Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
сини шампиони

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот сини шампиони » 16 дек 2018 21:08

За мен най-правилното решение за момента е след преподписването с Обертан да бъде продаден колкото се може по-бързо. Ако е вярно, че атмосферата в отбора е отровена заради заплатата ме, то с неговата продажба биха се решили доста проблеми. На първо място ще се тушират евентуалните напъни на останалите да извиват ръцете на ръководството за по-високи заплати, както и да се прибере някой друго евро, с което да се закърпи и без това продънения ни бюджет.
И само Левски оле

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 16 дек 2018 21:58

Ето ги моите напускащи:
1.Митрев
2.Полачек
3.Белаид
4.Васчук(този не разбрах отиде ли си или не и какъв е статута му.)
5.Антони Белмонт
6.Ривалдиньо
7.Виана-(този жив ли е мъртъв ли е).
8.Илия Димитров-
9.Стаси-под наем.
И НАЙ ВАЖНИЯ НАПУСКАЩ ТРЯБВА ДА БЪДЕ КИРИЛ ВАНГЕЛОВ.
За нови не искам да споменавам имена защото в този момент не знам какво ни трябва.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 17 дек 2018 00:07

Ето и новите.
Наско Сираков
Станимир Стоилов
Бандаловски
Цонев
Серкан Юсеин
Тошко Неделев
Десният защитник на Етър
Дарко Тасевски
Панайотов
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 дек 2018 01:09

сини шампиони написа:За мен най-правилното решение за момента е след преподписването с Обертан да бъде продаден колкото се може по-бързо. Ако е вярно, че атмосферата в отбора е отровена заради заплатата ме, то с неговата продажба биха се решили доста проблеми. На първо място ще се тушират евентуалните напъни на останалите да извиват ръцете на ръководството за по-високи заплати, както и да се прибере някой друго евро, с което да се закърпи и без това продънения ни бюджет.

И кой ще го вземе тоя? Някакъв албански Спас Русев, де има ябълка за лъскане?

Относно Оби съм все по-убеден, че той има големи качества, но няма сърце. Един бездушен наемник. Този човек сякаш има психологически проблем. Технически, физически и тактически е изключително подкован, но няма нещо, което тука (а и защо само тук?) много признаваме: хъс, сърце. Той просто не изпитва радост сякаш, когато е на терена. От него би излязъл добър треньор сигурно. Обикновено нали точно тея футболисти де горят на терена, са щета на скамейката... (Гонзо, Гатузо, Марадона, Стоичката...)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 дек 2018 09:01

Ето кои според мен трябва да напуснат:
Виана
Ривалдиньо
Белмондо
Белаид
Полачек
Митрев
Нганиони (скъпоплатена резерва)
[offtopic]Красимир Иванов
Вангелов[/offtopic]
Да се удовлетворят исканията на Давид и Милош. Сигурно може още да изредя. Но не се прави така отбор. Добри-лоши, трябва да останат.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 дек 2018 09:27

Нганиони е класа над Горанов :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 17 дек 2018 09:59

За Нганиони и аз не съм съгласен. Определено искам да му се даде шанс, защото загатна, че има достатъчно качества, за да измести Горанов в титулярния състав. Не знам защо всички гоните Виана? Момчето е играло 2 контроли и 15-20 минути в официални мачове сигурно? :roll: Просто да излезнат и да кажат дали ще се разчита на него, дали има някакъв проблем, та да се знае. Не е играл кой знае колко, че да се определи като можещ или неможещ от нас, които не го следим изкъсо.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 дек 2018 10:00

mikata написа:Нганиони е класа над Горанов :roll:

Защото е чужденец? Защото е тъмнокож? А и да е две класи над Горанов, той ще му е резерва (чукам на дърво, но Горанов е здраво бичме), може и така да не влезе. Една скъпа резерва. На ВСЕКИ един футболист на "Левски", БЕЗ КОСТОВ, в момента може да се намери по-добра алтернатива. Може през два мача да сменяме титулярите. Но не се прави така.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 дек 2018 10:10

За съжаление, както и други тук посочиха, няма как да се освободим от хора, като Ривалдиньо, Белмондо и другите дето не помирисват терен. Осъзнавам го. Това е патова ситуация. Другото е да им намерят отбори за трансфер, където ще получават повече, отколкото в "Левски". Или просто Славиша да престане да се цупи и да им намери място. Наистина патова ситуация.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 дек 2018 10:14

metodito написа:
mikata написа:Нганиони е класа над Горанов :roll:

Защото е чужденец? Защото е тъмнокож? А и да е две класи над Горанов, той ще му е резерва (чукам на дърво, но Горанов е здраво бичме), може и така да не влезе. Една скъпа резерва. На ВСЕКИ един футболист на "Левски", БЕЗ КОСТОВ, в момента може да се намери по-добра алтернатива. Може през два мача да сменяме титулярите. Но не се прави така.

Защото, когато се наложи да влезе в игра, показа че може и иска, затова! И какво, по дяволите, значи скъпа резерва и защо трябва да се гони? :shock: За да му се намери евтина резерва като Мики Орачев и сетне да ревете за друга резерва ли? Баси и специалистите, баси и селекционерите!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”