Първа лига XXII кръг ЦСКА - Ботев Враца 19.02.2019 17:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Първа лига XXII кръг ЦСКА - Ботев Враца 19.02.2019 17:30

Мнениеот peliforewer » 19 фев 2019 21:14

W84me написа:
peliforewer написа:Блатер,много се задържа тук,всеки момент очакваме Синчеца,наближава му времето :) .

Сега идва, прибира детето от футбол, вкарва две парцуци и ви разбива ;)

Не го подценявай,вече сигурно е на вино от тъста ;) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 19 фев 2019 22:19

Мача беше в графа: д го вземем за статистиката. Това, че върнахме точки от Лудогорец и вече са 5 е най-хубавото от днес. Нашите нещо са като пред стрес/тест. Ич ги няма. Изключвам Евандро, който се справи и игра на ниво. Първото полувреме бяхме голяма щета. Добре че взехме мача.

Сега остават две неща: Да викаме за Бистрица утре и да бием в следващият мач :!:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 фев 2019 22:45

ugly bug написа:
W84me написа:Да видим дали ще има приказки за дансинг и за съдии след този мач.

Имаше спестени дузпи и за двата отбора.!
;)

Този вид оправдания винаги са ми били интересни, нищо че всеки отбелязан гол влияе пряко на всичко в мача.
Нека си стане 0:1, пък след това мача нека си свършва 4:1
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 фев 2019 22:49

hydetoshi написа:Аз пак да си изкажа мнението от сутринта. Само в България се играят мачове в работен ден от 12:30,15:00,17:30.
В белите държави няма подобни мачове преди 19:00 часа. Така ,нито на стадиона може да се отиде,нито дори и по телевизията може да се гледа. Такива мачове се играят само за статистика,просто да се изиграят.

Телевизията може без футбол (български), но футбола (отборите) не могат без телевизията (за сега) и щат нещат ще се съгласяват с това наистина малоумно решение.

В делничните дни мачове трябва да са минимум от 20:00ч., е ще трябва обаче да са по едно и също време, което пък съм абсолютно сигурен, че относно ще се мърмори за същото.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

rusev
Контакти:

Мнениеот rusev » 19 фев 2019 23:03

Добре,
Първото полувреме бяхме супер неуверени, дори мислех, че ще загубим.
Второто Джеси се отвори много добре, гола на Али Соул беше супер.
Добър мач за самочувствието на отбора ни, Лудогорец ми идват сериозно разклатени, Левски са ми пълна мъгла и очаквам всичко там ( Домусчиев не е за подценяване, интелигентен специалиаст) мисля, че начело с мотиватор като Любо и с малко късмет имаме шанс да сме шампиони.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 19 фев 2019 23:39

Любо започва да променя нападението добре! Вижда се напредък и много повече фантазия, въпреки че пак имаме проблем до първия гол. После всичко тръгва прекрасно. Само че съм леко притеснен за защитата :cry: . Като разграден двор е, паника и рискови къси пасове в наказателното поле. В центъра Чорбаджийски тъкмо беше започнал да расте и да не се панира :cry: . Надеждата ми е в Турицов поне от дясно, лявата зона напълно съм я отписал вече.

rusev
Контакти:

Мнениеот rusev » 19 фев 2019 23:58

Gotzev.88 написа:Любо започва да променя нападението добре! Вижда се напредък и много повече фантазия, въпреки че пак имаме проблем до първия гол. После всичко тръгва прекрасно. Само че съм леко притеснен за защитата :cry: . Като разграден двор е, паника и рискови къси пасове в наказателното поле. В центъра Чорбаджийски тъкмо беше започнал да расте и да не се панира :cry: . Надеждата ми е в Турицов поне от дясно, лявата зона напълно съм я отписал вече.

Защитата ни е пълен фарс, не ми се мисли срещу Левски, ако сме така.
Чорбаджийски ми идва като набеден играч, когато е топката в краката става врящ коктейл, пасовете са му супер неадкавтни, компенсира само с ръст и игра с глава - до там. Бодуров е стабилен, може би един от най - добрите защитниците в първенството, но пак до там.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 20 фев 2019 00:08

rusev написа:
Gotzev.88 написа:Любо започва да променя нападението добре! Вижда се напредък и много повече фантазия, въпреки че пак имаме проблем до първия гол. После всичко тръгва прекрасно. Само че съм леко притеснен за защитата :cry: . Като разграден двор е, паника и рискови къси пасове в наказателното поле. В центъра Чорбаджийски тъкмо беше започнал да расте и да не се панира :cry: . Надеждата ми е в Турицов поне от дясно, лявата зона напълно съм я отписал вече.

Чорбаджийски ми идва като набеден играч, когато е топката в краката става врящ коктейл, пасовете са му супер неадкавтни, компенсира само с ръст и игра с глава - до там. Бодуров е стабилен, може би един от най - добрите защитниците в първенството, но пак до там.

При Нестор топката се изнасяше чрез двамата дефанзивни халфа, или бековете. А Божо изнасяше само и единствено със силен шут напред. Сега е по различно, Чорбаджийски има повече задачи и отговорности, бавно изнасяне на топката, и като си е и паника като характер. Напълно несериозно е когато става въпрос за професионален футболист, в ЦСКА при това, но може да се намери решение. Пенев трябва индивидуално да подходи в случая и да измисли нещо.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 20 фев 2019 00:17

[center]Браво на Любо......за цял мач направихме толкова положения, колкото имахме за пет мача при Йевтич.Турицов и Евандро много добре .Тиаго е съвсем различен след експериментите на Нестор.Чорбето е леко трагичен, ма да не забравяме че беше контузен,дано да е на 100% за Левски. [/center]

rusev
Контакти:

Мнениеот rusev » 20 фев 2019 00:29

Gotzev.88 написа:
rusev написа:

При Нестор топката се изнасяше чрез двамата дефанзивни халфа, или бековете. А Божо изнасяше само и единствено със силен шут напред. Сега е по различно, Чорбаджийски има повече задачи и отговорности, бавно изнасяне на топката, и като си е и паника като характер. Напълно несериозно е когато става въпрос за професионален футболист, в ЦСКА при това, но може да се намери решение. Пенев трябва индивидуално да подходи в случая и да измисли нещо.

Да, несериозно е това да е футболист на ЦСКА, да не му сваляме самочувствието, но ебаси
не съм играл футбол от 5 години, но пак по - уверен ще се чувствам с топка в краката си.

Аз лично нямам лоши чувства към Нестор, просто го изпързаляха, преди да му дадат шанс.

Пенев е супер мотиватор и слага открити картите на масата, лично аз имам много доверие в него.

Върни се в “ЦСКА”