TristaNNN написа:[offtopic]Знам много добре какво значи израза фурна
джийска лопата - това си ти, такъв който дърдори това, което му е угодно в момента. Вадиш някаква съмнителна "новина" от някъде, плясваш я тука, съзираш отново, за пореден път, някакви тънички конспирации примесени с "Леле, това ако е вярно ...(в тона на ябълката, разбира се)", а сетне твърдиш с леко възмущение, че имало фалшиви новини, които се коментирали, генерирали цъкания и н'ам какво. Пак ли не разбра и не виждаш защо си фурнаджийска лопата?

[/offtopic]
[offtopic]Ми, не е сигурно, че знаеш. Би означавало примерно да подкрепям ръководството, а после да не го подкрепям. Да подкрепям треньора, после да не го подкрепям. Ако говориш за Краси, че си промених мнението, да така е. Около нещата с Васко и Роман си го промених. За това, че се оплете, и се оказа, че разговори не е водил, докато твърдеше друго. За друго не се сещам. Така че не така с рогите напред.[/offtopic]
[offtopic]В този случай (с Давид) не знам кое е истина, кое не е, ок? Което и ти не знаеш, всъщност. И едва ли някой знае. Относно причината, поради която не се подписва договор с Давид, самите медии си противоречат: искал "космическа заплата" и в същото време пише, че Холмар например получава повече от него. А може би просто иска заплащане като т.нар. "звезди". Топката е в ръководството. Ако не го искат, няма да стане работата. Искаха Габи, съгласиха се с корекция на заплатата му. Не виждам кое не е ясното. Ако подпишат, значи не го искат. Едва ли исканията на мениджъра му са да получава най-високата заплата.[/offtopic]