Борисов: В ЦСКА никога е нямало "черно тото"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Борисов: В ЦСКА никога е нямало "черно тото"
Ако искате можем да си говорим за легендите около Батков. Той в момента сериозно се е покрил, само прибира парите от трансферите и ни дума, ни вопъл, ни стон.
- love_hurts
unist_gp написа:Може и да е нямало черно тото, но Любо Пенев и -съветските- му приятели спретнаха казанската афера,че да бие ЦСКА във вечното дерби, иначе щяха да изгонят Любо при неуспех още тогава. За сведение вижте ми коментарите от онова време![]()
Този новият в ръководството на ЦСКА е някаква жалка картинка, Дучето2. По-добре да бяха сложили на този пост Ишков. Чакам с нетърпение каква ще е ситуацията при червените след месец и половина, след като мине времето за изплащане на първа заплата на румънското нашествие.
Ха-Ха-Ха Любо спретнал казанската афера

batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
- avitohola
- Контакти:
Слушах интервюти сутринта и не говореше лоши неща общо взето каза това което си знаеме освен че съди Томоя а тия 4млн дано се върнат че ще ни трябват както гледам са ни останали точно толкова дългове към различни организаций мениджъри играчи трениори! А иначе точно в тази тема не е мястото да се дърляме и да говорим естествено е всеки президент да каже че няма черно тото а дали го има всеки от вас сам си прави изводите! А относно исказването кои претпочитате за шампион по логично е да сме ние защото Латекса в шампионската ше го разкостят здравата гарантирам това!
- unist_gp
- Контакти:
да в 5 вестника съм журналист!
и всичките са повече от жълти, оранжеви!
Странно защо ли разкараха Любо Пенев, или ти вярваш,че е заради заплатата и амбициите ?!? Не знам кога някой от играчите ще си развърже езика за залозите на мача в Москва и в ЛЕ, вече Любо го няма. Целият цирк можеха да си го спестят като просто сменят чичовото още след края на миналия сезон, беше ясно че ще драпа с мило и драго да запази поста със заплата 50 бона на месец!!! А като не му я плащат може да се уреди някой гол в евротурнирите
Лошото е,че същото го направи и Левски. И не само в евротурнирите (Дебрецен и Залцбург), ами и в първенството. Съгласен съм,че Батков и Заберски са перачници на мръсни пари, но както са казали древните римляни... "Затова един ден ще бъдат убити насред улицата" 

Странно защо ли разкараха Любо Пенев, или ти вярваш,че е заради заплатата и амбициите ?!? Не знам кога някой от играчите ще си развърже езика за залозите на мача в Москва и в ЛЕ, вече Любо го няма. Целият цирк можеха да си го спестят като просто сменят чичовото още след края на миналия сезон, беше ясно че ще драпа с мило и драго да запази поста със заплата 50 бона на месец!!! А като не му я плащат може да се уреди някой гол в евротурнирите

unist_gp написа:да в 5 вестника съм журналист!и всичките са повече от жълти, оранжеви!
![]()
Странно защо ли разкараха Любо Пенев, или ти вярваш,че е заради заплатата и амбициите ?!? Не знам кога някой от играчите ще си развърже езика за залозите на мача в Москва и в ЛЕ, вече Любо го няма. Целият цирк можеха да си го спестят като просто сменят чичовото още след края на миналия сезон, беше ясно че ще драпа с мило и драго да запази поста със заплата 50 бона на месец!!! А като не му я плащат може да се уреди някой гол в евротурниритеЛошото е,че същото го направи и Левски. И не само в евротурнирите (Дебрецен и Залцбург), ами и в първенството. Съгласен съм,че Батков и Заберски са перачници на мръсни пари, но както са казали древните римляни... "Затова един ден ще бъдат убити насред улицата"
По принцип не вярвам в договорени мачове от евротурнири и големи футболни форуми,но,с риск да бъда оплют от червените,някакси мачът в Москва изобщо не се връзва с играта на ЦСКА във всички останали мачове през цялата 2009 година.Вечното дерби на всекиго е ясно,че нямаше да бъде такова,ако не беше Казанската афера,не че ЦСКА не можеше да победи в него,просто Левски беше много отслабен спортно-технически и психологически.Дано мачът с Динамо да е бил истински.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Колкото в миналото вПерник не биеха футболисти толкова няма черно тото в Цска.
- edmon_dantes
- Контакти:
Ама как си противоречи г-н Борисов. На пресконференцията, когато представяха Андоне за старши треньор много ясно каза на всички, че една от причините да не вземат Йешич е точно "черно тото". Питам се какво щеше да стане, ако Йешич го бяха освободили. И как ще каниш треньор като се съмняваш в него за уговорени мачове.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

unist_gp написа:да в 5 вестника съм журналист!и всичките са повече от жълти, оранжеви!
![]()
Странно защо ли разкараха Любо Пенев, или ти вярваш,че е заради заплатата и амбициите ?!? Не знам кога някой от играчите ще си развърже езика за залозите на мача в Москва и в ЛЕ, вече Любо го няма. Целият цирк можеха да си го спестят като просто сменят чичовото още след края на миналия сезон, беше ясно че ще драпа с мило и драго да запази поста със заплата 50 бона на месец!!! А като не му я плащат може да се уреди някой гол в евротурниритеЛошото е,че същото го направи и Левски. И не само в евротурнирите (Дебрецен и Залцбург), ами и в първенството. Съгласен съм,че Батков и Заберски са перачници на мръсни пари, но както са казали древните римляни... "Затова един ден ще бъдат убити насред улицата"
Ето сега разбрах защо Дебрецен убуха така безкомпромисно Левски

YA GUNNERS YA
acmilan написа:unist_gp написа:да в 5 вестника съм журналист!и всичките са повече от жълти, оранжеви!
![]()
По принцип не вярвам в договорени мачове от евротурнири и големи футболни форуми,но,с риск да бъда оплют от червените,някакси мачът в Москва изобщо не се връзва с играта на ЦСКА във всички останали мачове през цялата 2009 година.Вечното дерби на всекиго е ясно,че нямаше да бъде такова,ако не беше Казанската афера,не че ЦСКА не можеше да победи в него,просто Левски беше много отслабен спортно-технически и психологически.Дано мачът с Динамо да е бил истински.
Успехът в мача ни с Москва го дължа на мотивацията, Любо е много добър в това. Пък и московчаните бяха доста уморени, и сякаш не очакваха такава съпротива, просто ги смазахме по всички паралели.
Този мач няма никога да го забравя, въпреки че се бяхме направили на мотики

YA GUNNERS YA
Ние, ЦСКА сме супер тарикати. Уредихме си мача с Динамо, за да играем в ЛЕ, направихме казанската афера, че да биеме във вечното дерби, играем яко черно тото, че да си имаме пари за футболисти и даже не си плащаме данъците.
А тия Левски само падат на лягане и на ставане. Толко ли не можаха да си уредят мача с Тампере, или БАТЕ, ей го къде е Беларус.