JackPackage написа:Groucho написа:kingofpop написа:за мен картона на Перси си е правилен, предполагам сам знаеш, че минаха 4-5 секунди след сигнала и напълно нарочно се опита да забави играта, какво се прави в тоя случай, съдията да не е малоумен ????
Да е, правилото е ясно за играта без топка след съдийски сигнал. Ама друго такова гонене няма в историята на ШЛ, няма и да има в бъдеще. Две от подпиранията за Барселона са безаналогови отсъждания в историята на играта(червеният картон на Перси и дузпата срещу Милан), дано разбираш добре какво значи безаналогов. Иначе, ок, някой фен на Барселона е направил клипче със ситуации, засади, дузпи... въпрос на тълкуване и броене дали тия ситуации уравновесяват тези, които аз написах. За мен безпрецедентни отсъждания не се уравновесяват с често срещани грешки.
Нямало ръка на ЯЯ с Интер, а топката как отскочи така, от кое, сиг от хълбока му![]()
Съдията свири и след това Педро я вкара, що не му дадоха ЖК, като на Перси![]()
Няма смисъл да се разправяш с тия, щом и за 2009 в Лондон не признават, само се хабиш
Топката щеше да отскочи, ако и ръката му не беше там. Прилепнала към тялото и топката го удря. Голям фал е това, да ти имам логиката. Наредените в стена, ако ги удари топката в. ръката с която си пазят мъдурите, пак ли правят фал, специалисте?
Умишлен удар с какъв картон се наказва? За един нервен холандец питам?