бек ще е зетя ,ако се оправи или юношка , но и двамата са поне четири пъти по добри от него :)

rusev
Контакти:

Мнениеот rusev » 20 фев 2019 23:53

оо Любо избухна в интервюто.

Много надежди възлагам в Пенев, много бърз, аналитичен ум, добър мотиватор, и това, че постоянно набляга на ценностите на клуба, това че бута играчите да се запознаят с историята на клуба е много важно и полезно за бъдещи успехи.

Реалистично, Лудогорец мисля, че тази година са на ръба да сдъдат титлата, мисля че през сезона ще стане едно разместване на първите три отбори, но в никакъв случай не подценявам Дерменджиев и Левски.

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 21 фев 2019 01:03

peliforewer написа:
SLAP написа:Този спортен директор е крайно ненужен в отбора на ЦСКА.
Тия нашите "ръководители"(в кавички, щото на никъде не ни водят) са автократи.
Г.Г. е мениджъра С.С. е главен скаут и спортен директор. 22 години така се бачкаше в Литекс.
За кво е този човек, бушон ли ще го играе, за да не плюем по некадърника С.С., а по този жабар?
Дано поне да е евтин, щото докато С.С. и всички селяци от Ловеч не напусат Армията, положението ще е едно и също, за нас и за тях.
Докато нямахме емблема това беше по-ЦСКА отколкото в момента в момента това е ЛИТЕКС, игра, цели, мотивация, хъс...
Явно това, в това, което донесоха от Ловеч има нещо силно заразно...

Като те чета и имам чувството че ти им даваш заплатите на директорите в ЦСКА,защо да не приемем че след Любо Пенев новото назначение на директор от Италия е следващата стъпка към постепенно разграничаване от управление тип Литекс и замразяването на кадрите от Ловеч.Ако не се лъжа този италианец е рода на президента на Каляри,не е ли по-добрия вариант вместо незнайни перли от Африка и Южна Америка водени от разни мениджъри в ЦСКА да идват футболисти от италиански клубове.Това са само мои си разсъждения,но след като не мога да помогна финансово за любимия си клуб няма да плюя по тези които го издържат.Аз съм давал символични суми за ЦСКА,сега съм готов годишно да превеждам до 200лв. търся още 100хил. от милионите армейци да ме последват и няма да ни трябва собственик,ние ще управляваме ЦСКА,само дето от милионите фенове като опре до пари оставаме 4-5хил.

Какви пари ще превеждаш бре друже, достатъчно е само да си купиш си карта, като бонус артикули, води си децата на мач, купувай им сокчета и пуканки,...

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 21 фев 2019 06:50

rusev написа:оо Любо избухна в интервюто.

Много надежди възлагам в Пенев, много бърз, аналитичен ум, добър мотиватор, и това, че постоянно набляга на ценностите на клуба, това че бута играчите да се запознаят с историята на клуба е много важно и полезно за бъдещи успехи.

Реалистично, Лудогорец мисля, че тази година са на ръба да сдъдат титлата, мисля че през сезона ще стане едно разместване на първите три отбори, но в никакъв случай не подценявам Дерменджиев и Левски.

Собствениците се сменят, днес е един, утре друг. Не знаеш на какъв ще попаднеш, дали няма да иска да фалира ЦСКА или да го прати в миманса. В момента ГГ дава надежди за добро бъдеще. Дали намеренията му ще се превърнат в реалност предстои да разберем.

Огромно предимство на ЦСКА е фенската му маса. Ако тя беше по-активна, организирана и самопожертвователна, щеше да е в състояние да издържа самостоятелно клуба. Даже 50 000 (петдесет хиляди) червени сърца с годишен чл. внос от по 100 лв. на човек, което е една нищожна сума даже за човек с мижави доходи, осигуряват 5 000 000 (пет милиона) лева, които заедно с останалите приходи - спонсори, продажба на футболисти, т.в. права, карти и билети и т.н., са напълно достатъчни за издръжката на ЦСКА.

Билетчето/картата е едно, членски внос на организирани червени сърца, съвсем друго. Има немалко ЦСКА-ри, които по една или друга причина не са в състояние да гледат мачовете на отбора на живо - живеят в чужбина или в провинцията, възраст и т.н., но които биха дали по някой лев за благото на ЦСКА. Проблемът е, че когато стане въпрос за вадене на пари желаещите са малцина.

Ако искаме ЦСКА да е независим от прищявките на олигарси и политици клуб, това е пътя. Несъмнено клуб, издържан преди всичко от собствените фенове би бил светъл лъч не само в обрастта на спорта, но и добър пример за цялото българско общество. Все си мисля, че такъв клуб би спечелил симпатиите на потенциалните спонсори.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 21 фев 2019 09:03

Любо е прав са абсолютно всичко , което казва. Но много хора ги боли...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 фев 2019 11:27

Ле-ле,горката Ляска. :cry: Разминал се с ослепяване... :oops:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”