Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот metodito » 03 дек 2018 14:06

TristaNNN написа:
metodito написа:[offtopic]
TristaNNN написа:Ти си вечно недоволен и мрънкащ тип, демократе, който си противоречи на всяко пето-шесто мнение и после се тупа в гърдите: "Ето, аз бях прав, аз казах, а-у."
[/offtopic]
[offtopic]Дай пример, че ми стана интересно кога е било това?[/offtopic]

[offtopic]Ей ти примера по-горе в темата.[/offtopic]

[offtopic]Аз не знам дали е вярно или не. Иска ми се да не е вярно. А ти знаеш ли вярно ли е или не? Та кажи къде съм се "тупал в гърдите", а-у? За Роман беше видно още ноември миналата година, че Роман е нежелан. Отново имаше фейкове и атаки. Оказа се по-късно, че за Роман не е фейк. А за Яблонски, че искал "космическа" сума дали не е фейк?[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 дек 2018 15:15

metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:[offtopic]
TristaNNN написа:Ти си вечно недоволен и мрънкащ тип, демократе, който си противоречи на всяко пето-шесто мнение и после се тупа в гърдите: "Ето, аз бях прав, аз казах, а-у."
[/offtopic]
[offtopic]Дай пример, че ми стана интересно кога е било това?[/offtopic]

[offtopic]Ей ти примера по-горе в темата.[/offtopic]

[offtopic]Аз не знам дали е вярно или не. Иска ми се да не е вярно. А ти знаеш ли вярно ли е или не? Та кажи къде съм се "тупал в гърдите", а-у? За Роман беше видно още ноември миналата година, че Роман е нежелан. Отново имаше фейкове и атаки. Оказа се по-късно, че за Роман не е фейк. А за Яблонски, че искал "космическа" сума дали не е фейк?[/offtopic]

[offtopic]Да де, не знаеш дали е вярно, но това не пречи да съзрем гнилата ябълка, за всеки случай, нали.
metodito написа:Ако това е вярно:
https://topsport.bg/levski/levski-otrya ... govor.html
много хора ще си отворят очите за истината.

metodito написа:Парцалите продължават да генерират кликове чрез фейкове за нас. И офлайн, и тук обаче, има хора, които им вярват. Като за Яблонеца. :? ...

И нали, понеже ти никога не публикуваш непроверени новини, правиш умозаключението, че имало хора, които им вярват, па се и възмущаваш, че парцалите генерират цъкания. Сега стана ли по-ясно защо си малко фурнаджийска лопата? Малко само, де...[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 дек 2018 15:26

Тук Методи в познат стил е раздвижил форума :)
От време на време избухва като изписва факти примесени с нелепици и поне 3-4 души се хвърлят да спорят с него, но в един момент осъзнават, че се борят като прасе с тиква. Или ако трябва да направя по модерно сравнение, все едно да се бориш с климатичните аномалии.
Все пак такъв човек във форума понякога е полезен, че да се развиват някакви дискусии, колкото и безсмислени да са, но все нещо интересно излиза от тях.
Стана ясно ,че всички искат да се махнат 5-6 човека, начело с двама нападатели и двама вратари, няколко юношки ще бъдат преотстъпени и ето място за 2-3 класни попълнения. Дори 4 , бих казал. Задължителните са ЦЗ , вратар и нападател. Остава един според зависи. Въпроса е кой и как ще ги избира.
Да не стане като с тези които махаме.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 дек 2018 15:38

TristaNNN написа:И нали, понеже ти никога не публикуваш непроверени новини, правиш умозаключението, че имало хора, които им вярват, па се и възмущаваш, че парцалите генерират цъкания. Сега стана ли по-ясно защо си малко фурнаджийска лопата? Малко само, де...[/offtopic]

[offtopic]Не. Но мисля, че не знаеш какво е "фурначийска лопата". И пак те питам: ти знаеш ли това да ли е фейк или не? И знаеш ли кое определям за фейк за него въобще? И на още един въпрос чакам отговор: къде съм се тупал в гърдите, за какво. Хвърляш обвинения, обиди, вадиш го голям. Дай да видя. Интересно ми е.[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 дек 2018 15:49

metodito написа:
TristaNNN написа:И нали, понеже ти никога не публикуваш непроверени новини, правиш умозаключението, че имало хора, които им вярват, па се и възмущаваш, че парцалите генерират цъкания. Сега стана ли по-ясно защо си малко фурнаджийска лопата? Малко само, де...[/offtopic]

[offtopic]Не. Но мисля, че не знаеш какво е "фурначийска лопата". И пак те питам: ти знаеш ли това да ли е фейк или не? И знаеш ли кое определям за фейк за него въобще? И на още един въпрос чакам отговор: къде съм се тупал в гърдите, за какво. Хвърляш обвинения, обиди, вадиш го голям. Дай да видя. Интересно ми е.[/offtopic]

[offtopic]Знам много добре какво значи израза фурнаджийска лопата - това си ти, такъв който дърдори това, което му е угодно в момента. Вадиш някаква съмнителна "новина" от някъде, плясваш я тука, съзираш отново, за пореден път, някакви тънички конспирации примесени с "Леле, това ако е вярно ...(в тона на ябълката, разбира се)", а сетне твърдиш с леко възмущение, че имало фалшиви новини, които се коментирали, генерирали цъкания и н'ам какво. Пак ли не разбра и не виждаш защо си фурнаджийска лопата? :|[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 дек 2018 16:00

vvessel написа:...
Стана ясно ,че всички искат да се махнат 5-6 човека, начело с двама нападатели и двама вратари, няколко юношки ще бъдат преотстъпени и ето място за 2-3 класни попълнения. Дори 4 , бих казал. Задължителните са ЦЗ , вратар и нападател. Остава един според зависи. Въпроса е кой и как ще ги избира.
Да не стане като с тези които махаме.

То всеки иска разни работи, всеки уволнява, прекратява договори, гони играчи, праща под наем, селектира, размества, привлича, абе ум да ти зайде направо. Така, както беше и лани, и лятото, както вероятно ще бъде и в бъдеще. Па дали евентуално имаме пари за нови, дали евентуално набелязаните нови искат в Левски, дали евентуално имаме пари да плащаме високи заплати на всички Меси-та, които мечтаят от малки да ритат на Герена и какво иска треньорът, това не е важно за никого. :lol:
[offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 дек 2018 16:33

TristaNNN написа:
[offtopic]Знам много добре какво значи израза фурнаджийска лопата - това си ти, такъв който дърдори това, което му е угодно в момента. Вадиш някаква съмнителна "новина" от някъде, плясваш я тука, съзираш отново, за пореден път, някакви тънички конспирации примесени с "Леле, това ако е вярно ...(в тона на ябълката, разбира се)", а сетне твърдиш с леко възмущение, че имало фалшиви новини, които се коментирали, генерирали цъкания и н'ам какво. Пак ли не разбра и не виждаш защо си фурнаджийска лопата? :|[/offtopic]

[offtopic]Ми, не е сигурно, че знаеш. Би означавало примерно да подкрепям ръководството, а после да не го подкрепям. Да подкрепям треньора, после да не го подкрепям. Ако говориш за Краси, че си промених мнението, да така е. Около нещата с Васко и Роман си го промених. За това, че се оплете, и се оказа, че разговори не е водил, докато твърдеше друго. За друго не се сещам. Така че не така с рогите напред.[/offtopic]

[offtopic]В този случай (с Давид) не знам кое е истина, кое не е, ок? Което и ти не знаеш, всъщност. И едва ли някой знае. Относно причината, поради която не се подписва договор с Давид, самите медии си противоречат: искал "космическа заплата" и в същото време пише, че Холмар например получава повече от него. А може би просто иска заплащане като т.нар. "звезди". Топката е в ръководството. Ако не го искат, няма да стане работата. Искаха Габи, съгласиха се с корекция на заплатата му. Не виждам кое не е ясното. Ако подпишат, значи не го искат. Едва ли исканията на мениджъра му са да получава най-високата заплата.[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 дек 2018 17:11

metodito написа:
TristaNNN написа:

[offtopic]Ми, не е сигурно, че знаеш. Би означавало примерно да подкрепям ръководството, а после да не го подкрепям. Да подкрепям треньора, после да не го подкрепям. Ако говориш за Краси, че си промених мнението, да така е. Около нещата с Васко и Роман си го промених. За това, че се оплете, и се оказа, че разговори не е водил, докато твърдеше друго. За друго не се сещам. Така че не така с рогите напред.[/offtopic]

[offtopic]В този случай (с Давид) не знам кое е истина, кое не е, ок? Което и ти не знаеш, всъщност. И едва ли някой знае. Относно причината, поради която не се подписва договор с Давид, самите медии си противоречат: искал "космическа заплата" и в същото време пише, че Холмар например получава повече от него. А може би просто иска заплащане като т.нар. "звезди". Топката е в ръководството. Ако не го искат, няма да стане работата. Искаха Габи, съгласиха се с корекция на заплатата му. Не виждам кое не е ясното. Ако подпишат, значи не го искат. Едва ли исканията на мениджъра му са да получава най-високата заплата.[/offtopic]

[offtopic]Умишлено се правиш на ударен и се измъкваш, не че е някаква изненада, де. Значи, първо пляскаш някаква новина, разбира се леко пикантна, с коментарче ала "Малииии, това ако е вярно ... ябълката", а после се възмущаваш от фалшивите новини покрай отбора и броя на цъканията из тях. Хем пляскаш нещо незнайно и непроверено, хем после се възмущаваш от такива фалшиви работи. Това е лицемерното и фурнаджийското в случая, човек. Ти си знаеш, твоя си работа.[/offtopic]
[offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 дек 2018 18:11

[offtopic]Офф, добре.[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 03 дек 2018 19:31

Ще го каза с две приказки. За да има надграждане в отбора, трябва да се търсят и намерят не заместници на сегашните титуляри, а по добри от тях, а сегашните резерви да се освободят. Няма смисъл да се вземат скъпо платени резерви. Това означава нов вратар вместо Полачек и Митрев, нов нападател вместо Ривалдиньо и Буш, нов десен защитник, по възможност Цветкович резерва, и евентуално защитник на мястото на Белаид. Младите "надежди" да се пратят на "обиграване".
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”