Разгледай бан списъка, ще ги видиш потребители със синьо
Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Re: Заседание !
Значи, проблема идва от това, че в бан списъка има потребители, които са с бан, но са в "Синьо", демек могат да си влизат без проблем, а ние си мислим, че са с бан.
SkArY_9 написа:Значи, проблема идва от това, че в бан списъка има потребители, които са с бан, но са в "Синьо", демек могат да си влизат без проблем, а ние си мислим, че са с бан.
Този проблем се е получавал и преди, не знам от какво става така. Мисля, че веднъж опитахме да оправим нещата и стана, след като въпрсният Бан беше премахнат, т.е. синият юзър е махнат от списъка, и след това отново му се сложи бан, тогава никнейма му си оставаше черен... Но наистина не знам от какво се получава.
Модераторите не са ви враг!
Колеги, поиграх си малко с бановете и разбрах как се става син. Значи, когато слагате бан, под опцията за причина има една друга "Изключи от банване" и когато се маркира "ДА" въпросният ник става син и не може да бъде баннат повече, до като не бъде махнат. Така , че това си го има като опция. Не знам само , как така определени потребители също са сини. Или някой ги е направил такива нарочно, или някой без да иска е маркирал "ДА" в опция "Изключи от банване". За сега съм махнал всички сини банове с изключение на Картаго, Алтернатив и моя msm . Но, когато ви се получи подобен проблем, че като слагате бан той да не се отразява в "Последни действия", проверявайте бан списъка за "син" ник или дублиране на бан. Тогава трябва да се махнат старите и чак след това да се сложи новия бан.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!
- slavia_forever
- Контакти:
Casper написа:Колеги, поиграх си малко с бановете и разбрах как се става син. Значи, когато слагате бан, под опцията за причина има една друга "Изключи от банване" и когато се маркира "ДА" въпросният ник става син и не може да бъде баннат повече, до като не бъде махнат. Така , че това си го има като опция. Не знам само , как така определени потребители също са сини. Или някой ги е направил такива нарочно, или някой без да иска е маркирал "ДА" в опция "Изключи от банване". За сега съм махнал всички сини банове с изключение на Картаго, Алтернатив и моя msm . Но, когато ви се получи подобен проблем, че като слагате бан той да не се отразява в "Последни действия", проверявайте бан списъка за "син" ник или дублиране на бан. Тогава трябва да се махнат старите и чак след това да се сложи новия бан.
Аз лично ти благодаря за положеното усилие, с което някои неща ни се изясняват. Аз ще проверявам като банвам, или като използвам опциите, дали никовете не стават сини. Нека и Дари (аз утре ако влезе в скайп ще й пиша), да прочете информацията на Марти, за да насочи същата и на програмистите. Те изхождайки от нея, евентуално може да разберат и ако заради друго, дадени потребителски имена в БАН списъка стават сини.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Casper написа:Колеги, поиграх си малко с бановете и разбрах как се става син. Значи, когато слагате бан, под опцията за причина има една друга "Изключи от банване" и когато се маркира "ДА" въпросният ник става син и не може да бъде баннат повече, до като не бъде махнат. Така , че това си го има като опция. Не знам само , как така определени потребители също са сини. Или някой ги е направил такива нарочно, или някой без да иска е маркирал "ДА" в опция "Изключи от банване". За сега съм махнал всички сини банове с изключение на Картаго, Алтернатив и моя msm . Но, когато ви се получи подобен проблем, че като слагате бан той да не се отразява в "Последни действия", проверявайте бан списъка за "син" ник или дублиране на бан. Тогава трябва да се махнат старите и чак след това да се сложи новия бан.
Хахахахахаха, никога не съм знаел, че и ти си с БАН!.................. Новият колега и той.............ама ХДНП, явно и други от модераторите сме заслужили тази чест!!!! Мен веднъж ме баннаха, знам и кой, че чак и легенди тръгнаха из форума! "Абе, тоя навремето е баннал картаго, ей"!..........
Бижутера, ако пордължава да спами в Наздраве и в други теми с цел трупане на мнения ли , на слава ли не знам, ама лично ще го банирам за 1 ден да му дойде акъла, пък ако не поеме за по-дългичко....То не се търпи вече, ти му обясняваш, той сякаш нарочно продължава- или е малоумен, или обича да прави напук и в двата случая е объркал и форума и човека!
- slavia_forever
- Контакти:
MORSKI написа:Бижутера, ако пордължава да спами в Наздраве и в други теми с цел трупане на мнения ли , на слава ли не знам, ама лично ще го банирам за 1 ден да му дойде акъла, пък ако не поеме за по-дългичко....То не се търпи вече, ти му обясняваш, той сякаш нарочно продължава- или е малоумен, или обича да прави напук и в двата случая е объркал и форума и човека!
Стига де, да не го банираш верно?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
slavia_forever написа:MORSKI написа:Бижутера, ако пордължава да спами в Наздраве и в други теми с цел трупане на мнения ли , на слава ли не знам, ама лично ще го банирам за 1 ден да му дойде акъла, пък ако не поеме за по-дългичко....То не се търпи вече, ти му обясняваш, той сякаш нарочно продължава- или е малоумен, или обича да прави напук и в двата случая е объркал и форума и човека!
Стига де, да не го банираш верно?Не бъди краен.
Бижутера макар и малоумен, си е фигура във форума и всеки БАН, наистина трябва да е подплътен.
Иначе за спама в НАЗДРАВЕ съм съгласен с теб и с Петьо, но чак БАН е пресилено според мен, поне към момента. Мен ако ме баннат за такова нещо, ще поискам конкретен и точен, написан регламент, кога и как се казва "Наздраве" в "Наздраве"!
![]()
Ако ще и восъчна фиргура в музея на мадам Тисо да е- има си правила....Сега , че за Спам рядко се банира е така и си прав, ама той си го проси....Извинявай, ама 100 пъти му се казва едно и също, ей сега и в Спам Темата му го обяснявам, той пак се прави на интересен, в Наздраве сме пишели 10 човека, какво съм му се правел само....Той прекалено насериозно се взе и компромис се прави за човек който отбира насреща Коце, а Бижуто имам чувството, че е малоумен....Не искам да го вярвам, ама нямам логично обяснение, защо вече месеци подред му се говори едно и също, а той нарочно прави своето си.....
Наздраве в Наздраве може да се казва когато има повод, а не както него- да се отчета и днес- Наздраве(казвал го е н на брой пъти точно по този начин), Наздраве и лека Нощ от мен, на сутринта, Надзраве и добро утро, той го прави това по наивк, просто да пише в някоя тема, да с еотчете там брояча, сякаш не може да мине без да е казал и оведомил на всички, че е станал от сън
Сега като няма сини банове появява ли се пак проблема пишете ако се появи А аз ще уведомя програмистите, но сигурно в нас е била грешката, защото преди като проверяваха , все казваха, че всичко си е наред. А за Бижутера, не бъдете крайни, все пак беше един от нас Не вярвам да прави нарочно Предупредете го в лично съобщение
slavia_forever написа:MORSKI написа:Бижутера, ако пордължава да спами в Наздраве и в други теми с цел трупане на мнения ли , на слава ли не знам, ама лично ще го банирам за 1 ден да му дойде акъла, пък ако не поеме за по-дългичко....То не се търпи вече, ти му обясняваш, той сякаш нарочно продължава- или е малоумен, или обича да прави напук и в двата случая е объркал и форума и човека!
Стига де, да не го банираш верно?Не бъди краен.
Бижутера макар и малоумен, си е фигура във форума и всеки БАН, наистина трябва да е подплътен.
Иначе за спама в НАЗДРАВЕ съм съгласен с теб и с Петьо, но чак БАН е пресилено според мен, поне към момента. Мен ако ме баннат за такова нещо, ще поискам конкретен и точен, написан регламент, кога и как се казва "Наздраве" в "Наздраве"!
![]()
Малко ми е трудно да го чета това от човек който поддържа и разбира духа на темата!................И смаш беше фигура във форума, и 7:2, и Кашчей ................ това не значи, че трябва да си мислят, че са недосегаеми! Бижуто лично на мене ми писа, че е разбрал за какво става въпрос в "Наздраве", което не му пречи да продължи да прави каквото си иска, а и не се вслушва въобще!