metodito написа:LM10 написа:От трън, та на глог
Този се е доказал, че е същия кашкавалчо като Неможката и бодибилдъра. Трябваше да дадат шанс на Петър Иванов - единствения ни вратар без допуснати елементарни грешки, макар че има само 90 минути игра
+++ И аз съм на същото мнение. И за Пепи, и за Кръстев.
Кръстев има фигура за голям вратар, но дали е от младостта му или е нещо друго, не знам, но...Помните ли една греда, не помня срещу Етър ли беше. Беше много комично. Аз си мисля, че ако Кръстев го хване един много добър треньор, от него ще излезе нещо добро.
Колкото и да ми се иска и на мен да видя Петър Иванов на вратата, мисля, че няма да е много ОК точно в този момент да се появява. Определено има потенциал да му съсипем и психиката, и кариерата още в зародиш с това зверско напрежение, което витае около нашия вратарски пост в момента. Сигурен съм, че и той, и Кръстев, и Шейтанов много добре знаят, че точно сега всичко се гледа под лупа - всяко действие на наш вратар от фенове, медии и всички останали още повече сега, когато сме в борбата за титлата. Та, дори и да четат по форумите и сайтовете какво се пише примерно... Реално от тримата, които изредих, Кръстев би трябвало да е най-подготвен (макар, че му знаем грешките и на него). Просто на другите двама титулярно място точно в такъв момент не мисля, че им е нужно...