Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Ozzimozzi » 19 дек 2018 22:05

koisa написа:
Ozzimozzi написа:То може, но този който получава тази заплата трябва буквално да влачи отбора на гърба си и останалите играчи да осъзнават това.

Обертан ако беше играч, който може да влачи отбор на гърба си, нямаше да е изобщо в България... Ако го беше направил, то още лятото щяха да се избиват отбори от Гърция, Турция и т.н. за него.

Говорим все пак за отбори, играещи в първенство, в което играчи като Г. Петков и Камбуров са класа, а преминаването на два предварителни кръга в ЕКТ е чутовен успех.
Последна промяна от Ozzimozzi на 20 дек 2018 06:37, променено общо 2 пъти.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 19 дек 2018 23:02

Серафиме, какво повече да ти кажат? Казаха - проблеми с Мулдер нямаме - платиха ли, платиха. Ама що не били платили по-рано? Кой е този моралния, който не задържа парите дотогава, докато може?
Имаме дълг - обслужва ли се. Ами казаха - стараем се - т.е. правим това, което можем. Ако го обслужваха без старание - щеше да е ясно - или не се обслужва, или дългът намалява. А той само се обслужва. Когато плащаш само лихвите, а главницата си стои - разбираш какво е - и ти, и кредиторът ти се надявате на по-добри времена. И тогава как да се изкарат наяве цифри, които ще навредят на клуба във всяка една сделка? На кого не му е ясно, че парите в Левски не стигат за всичко. Ама защо се дават за едно, а не се дават за друго - има една доста груб, но верен израз - който плаща, той поръчва музиката ... На нас не ни харесвало - ами хубаво, зарязваш Левски и повече нямаш грижи. За съжаление какво ни харесва и какво не, можем да си го споделяме помежду нас. Когато го показваме на стадиона с отсъствието си, на кого помагаме? Приличаме на тези, които оставят другите да гласуват, каквото им се поиска, а те напускат в знак на протест.
Ние имаме една алтернатива - да забравим Левски. Друга според мен за левскар няма. Така че изборът е пред нас.
Тъжна е реалността, но с харесвам-не харесвам тя няма да се промени. А натиск може да има според мен само когато стадионът е пълен и заяви какво иска. С обръщане на гръб по мое мнение промяна не се постига ...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 дек 2018 12:32

https://forum.gong.bg/levski/viewtopic. ... &start=300
Ако това е вярно...
Благодарим ти, Спасе! :evil:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 дек 2018 12:46

Славишата май ще си бие шута :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 дек 2018 12:50

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
Eminem написа:Не искате медиите да си измислят фалити ли ?
Тогава кажете на Красимир Иванов да говори точно и ясно, а не да увърта като политик и да не казва нищо.
Кажете какво означава, че се СТРЕМЯТ да плащат на нап ? Тази дума използва този човек, който може да говори цял ден и абсолютно нищо да не каже.
Какво означава според вас ?
И какво означава, че сумата, която дължат на фирмата, завела делото е малка за клуб като Левски ? Като е малка защо не са я платили досега ?
Защо трябва УЕФА да се намесва, за да може Мюлдер да си види парите ?
Защо Красимир не каже колко дължат на нап и как става погасявянето ?
Клубът сам подтиква журналистите да си мислят разни сценарии.

Някои хора не си дават сметка,че ЦСКА и Левски са отбори от национално значение и не може ''да се крие'' колко задължения имат,както някои малоумно констатират тук.Тва все едно Тиквата да излезе и да отговори на въпрос за задълженията на държавата със ''Ми не са много....ама няма да ги кажа''. :lol:

Хм, явно в Мадрид, Барселона, Ливърпул, Манчестър, Мюнхен и Рим не са чували тезата ти, а пък въпросните отбори не е като да нямат задължения и не е като да не са от национално значение. И що за сравнение е ПФК с държавата? Нима ако едно ПФК яде, пие, накрая не плати и фалира, както стана с четирибуквието, това ще се отрази на нацията по някакъв начин? Какво ги брига, като цяло, няколкото милиона българи това и как изобщо ще се отрази на битието им? Щото, ако държавата почне да заборчава, това определено ще закасае цялата нация, всички до един, а не определена малка и незначителна групичка от народонаселението.

Ще се отрази,защото няма да се платят задължения към държавата(ако ги има).Всичко се запълва от данъкоплатеца.Освен това рефлектира върху българския спорт.В частност българския футбол,ако приемем,че ПФК-то има значителен брой фенове в България.А и нали циврите,че сме играели нечестно спрямо другите в първенството,щот ''на кило'' сме купували...
За червеното - едно от най-кофтите навици на българина е да прави некви нелепи сравнения с неща,които .... направо се измерват с друга дименсия :idea:

Погледнато от този ъгъл бих се съгласил донякъде. Но това отново не означава, че клубът е длъжен да тръби навред колко борч има към НАП, стига да няма проблем за НАП. Имам предвид, че докато ПФК-то си обслужва задълженията според споразумението, то НАП няма проблем, няма проблем и за данъкоплатеца. Тогава за какво да се бие камбаната и да се дава повод на Сульо и Пульо да вещае фалити и да говори само за борчове, което неминуемо ще удари по репутацията на клуба и едва ли ще спомогне по някакъв начин за незабавното плащане?! Сега, ако се върнем назад преди 2016, ще си спомним, че фалиралото четирибуквие трупаше и трупаше дългове към НАП, без да погаси една стотинка, но това се случи, защото сме в България и защото години наред се правеха компромиси с галеничето, с харизмата, рииаш ли, зер да няма сърдити. Ако НАП бяха скочили овреме и БФС не бяха издали лиценз или ви бяха пратили на село рано-рано (не помня какви точно бяха наредбите тогава), то нещата биха били други.
И понеже вече сме 2018 и българския футбол преживя аферата на века, то си мисля, че ако в момента Левски е в същата ситуация, камбаната щеше вече отдавна да е бита от НАП, за да не се допуснат подобни схеми и нови циркове.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 дек 2018 12:52

metodito написа:https://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=206882&start=300
Ако това е вярно...

Koe e това? За какво благодариш на Спасе с темата за трансферите?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 дек 2018 13:15

TristaNNN написа:Погледнато от този ъгъл бих се съгласил донякъде. Но това отново не означава, че клубът е длъжен да тръби навред колко борч има към НАП, стига да няма проблем за НАП. Имам предвид, че докато ПФК-то си обслужва задълженията според споразумението, то НАП няма проблем, няма проблем и за данъкоплатеца. Тогава за какво да се бие камбаната и да се дава повод на Сульо и Пульо да вещае фалити и да говори само за борчове, което неминуемо ще удари по репутацията на клуба и едва ли ще спомогне по някакъв начин за незабавното плащане?! Сега, ако се върнем назад преди 2016, ще си спомним, че фалиралото четирибуквие трупаше и трупаше дългове към НАП, без да погаси една стотинка, но това се случи, защото сме в България и защото години наред се правеха компромиси с галеничето, с харизмата, рииаш ли, зер да няма сърдити. Ако НАП бяха скочили овреме и БФС не бяха издали лиценз или ви бяха пратили на село рано-рано (не помня какви точно бяха наредбите тогава), то нещата биха били други.
И понеже вече сме 2018 и българския футбол преживя аферата на века, то си мисля, че ако в момента Левски е в същата ситуация, камбаната щеше вече отдавна да е бита от НАП, за да не се допуснат подобни схеми и нови циркове.

Ти говориш за обслужвания,но не знаеш за тях,нито някой ти е доказал,че те съществуват.Изключвайки ''стремежите'' нали.Мани я НАП,че ''не била казвала''.Тя НАП всеки ден я източват и точно с вас ще се занимават с вашите няколко милиона.ДА,ама утре като ножа допре до кокала с лицензите и вас ще погнат.Аз лично вече не се доверявам на празни приказки,защото ние,феновете на ЦСКА,имаме вече лош опит от това и се очаква такива като тебе да сте понаучили(и то безплатно,защото сте странични наблюдатели) малко за някои неща като празните приказки,например.Но това си е ваша работа,разбира се.Аз не се заяждам сега,мене ми е все тая дали ще фалирате или няма да фалирате и си говоря искрено и откровено. :lol: За тва е хубаво да се замисляш и да си имаш едно на ум,когато Парадонтакс или ''братчеда'' на Лупи излезнат и говорят пред камери без документи,факти и т.н,щот ние тва сме го преживели стократно.Но,пак казвам....лично ваша работа и разбиране.Може да не сте прави,но може и да сте прави,дет се вика.
[offtopic]П.П. Относно ''компромисите'' -> тея работи трябва да ги следи и УЕФА.Тъй наречения финансов феърплей,който ние от ЦСКА не спазвахме.Или,по скоро,мутрите,които бяха в нашия клуб.САМО ЧЕ УЕФА не я боли фара,защото сумите при нас са в значително по-малки размери(а трябва да я боли...).Тя заради тва се занимава с ПСЖ-тата и Барселоните,а не с нас.Помниш ли УЕФА-та и ФУФА-та кога ни отнеха лиценза през 2008??ЧАК КОГАТО Батков прати доноса...ЧАК тогава тя се задейства.Можеш да си направиш сметка за кво иде реч.[/offtopic]
Последна промяна от delqnski47 на 20 дек 2018 13:33, променено общо 3 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 20 дек 2018 13:26

Странджата написа:Серафиме, какво повече да ти кажат? Казаха - проблеми с Мулдер нямаме - платиха ли, платиха. Ама що не били платили по-рано? Кой е този моралния, който не задържа парите дотогава, докато може?
Имаме дълг - обслужва ли се. Ами казаха - стараем се - т.е. правим това, което можем. Ако го обслужваха без старание - щеше да е ясно - или не се обслужва, или дългът намалява. А той само се обслужва. Когато плащаш само лихвите, а главницата си стои - разбираш какво е - и ти, и кредиторът ти се надявате на по-добри времена. И тогава как да се изкарат наяве цифри, които ще навредят на клуба във всяка една сделка? На кого не му е ясно, че парите в Левски не стигат за всичко. Ама защо се дават за едно, а не се дават за друго - има една доста груб, но верен израз - който плаща, той поръчва музиката ... На нас не ни харесвало - ами хубаво, зарязваш Левски и повече нямаш грижи. За съжаление какво ни харесва и какво не, можем да си го споделяме помежду нас. Когато го показваме на стадиона с отсъствието си, на кого помагаме? Приличаме на тези, които оставят другите да гласуват, каквото им се поиска, а те напускат в знак на протест.
Ние имаме една алтернатива - да забравим Левски. Друга според мен за левскар няма. Така че изборът е пред нас.
Тъжна е реалността, но с харесвам-не харесвам тя няма да се промени. А натиск може да има според мен само когато стадионът е пълен и заяви какво иска. С обръщане на гръб по мое мнение промяна не се постига ...

Моите уважения към теб - пишеш интелигентно и по принцип не преекспонираш, но нека ти дам един пример. Имах заем / то кой ли няма/ , тогава работех на граждански договор, с малка "законна" заплата и по-голяма, в пликове, дадени на ръка. Та, плащах си заема, ама както ми дойде - вноската беше 150лв., а аз давах един месец 20, друг 50, различно, с мисълта - абе нали давам, кво повече искат. Да, ама не! Започнах работа на трудов договор и веднага ми направиха запор, буквално след 6 месеца. Та, както вече казах, интелигентен си :) Явно само със "стремим се" не става. И какво, дай да не вадим цифри, дай да мълчим, щото видиш ли, може , ще навредим на клуба. Стига, несериозно е!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 дек 2018 13:45

TristaNNN написа:
metodito написа:https://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=206882&start=300
Ако това е вярно...

Koe e това? За какво благодариш на Спасе с темата за трансферите?

В случая, Tristann, питаш и си отговаряш. :roll:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 дек 2018 13:50

Относно НАП-мап, назад един колега го каза: всички клубове сигурно имат дългове към тях.
А аз добавям, колко ще кликнат на заглавие: "Верея с огромни задължения към НАП" и същото заглавие само, че вместо Верея "Левски". ;)
И поначало масово работодателите бавят подобни плащания към държавата. Помня като излязох от казарма се оказа, че университета не ми бил платил здравните за една последна година. Не, не са нормални неща, в нашата държава, са.

Бай Ганьо е такъв.

Върни се в “Левски”