W84me написа:peliforewer написа:Блатер,много се задържа тук,всеки момент очакваме Синчеца,наближава му времето.
Сега идва, прибира детето от футбол, вкарва две парцуци и ви разбива
Не го подценявай,вече сигурно е на вино от тъста
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
W84me написа:peliforewer написа:Блатер,много се задържа тук,всеки момент очакваме Синчеца,наближава му времето.
Сега идва, прибира детето от футбол, вкарва две парцуци и ви разбива
ugly bug написа:W84me написа:Да видим дали ще има приказки за дансинг и за съдии след този мач.
Имаше спестени дузпи и за двата отбора.!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
hydetoshi написа:Аз пак да си изкажа мнението от сутринта. Само в България се играят мачове в работен ден от 12:30,15:00,17:30.
В белите държави няма подобни мачове преди 19:00 часа. Така ,нито на стадиона може да се отиде,нито дори и по телевизията може да се гледа. Такива мачове се играят само за статистика,просто да се изиграят.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Gotzev.88 написа:Любо започва да променя нападението добре! Вижда се напредък и много повече фантазия, въпреки че пак имаме проблем до първия гол. После всичко тръгва прекрасно. Само че съм леко притеснен за защитата. Като разграден двор е, паника и рискови къси пасове в наказателното поле. В центъра Чорбаджийски тъкмо беше започнал да расте и да не се панира
. Надеждата ми е в Турицов поне от дясно, лявата зона напълно съм я отписал вече.
rusev написа:Gotzev.88 написа:Любо започва да променя нападението добре! Вижда се напредък и много повече фантазия, въпреки че пак имаме проблем до първия гол. После всичко тръгва прекрасно. Само че съм леко притеснен за защитата. Като разграден двор е, паника и рискови къси пасове в наказателното поле. В центъра Чорбаджийски тъкмо беше започнал да расте и да не се панира
. Надеждата ми е в Турицов поне от дясно, лявата зона напълно съм я отписал вече.
Защитата ни е пълен фарс, не ми се мисли срещу Левски, ако сме така.
Чорбаджийски ми идва като набеден играч, когато е топката в краката става врящ коктейл, пасовете са му супер неадкавтни, компенсира само с ръст и игра с глава - до там. Бодуров е стабилен, може би един от най - добрите защитниците в първенството, но пак до там.
Gotzev.88 написа:rusev написа:Gotzev.88 написа:Любо започва да променя нападението добре! Вижда се напредък и много повече фантазия, въпреки че пак имаме проблем до първия гол. После всичко тръгва прекрасно. Само че съм леко притеснен за защитата. Като разграден двор е, паника и рискови къси пасове в наказателното поле. В центъра Чорбаджийски тъкмо беше започнал да расте и да не се панира
Защитата ни е пълен фарс, не ми се мисли срещу Левски, ако сме така.
Чорбаджийски ми идва като набеден играч, когато е топката в краката става врящ коктейл, пасовете са му супер неадкавтни, компенсира само с ръст и игра с глава - до там. Бодуров е стабилен, може би един от най - добрите защитниците в първенството, но пак до там.
При Нестор топката се изнасяше чрез двамата дефанзивни халфа, или бековете. А Божо изнасяше само и единствено със силен шут напред. Сега е по различно, Чорбаджийски има повече задачи и отговорности, бавно изнасяне на топката, и като си е и паника като характер. Напълно несериозно е когато става въпрос за професионален футболист, в ЦСКА при това, но може да се намери решение. Пенев трябва индивидуално да подходи в случая и да измисли нещо.
Потребители, разглеждащи този форум: ivonotbad и 5 госта