Борисов: В ЦСКА никога е нямало "черно тото"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

venom

Re: Борисов: В ЦСКА никога е нямало "черно тото"

Мнениеот venom » 28 яну 2010 12:02

Ако искате можем да си говорим за легендите около Батков. Той в момента сериозно се е покрил, само прибира парите от трансферите и ни дума, ни вопъл, ни стон.

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 28 яну 2010 12:16

unist_gp написа:Може и да е нямало черно тото, но Любо Пенев и -съветските- му приятели спретнаха казанската афера,че да бие ЦСКА във вечното дерби, иначе щяха да изгонят Любо при неуспех още тогава. За сведение вижте ми коментарите от онова време ;)
Този новият в ръководството на ЦСКА е някаква жалка картинка, Дучето2. По-добре да бяха сложили на този пост Ишков. Чакам с нетърпение каква ще е ситуацията при червените след месец и половина, след като мине времето за изплащане на първа заплата на румънското нашествие.

Ха-Ха-Ха Любо спретнал казанската афера :lol: :lol: :lol: Браво има бъдеще Батков в Левски. Добре му вярваш на глупостите. Сигурно и Любо провали отначало на Зе и като сте некадърни търсети си проблемите при вас не в чуждата паница. Ти да не си журналист в някои жълт весник.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
avitohola
Контакти:

Мнениеот avitohola » 28 яну 2010 12:26

Слушах интервюти сутринта и не говореше лоши неща общо взето каза това което си знаеме освен че съди Томоя а тия 4млн дано се върнат че ще ни трябват както гледам са ни останали точно толкова дългове към различни организаций мениджъри играчи трениори! А иначе точно в тази тема не е мястото да се дърляме и да говорим естествено е всеки президент да каже че няма черно тото а дали го има всеки от вас сам си прави изводите! А относно исказването кои претпочитате за шампион по логично е да сме ние защото Латекса в шампионската ше го разкостят здравата гарантирам това!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 28 яну 2010 12:29

да в 5 вестника съм журналист! :mrgreen: и всичките са повече от жълти, оранжеви! :mrgreen:

Странно защо ли разкараха Любо Пенев, или ти вярваш,че е заради заплатата и амбициите ?!? Не знам кога някой от играчите ще си развърже езика за залозите на мача в Москва и в ЛЕ, вече Любо го няма. Целият цирк можеха да си го спестят като просто сменят чичовото още след края на миналия сезон, беше ясно че ще драпа с мило и драго да запази поста със заплата 50 бона на месец!!! А като не му я плащат може да се уреди някой гол в евротурнирите ;) Лошото е,че същото го направи и Левски. И не само в евротурнирите (Дебрецен и Залцбург), ами и в първенството. Съгласен съм,че Батков и Заберски са перачници на мръсни пари, но както са казали древните римляни... "Затова един ден ще бъдат убити насред улицата" :mrgreen:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 яну 2010 12:38

unist_gp написа:да в 5 вестника съм журналист! :mrgreen: и всичките са повече от жълти, оранжеви! :mrgreen:

Странно защо ли разкараха Любо Пенев, или ти вярваш,че е заради заплатата и амбициите ?!? Не знам кога някой от играчите ще си развърже езика за залозите на мача в Москва и в ЛЕ, вече Любо го няма. Целият цирк можеха да си го спестят като просто сменят чичовото още след края на миналия сезон, беше ясно че ще драпа с мило и драго да запази поста със заплата 50 бона на месец!!! А като не му я плащат може да се уреди някой гол в евротурнирите ;) Лошото е,че същото го направи и Левски. И не само в евротурнирите (Дебрецен и Залцбург), ами и в първенството. Съгласен съм,че Батков и Заберски са перачници на мръсни пари, но както са казали древните римляни... "Затова един ден ще бъдат убити насред улицата" :mrgreen:

По принцип не вярвам в договорени мачове от евротурнири и големи футболни форуми,но,с риск да бъда оплют от червените,някакси мачът в Москва изобщо не се връзва с играта на ЦСКА във всички останали мачове през цялата 2009 година.Вечното дерби на всекиго е ясно,че нямаше да бъде такова,ако не беше Казанската афера,не че ЦСКА не можеше да победи в него,просто Левски беше много отслабен спортно-технически и психологически.Дано мачът с Динамо да е бил истински.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 28 яну 2010 12:48

Колкото в миналото вПерник не биеха футболисти толкова няма черно тото в Цска.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 28 яну 2010 14:37

Ама как си противоречи г-н Борисов. На пресконференцията, когато представяха Андоне за старши треньор много ясно каза на всички, че една от причините да не вземат Йешич е точно "черно тото". Питам се какво щеше да стане, ако Йешич го бяха освободили. И как ще каниш треньор като се съмняваш в него за уговорени мачове.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 яну 2010 15:24

unist_gp написа:да в 5 вестника съм журналист! :mrgreen: и всичките са повече от жълти, оранжеви! :mrgreen:

Ето сега разбрах защо Дебрецен убуха така безкомпромисно Левски :lol: :lol: :lol: ЗАРАДИ ЧЕРНОТО ТОТО!!! :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 яну 2010 15:27

acmilan написа:

По принцип не вярвам в договорени мачове от евротурнири и големи футболни форуми,но,с риск да бъда оплют от червените,някакси мачът в Москва изобщо не се връзва с играта на ЦСКА във всички останали мачове през цялата 2009 година.Вечното дерби на всекиго е ясно,че нямаше да бъде такова,ако не беше Казанската афера,не че ЦСКА не можеше да победи в него,просто Левски беше много отслабен спортно-технически и психологически.Дано мачът с Динамо да е бил истински.

Успехът в мача ни с Москва го дължа на мотивацията, Любо е много добър в това. Пък и московчаните бяха доста уморени, и сякаш не очакваха такава съпротива, просто ги смазахме по всички паралели.

Този мач няма никога да го забравя, въпреки че се бяхме направили на мотики :lol: :lol: !
YA GUNNERS YA

venom

Мнениеот venom » 28 яну 2010 16:07

Ние, ЦСКА сме супер тарикати. Уредихме си мача с Динамо, за да играем в ЛЕ, направихме казанската афера, че да биеме във вечното дерби, играем яко черно тото, че да си имаме пари за футболисти и даже не си плащаме данъците. :mrgreen: А тия Левски само падат на лягане и на ставане. Толко ли не можаха да си уредят мача с Тампере, или БАТЕ, ей го къде е Беларус.

Върни се в “ЦСКА”