Шампионска лига - сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019

Мнениеот fcb_bg » 14 фев 2019 14:32

JackPackage написа:
Groucho написа:
kingofpop написа:за мен картона на Перси си е правилен, предполагам сам знаеш, че минаха 4-5 секунди след сигнала и напълно нарочно се опита да забави играта, какво се прави в тоя случай, съдията да не е малоумен ????

Да е, правилото е ясно за играта без топка след съдийски сигнал. Ама друго такова гонене няма в историята на ШЛ, няма и да има в бъдеще. Две от подпиранията за Барселона са безаналогови отсъждания в историята на играта(червеният картон на Перси и дузпата срещу Милан), дано разбираш добре какво значи безаналогов. Иначе, ок, някой фен на Барселона е направил клипче със ситуации, засади, дузпи... въпрос на тълкуване и броене дали тия ситуации уравновесяват тези, които аз написах. За мен безпрецедентни отсъждания не се уравновесяват с често срещани грешки.

Нямало ръка на ЯЯ с Интер, а топката как отскочи така, от кое, сиг от хълбока му :lol:
Съдията свири и след това Педро я вкара, що не му дадоха ЖК, като на Перси :lol:

Няма смисъл да се разправяш с тия, щом и за 2009 в Лондон не признават, само се хабиш :lol:

Топката щеше да отскочи, ако и ръката му не беше там. Прилепнала към тялото и топката го удря. Голям фал е това, да ти имам логиката. Наредените в стена, ако ги удари топката в. ръката с която си пазят мъдурите, пак ли правят фал, специалисте?
Умишлен удар с какъв картон се наказва? За един нервен холандец питам? :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 14 фев 2019 14:38

Ама чакайте ве, тоя мач не беше ли с Оскар-а на Буси и появата му на световната кино-сцена :lol: :mrgreen:

Ей Богу и за тоя мач имат претенции от съдии :mrgreen:

Изображение
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 фев 2019 14:50

Сигурно се е учил от Анелка в оня мач, дето не ви дадоха пестин дузпи. Голям артис Кольо, как прекара със симулация гадния норвежец, подкрепящ Барселона, да изгони Абидал. :lol:
Майтап бе, те само ония от Барсата симулират, сините негри на Моу по онова време бяха мъже и половина. :lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 14 фев 2019 14:53

kingofpop написа:аз не знам защо изобщо се обсъжда ситуацията следк като Перси вече трябваше да бъде изгонен много по-рано ????? отделно ако съдията си беше свирил като трябва и беше признал гола първия мач щеше ли изобщо да има интрига втория мач как мисли :? ш

Бог знае с толкова ако-та. Аз знам, че такова гонене съдия е посмял да направи само в полза на Барселона, а имам ясни футболни спомени от 92-а, 93-а някъде. Перси, може да е бил за 20 червени картона преди ситуацията, в която получи втори жълт. Все тая.
Въпросът е защо е бил изгонен и има ли друг такъв случай в историята на футбола на високо ниво. Казах ти, намери втори такъв момент във важен мач от ШЛ, пусни видео тук и ще ти пратя 100 лв от сърце. Нищо усилие, ще си спестиш търсенето на баскетболна дупка тая вечер.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 фев 2019 15:05

Groucho написа:
kingofpop написа:аз не знам защо изобщо се обсъжда ситуацията следк като Перси вече трябваше да бъде изгонен много по-рано ????? отделно ако съдията си беше свирил като трябва и беше признал гола първия мач щеше ли изобщо да има интрига втория мач как мисли :? ш

Бог знае с толкова ако-та. Аз знам, че такова гонене съдия е посмял да направи само в полза на Барселона, а имам ясни футболни спомени от 92-а, 93-а някъде. Перси, може да е бил за 20 червени картона преди ситуацията, в която получи втори жълт. Все тая.
Въпросът е защо е бил изгонен и има ли друг такъв случай в историята на футбола на високо ниво. Казах ти, намери втори такъв момент във важен мач от ШЛ, пусни видео тук и ще ти пратя 100 лв от сърце. Нищо усилие, ще си спестиш търсенето на баскетболна дупка тая вечер.

стига повтаряй 1 и също бе човек......... :mrgreen: :mrgreen: кажи нещо за отменения гол първия мач, за недадената дузпа втория....за удара без топка на Перси ???? стига повтаряй 1 и също, че не е имало друго такова гонене и т.н.....Перси трябваше да бъде изгонен много преди тая ситуация и е скандално, че още беше в мача
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 фев 2019 15:06

JackPackage написа:Ама чакайте ве, тоя мач не беше ли с Оскар-а на Буси и появата му на световната кино-сцена :lol: :mrgreen:

Ей Богу и за тоя мач имат претенции от съдии :mrgreen:

Изображение

или се правиш на тъп или просто тролиш :mrgreen:

при гол на Милитоо от 2метрова засада + недадена дузпа на Снайдер първия мач и отменения гол за ръката на ЯЯ ? това са 3 ситуации, в които очевидно съдията реже Барса....тоя червен и трите ли компенсира :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 фев 2019 15:07

По друг начин погледнато - реферът да си го гони овреме, за да ви пести хилядите писания подир това :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 фев 2019 15:10

Като почитател на Арсенал твърдо съм на мнение, че изгонването на РВП в онзи двубой с Барселона бе абсолютно заслужено и още на следващия ден след мача го писах това. (Да не кажете, че по-късно съм застанал зад това мнение, след като отиде в Юнайтед и го намразих. :mrgreen:) Холандецът тогава твърдеше, че не е чул сигнала, но поведението му при удара говори съвсем друго. Тогава той от малък ъгъл стреля по най-небрежния начин с по-слабия си крак, очевидно без да му пука особено къде ще иде топката. Ако наистина не беше чул сигнала, щеше да си намести топката на левачката, да навлезе навътре и чак тогава да стреля. Толкова по този въпрос. Отделно в първата среща имаше непризнат редовен гол на Меси за 0-2, с който вероятно всичко приключваше още тогава. ;) Гледам, че и за други спорни ситуации в ущърб на Барселона се говори. Признавам си, че не ги помня, но и това, което си спомням, е достатъчно да твърдя, че Арсенал тогава не бяха ощетени, а Барселона бяха.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

RM3313
Контакти:

Мнениеот RM3313 » 14 фев 2019 15:16

Изобщо много е тъпо да се говори само за съдии, а не за футбол - вчера Аякс тотално надигра Реал и с ръка на сърцето си го признавам, но опитът ни спаси. Винаги ще има спорни неща, почти винаги са в полза на големите отбори, примерите са хиляди и не виждам причина да са само в полза на Реал или Барса, Ювентус и тн. Просто, ако се толерира само 1 отбор, другите хищници на сцената ще възроптаят и ще го смачка. Перез няма как да се сравни с арабелите на ПСЖ и Сити примерно,че някой да му върви по свирката, наистина са малоумни тези конспирации.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 14 фев 2019 15:20

kingofpop написа:стига повтаряй 1 и също бе човек......... :mrgreen: :mrgreen: кажи нещо за отменения гол първия мач, за недадената дузпа втория....за удара без топка на Перси ???? стига повтаряй 1 и също, че не е имало друго такова гонене и т.н.....Перси трябваше да бъде изгонен много преди тая ситуация и е скандално, че още беше в мача

OK, за последен път, ако искаш разбирай. Има отменен гол, има недадена дузпа. Сравняваш кон с кокошка. Често срещани съдийски грешки с безпрецедентни отсъждания в полза на Барселона - гонене за ритната топка след съдийски сигнал и дузпа при спряна игра. Единствено Каталунците са получавали такива подаръци, никой друг клуб!

И след като казваш, че ситуациите с дузпите с Челси 2009-а са равни, въпреки че те не са равни, тогава и ситуацията с Интер се изравнява с червения картон на Мота след симулация на Бускетс във втория мач. Пак не можеш уравновесиш бутането ви срещу Милан на два пъти и срещу ПСЖ като сложиш само два гола от засада срещу Байерн.

Върни се в “Архив”