Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- сини шампиони
Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)
За мен най-правилното решение за момента е след преподписването с Обертан да бъде продаден колкото се може по-бързо. Ако е вярно, че атмосферата в отбора е отровена заради заплатата ме, то с неговата продажба биха се решили доста проблеми. На първо място ще се тушират евентуалните напъни на останалите да извиват ръцете на ръководството за по-високи заплати, както и да се прибере някой друго евро, с което да се закърпи и без това продънения ни бюджет.
И само Левски оле
Ето ги моите напускащи:
1.Митрев
2.Полачек
3.Белаид
4.Васчук(този не разбрах отиде ли си или не и какъв е статута му.)
5.Антони Белмонт
6.Ривалдиньо
7.Виана-(този жив ли е мъртъв ли е).
8.Илия Димитров-
9.Стаси-под наем.
И НАЙ ВАЖНИЯ НАПУСКАЩ ТРЯБВА ДА БЪДЕ КИРИЛ ВАНГЕЛОВ.
За нови не искам да споменавам имена защото в този момент не знам какво ни трябва.
1.Митрев
2.Полачек
3.Белаид
4.Васчук(този не разбрах отиде ли си или не и какъв е статута му.)
5.Антони Белмонт
6.Ривалдиньо
7.Виана-(този жив ли е мъртъв ли е).
8.Илия Димитров-
9.Стаси-под наем.
И НАЙ ВАЖНИЯ НАПУСКАЩ ТРЯБВА ДА БЪДЕ КИРИЛ ВАНГЕЛОВ.
За нови не искам да споменавам имена защото в този момент не знам какво ни трябва.
LEVSKI_FOREVER
- Kris_men2000
Ето и новите.
Наско Сираков
Станимир Стоилов
Бандаловски
Цонев
Серкан Юсеин
Тошко Неделев
Десният защитник на Етър
Дарко Тасевски
Панайотов
Наско Сираков
Станимир Стоилов
Бандаловски
Цонев
Серкан Юсеин
Тошко Неделев
Десният защитник на Етър
Дарко Тасевски
Панайотов
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- metodito
- Контакти:
сини шампиони написа:За мен най-правилното решение за момента е след преподписването с Обертан да бъде продаден колкото се може по-бързо. Ако е вярно, че атмосферата в отбора е отровена заради заплатата ме, то с неговата продажба биха се решили доста проблеми. На първо място ще се тушират евентуалните напъни на останалите да извиват ръцете на ръководството за по-високи заплати, както и да се прибере някой друго евро, с което да се закърпи и без това продънения ни бюджет.
И кой ще го вземе тоя? Някакъв албански Спас Русев, де има ябълка за лъскане?
Относно Оби съм все по-убеден, че той има големи качества, но няма сърце. Един бездушен наемник. Този човек сякаш има психологически проблем. Технически, физически и тактически е изключително подкован, но няма нещо, което тука (а и защо само тук?) много признаваме: хъс, сърце. Той просто не изпитва радост сякаш, когато е на терена. От него би излязъл добър треньор сигурно. Обикновено нали точно тея футболисти де горят на терена, са щета на скамейката... (Гонзо, Гатузо, Марадона, Стоичката...)
- metodito
- Контакти:
Ето кои според мен трябва да напуснат:
Виана
Ривалдиньо
Белмондо
Белаид
Полачек
Митрев
Нганиони (скъпоплатена резерва)
[offtopic]Красимир Иванов
Вангелов[/offtopic]
Да се удовлетворят исканията на Давид и Милош. Сигурно може още да изредя. Но не се прави така отбор. Добри-лоши, трябва да останат.
Виана
Ривалдиньо
Белмондо
Белаид
Полачек
Митрев
Нганиони (скъпоплатена резерва)
[offtopic]Красимир Иванов
Вангелов[/offtopic]
Да се удовлетворят исканията на Давид и Милош. Сигурно може още да изредя. Но не се прави така отбор. Добри-лоши, трябва да останат.
Нганиони е класа над Горанов 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
За Нганиони и аз не съм съгласен. Определено искам да му се даде шанс, защото загатна, че има достатъчно качества, за да измести Горанов в титулярния състав. Не знам защо всички гоните Виана? Момчето е играло 2 контроли и 15-20 минути в официални мачове сигурно?
Просто да излезнат и да кажат дали ще се разчита на него, дали има някакъв проблем, та да се знае. Не е играл кой знае колко, че да се определи като можещ или неможещ от нас, които не го следим изкъсо.

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- metodito
- Контакти:
mikata написа:Нганиони е класа над Горанов
Защото е чужденец? Защото е тъмнокож? А и да е две класи над Горанов, той ще му е резерва (чукам на дърво, но Горанов е здраво бичме), може и така да не влезе. Една скъпа резерва. На ВСЕКИ един футболист на "Левски", БЕЗ КОСТОВ, в момента може да се намери по-добра алтернатива. Може през два мача да сменяме титулярите. Но не се прави така.
- metodito
- Контакти:
За съжаление, както и други тук посочиха, няма как да се освободим от хора, като Ривалдиньо, Белмондо и другите дето не помирисват терен. Осъзнавам го. Това е патова ситуация. Другото е да им намерят отбори за трансфер, където ще получават повече, отколкото в "Левски". Или просто Славиша да престане да се цупи и да им намери място. Наистина патова ситуация.
metodito написа:mikata написа:Нганиони е класа над Горанов
Защото е чужденец? Защото е тъмнокож? А и да е две класи над Горанов, той ще му е резерва (чукам на дърво, но Горанов е здраво бичме), може и така да не влезе. Една скъпа резерва. На ВСЕКИ един футболист на "Левски", БЕЗ КОСТОВ, в момента може да се намери по-добра алтернатива. Може през два мача да сменяме титулярите. Но не се прави така.
Защото, когато се наложи да влезе в игра, показа че може и иска, затова! И какво, по дяволите, значи скъпа резерва и защо трябва да се гони?

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс