Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот SkArY_9 » 27 яну 2010 21:34

Значи, проблема идва от това, че в бан списъка има потребители, които са с бан, но са в "Синьо", демек могат да си влизат без проблем, а ние си мислим, че са с бан.
Разгледай бан списъка, ще ги видиш потребители със синьо ;)

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 27 яну 2010 21:50

SkArY_9 написа:Значи, проблема идва от това, че в бан списъка има потребители, които са с бан, но са в "Синьо", демек могат да си влизат без проблем, а ние си мислим, че са с бан.
Разгледай бан списъка, ще ги видиш потребители със синьо ;)

Този проблем се е получавал и преди, не знам от какво става така. Мисля, че веднъж опитахме да оправим нещата и стана, след като въпрсният Бан беше премахнат, т.е. синият юзър е махнат от списъка, и след това отново му се сложи бан, тогава никнейма му си оставаше черен... Но наистина не знам от какво се получава.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 27 яну 2010 23:05

Колеги, поиграх си малко с бановете и разбрах как се става син. Значи, когато слагате бан, под опцията за причина има една друга "Изключи от банване" и когато се маркира "ДА" въпросният ник става син и не може да бъде баннат повече, до като не бъде махнат. Така , че това си го има като опция. Не знам само , как така определени потребители също са сини. Или някой ги е направил такива нарочно, или някой без да иска е маркирал "ДА" в опция "Изключи от банване". За сега съм махнал всички сини банове с изключение на Картаго, Алтернатив и моя msm . Но, когато ви се получи подобен проблем, че като слагате бан той да не се отразява в "Последни действия", проверявайте бан списъка за "син" ник или дублиране на бан. Тогава трябва да се махнат старите и чак след това да се сложи новия бан.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 яну 2010 23:13

Casper написа:Колеги, поиграх си малко с бановете и разбрах как се става син. Значи, когато слагате бан, под опцията за причина има една друга "Изключи от банване" и когато се маркира "ДА" въпросният ник става син и не може да бъде баннат повече, до като не бъде махнат. Така , че това си го има като опция. Не знам само , как така определени потребители също са сини. Или някой ги е направил такива нарочно, или някой без да иска е маркирал "ДА" в опция "Изключи от банване". За сега съм махнал всички сини банове с изключение на Картаго, Алтернатив и моя msm . Но, когато ви се получи подобен проблем, че като слагате бан той да не се отразява в "Последни действия", проверявайте бан списъка за "син" ник или дублиране на бан. Тогава трябва да се махнат старите и чак след това да се сложи новия бан.

Аз лично ти благодаря за положеното усилие, с което някои неща ни се изясняват. Аз ще проверявам като банвам, или като използвам опциите, дали никовете не стават сини. Нека и Дари (аз утре ако влезе в скайп ще й пиша), да прочете информацията на Марти, за да насочи същата и на програмистите. Те изхождайки от нея, евентуално може да разберат и ако заради друго, дадени потребителски имена в БАН списъка стават сини.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 яну 2010 05:37

Casper написа:Колеги, поиграх си малко с бановете и разбрах как се става син. Значи, когато слагате бан, под опцията за причина има една друга "Изключи от банване" и когато се маркира "ДА" въпросният ник става син и не може да бъде баннат повече, до като не бъде махнат. Така , че това си го има като опция. Не знам само , как така определени потребители също са сини. Или някой ги е направил такива нарочно, или някой без да иска е маркирал "ДА" в опция "Изключи от банване". За сега съм махнал всички сини банове с изключение на Картаго, Алтернатив и моя msm . Но, когато ви се получи подобен проблем, че като слагате бан той да не се отразява в "Последни действия", проверявайте бан списъка за "син" ник или дублиране на бан. Тогава трябва да се махнат старите и чак след това да се сложи новия бан.

Хахахахахаха, никога не съм знаел, че и ти си с БАН!.................. Новият колега и той.............ама ХДНП, явно и други от модераторите сме заслужили тази чест!!!! Мен веднъж ме баннаха, знам и кой, че чак и легенди тръгнаха из форума! "Абе, тоя навремето е баннал картаго, ей"!.......... :lol: :lol: :lol: ..........................сиреч, "голяма работа на него!", че като се наложи да му слагам Бан на потребителя, същия ме обвини, че си връщам?!................Ама добре че, доста от колегите знаят за какво става въпрос!..........Скери, Любо, много те обичам, човек, обаче престанете да спамите в "Наздраве"!!!!!!.................. Има си спам тема! Утре ще има "РИОКОЗ" в тема "Наздраве"! Сто пъти говорим за идеята!........

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 яну 2010 09:56

Бижутера, ако пордължава да спами в Наздраве и в други теми с цел трупане на мнения ли , на слава ли не знам, ама лично ще го банирам за 1 ден да му дойде акъла, пък ако не поеме за по-дългичко....То не се търпи вече, ти му обясняваш, той сякаш нарочно продължава- или е малоумен, или обича да прави напук и в двата случая е объркал и форума и човека!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 яну 2010 10:05

MORSKI написа:Бижутера, ако пордължава да спами в Наздраве и в други теми с цел трупане на мнения ли , на слава ли не знам, ама лично ще го банирам за 1 ден да му дойде акъла, пък ако не поеме за по-дългичко....То не се търпи вече, ти му обясняваш, той сякаш нарочно продължава- или е малоумен, или обича да прави напук и в двата случая е объркал и форума и човека!

Стига де, да не го банираш верно? :lol: Не бъди краен. :idea: Бижутера макар и малоумен, си е фигура във форума и всеки БАН, наистина трябва да е подплътен. :!: Иначе за спама в НАЗДРАВЕ съм съгласен с теб и с Петьо, но чак БАН е пресилено според мен, поне към момента. Мен ако ме баннат за такова нещо, ще поискам конкретен и точен, написан регламент, кога и как се казва "Наздраве" в "Наздраве"! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 яну 2010 10:38

slavia_forever написа:
MORSKI написа:Бижутера, ако пордължава да спами в Наздраве и в други теми с цел трупане на мнения ли , на слава ли не знам, ама лично ще го банирам за 1 ден да му дойде акъла, пък ако не поеме за по-дългичко....То не се търпи вече, ти му обясняваш, той сякаш нарочно продължава- или е малоумен, или обича да прави напук и в двата случая е объркал и форума и човека!

Стига де, да не го банираш верно? :lol: Не бъди краен. :idea: Бижутера макар и малоумен, си е фигура във форума и всеки БАН, наистина трябва да е подплътен. :!: Иначе за спама в НАЗДРАВЕ съм съгласен с теб и с Петьо, но чак БАН е пресилено според мен, поне към момента. Мен ако ме баннат за такова нещо, ще поискам конкретен и точен, написан регламент, кога и как се казва "Наздраве" в "Наздраве"! :idea: :!:

Ако ще и восъчна фиргура в музея на мадам Тисо да е- има си правила....Сега , че за Спам рядко се банира е така и си прав, ама той си го проси....Извинявай, ама 100 пъти му се казва едно и също, ей сега и в Спам Темата му го обяснявам, той пак се прави на интересен, в Наздраве сме пишели 10 човека, какво съм му се правел само....Той прекалено насериозно се взе и компромис се прави за човек който отбира насреща Коце, а Бижуто имам чувството, че е малоумен....Не искам да го вярвам, ама нямам логично обяснение, защо вече месеци подред му се говори едно и също, а той нарочно прави своето си.....
Наздраве в Наздраве може да се казва когато има повод, а не както него- да се отчета и днес- Наздраве(казвал го е н на брой пъти точно по този начин), Наздраве и лека Нощ от мен, на сутринта, Надзраве и добро утро, той го прави това по наивк, просто да пише в някоя тема, да с еотчете там брояча, сякаш не може да мине без да е казал и оведомил на всички, че е станал от сън :evil: Ок в Спам Темата нека го прави, но не и в Наздраве- спама е забранен под всички форми освен в Спам Темата- така пише в правилата, а той не прави разлика между нея и Наздраве!

Darina
Модератор
Контакти:

Мнениеот Darina » 28 яну 2010 12:52

Сега като няма сини банове появява ли се пак проблема пишете ако се появи А аз ще уведомя програмистите, но сигурно в нас е била грешката, защото преди като проверяваха , все казваха, че всичко си е наред. А за Бижутера, не бъдете крайни, все пак беше един от нас Не вярвам да прави нарочно Предупредете го в лично съобщение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 яну 2010 14:08

slavia_forever написа:

Малко ми е трудно да го чета това от човек който поддържа и разбира духа на темата!................И смаш беше фигура във форума, и 7:2, и Кашчей ................ това не значи, че трябва да си мислят, че са недосегаеми! Бижуто лично на мене ми писа, че е разбрал за какво става въпрос в "Наздраве", което не му пречи да продължи да прави каквото си иска, а и не се вслушва въобще!

Върни се в “Модератори”