LSFC 1914 написа:Elliah написа:LSFC 1914 написа:Elliah написа:Аз пък, като никога ще дам прогноза. Ще бием с 2 гола разлика. 

Ние станахме отбор посмешище. Всеки, който ни хване може да ни бие.   

Разбирам те прекрасно, но това е нашия отбор. И мен не ме кефят много неща, но няма как да искам да падаме, за да мога да викам "оставка". Искам да бием въпреки всички тези неща. Щото това отбора, който подкрепям 

Е то и аз искам всяка година да играем минимум в групите на ЛЕ, но реалността е друга. 

Факт. Ти какво предлагаш за да променим реалността ? Аз виждам само задънени улици, ако излезем от тази, на която сме. 
Треньора да си ходи - идва новия и пак ще го чакам 6 месеца да си търси състава.
Играчите (Обертан, Яблонски, Цветкович, Паулиньо и останалите дето се мърдосват напоследък) да си ходят - и после какво? Юноши и гордо 10 място място като Славия?
Спас да си ходи - и да дойде поредния безскруполен новобогаташ, спуснат отнякъде за да пере пари, чрез моя отбор? Какво ще се промени? Ще дойде някой светъл и чист бизнесмен, който си умира от кеф да си налива парите в загубената кауза Първа Професионална Лига? Да, да, ама.... надали 

И, тъй като светлина в тунела не виждам, просто си подкрепям отбора, както и колкото мога. Надявам се нещата да се оправят и така... Другия вариант е да сменя отбора и да съм винаги победител 

, което няма как да стане.