TristaNNN написа:Погледнато от този ъгъл бих се съгласил донякъде. Но това отново не означава, че клубът е длъжен да тръби навред колко борч има към НАП, стига да няма проблем за НАП. Имам предвид, че докато ПФК-то си обслужва задълженията според споразумението, то НАП няма проблем, няма проблем и за данъкоплатеца. Тогава за какво да се бие камбаната и да се дава повод на Сульо и Пульо да вещае фалити и да говори само за борчове, което неминуемо ще удари по репутацията на клуба и едва ли ще спомогне по някакъв начин за незабавното плащане?! Сега, ако се върнем назад преди 2016, ще си спомним, че фалиралото четирибуквие трупаше и трупаше дългове към НАП, без да погаси една стотинка, но това се случи, защото сме в България и защото години наред се правеха компромиси с галеничето, с харизмата, рииаш ли, зер да няма сърдити. Ако НАП бяха скочили овреме и БФС не бяха издали лиценз или ви бяха пратили на село рано-рано (не помня какви точно бяха наредбите тогава), то нещата биха били други.
И понеже вече сме 2018 и българския футбол преживя аферата на века, то си мисля, че ако в момента Левски е в същата ситуация, камбаната щеше вече отдавна да е бита от НАП, за да не се допуснат подобни схеми и нови циркове.
Ти говориш за обслужвания,но не знаеш за тях,нито някой ти е доказал,че те съществуват.Изключвайки ''стремежите'' нали.Мани я НАП,че ''не била казвала''.Тя НАП всеки ден я източват и точно с вас ще се занимават с вашите няколко милиона.ДА,ама утре като ножа допре до кокала с лицензите и вас ще погнат.Аз лично вече не се доверявам на празни приказки,защото ние,феновете на ЦСКА,имаме вече лош опит от това и се очаква такива като тебе да сте понаучили(и то безплатно,защото сте странични наблюдатели) малко за някои неща като празните приказки,например.Но това си е ваша работа,разбира се.Аз не се заяждам сега,мене ми е все тая дали ще фалирате или няма да фалирате и си говоря искрено и откровено.

За тва е хубаво да се замисляш и да си имаш едно на ум,когато Парадонтакс или ''братчеда'' на Лупи излезнат и говорят пред камери без документи,факти и т.н,щот ние тва сме го преживели стократно.Но,пак казвам....лично ваша работа и разбиране.Може да не сте прави,но може и да сте прави,дет се вика.
[offtopic]П.П. Относно ''компромисите'' -> тея работи трябва да ги следи и УЕФА.Тъй наречения финансов феърплей,който ние от ЦСКА не спазвахме.Или,по скоро,мутрите,които бяха в нашия клуб.САМО ЧЕ УЕФА не я боли фара,защото сумите при нас са в значително по-малки размери(а трябва да я боли...).Тя заради тва се занимава с ПСЖ-тата и Барселоните,а не с нас.Помниш ли УЕФА-та и ФУФА-та кога ни отнеха лиценза през 2008??ЧАК КОГАТО Батков прати доноса...ЧАК тогава тя се задейства.Можеш да си направиш сметка за кво иде реч.[/offtopic]