ППЛ: Левски (София) - Етър (Велико Търново)/ 2:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Бием
53
47%
Правим равен
14
12%
Падаме. Катаклизми, оставки, рязане на вени, юнуши, ментета. Закривай!
46
41%

Общо гласове: 113

Elliah
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Етър (Велико Търново) , Събота от 17:30

Мнениеот Elliah » 06 дек 2018 22:58

LSFC 1914 написа:
Elliah написа:Аз пък, като никога ще дам прогноза. Ще бием с 2 гола разлика.
:)

Ние станахме отбор посмешище. Всеки, който ни хване може да ни бие. ;)

Разбирам те прекрасно, но това е нашия отбор. И мен не ме кефят много неща, но няма как да искам да падаме, за да мога да викам "оставка". Искам да бием въпреки всички тези неща. Щото това отбора, който подкрепям :)

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 06 дек 2018 22:59

Elliah написа:
LSFC 1914 написа:

Разбирам те прекрасно, но това е нашия отбор. И мен не ме кефят много неща, но няма как да искам да падаме, за да мога да викам "оставка". Искам да бием въпреки всички тези неща. Щото това отбора, който подкрепям :)

Е то и аз искам всяка година да играем минимум в групите на ЛЕ, но реалността е друга. :!: :lol:

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 06 дек 2018 23:11

LSFC 1914 написа:
Elliah написа:
LSFC 1914 написа:

Е то и аз искам всяка година да играем минимум в групите на ЛЕ, но реалността е друга. :!: :lol:

Факт. Ти какво предлагаш за да променим реалността ? Аз виждам само задънени улици, ако излезем от тази, на която сме.
Треньора да си ходи - идва новия и пак ще го чакам 6 месеца да си търси състава.
Играчите (Обертан, Яблонски, Цветкович, Паулиньо и останалите дето се мърдосват напоследък) да си ходят - и после какво? Юноши и гордо 10 място място като Славия?
Спас да си ходи - и да дойде поредния безскруполен новобогаташ, спуснат отнякъде за да пере пари, чрез моя отбор? Какво ще се промени? Ще дойде някой светъл и чист бизнесмен, който си умира от кеф да си налива парите в загубената кауза Първа Професионална Лига? Да, да, ама.... надали :)
И, тъй като светлина в тунела не виждам, просто си подкрепям отбора, както и колкото мога. Надявам се нещата да се оправят и така... Другия вариант е да сменя отбора и да съм винаги победител :), което няма как да стане.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 06 дек 2018 23:16

Elliah написа:Играчите (Обертан, Яблонски, Цветкович, Паулиньо и останалите дето се мърдосват напоследък) да си ходят - и после какво? Юноши и гордо 10 място място като Славия?

По-добре юноши, отколкото някакви чужденци дето искат по 40 000 евро заплата без да са спечелили и един трофей за отбора. И какво каза за Славия ? Само да вметна, че те имат повече купи от нас в последните вече близо 10 години... Докато в отбора има 9 титуляри чужденци и 2 българи няма да се оправят нещата.
Последна промяна от LSFC 1914 на 06 дек 2018 23:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 дек 2018 23:20

Ако следваме логиката, то този мач би трябвало да го вземем... Но после в Стара Загора ни чака доста зор с тази бездушна игра...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 дек 2018 23:23

Не виждам как ще бием :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 06 дек 2018 23:27

LSFC 1914 написа:
Elliah написа:Играчите (Обертан, Яблонски, Цветкович, Паулиньо и останалите дето се мърдосват напоследък) да си ходят - и после какво? Юноши и гордо 10 място място като Славия?

По-добре юноши, отколкото някакви чужденци дето искат по 40 000 евро заплата без да са спечелили и един трофей за отбора. И какво каза за Славия ? Само да вметна, че те имат повече купи от нас в последните вече близо 10 години...

Това ги прави някакъв сериозен отбор ли? Ние пък имаме 50 пъти повече трофеи от тях за последните 100 години.И кво? Лудогорец има 7 титли и неам идея колко купи и участия в шампионски лиги и какво ли не за последните 10 години. Те с колко българи и юноши играят?
А в крайна сметка какво искаме ти и аз, няма особено голямо значение. Щото нито имаме парите, нито експертизата за да решаваме, кой и как да играе в Левски. Важното е, че това представлява отбора в момента. Ако искаш подкрепяй, ако искаш плюй, но ситуацията е тази. Аз избирам да си подкрепям отбора.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 06 дек 2018 23:31

Elliah написа:Лудогорец има 7 титли и неам идея колко купи и участия в шампионски лиги и какво ли не за последните 10 години. Те с колко българи и юноши играят?

Лудогорец играят със съдиите, така че дали ще играят с 11 маймуни или 11 българчета едва ли е от някакво значение, след като Домуса си е платил за 20 поредни...
И не не плюя отбора, а просто си споделям мъката, а вече ти и другите как го приемат не е мой проблем.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 07 дек 2018 00:04

LSFC 1914 написа:
Elliah написа:Лудогорец има 7 титли и неам идея колко купи и участия в шампионски лиги и какво ли не за последните 10 години. Те с колко българи и юноши играят?

Лудогорец играят със съдиите, така че дали ще играят с 11 маймуни или 11 българчета едва ли е от някакво значение, след като Домуса си е платил за 20 поредни...
И не не плюя отбора, а просто си споделям мъката, а вече ти и другите как го приемат не е мой проблем.

Без значение е това, да си купуват титли и каквото там решат, това няма да ги направи Левски. Както и Славия никога няма да стигне успехите на Левски, ако ще Венци да играе тото до откат.
Не съм казал, че плюеш... Феновете на Левски са известни със свободомислието си и по-добре така да си остане. Имаме различни мнения за нещата, няма лошо, стига да искаме да стигнем на едно и също място.

blue_lavina

Мнениеот blue_lavina » 07 дек 2018 00:32

Таквиз губят 2:0 още на табелата София. Миналата година издрапаха до късметлийски хикс, но сега виждам мача 3:0 или 4:1
Сърце, душа....... за Левски София

Върни се в “Левски”