Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот specter » 15 ное 2018 21:39

metodito написа:
LM10 написа:От трън, та на глог :mrgreen:

Този се е доказал, че е същия кашкавалчо като Неможката и бодибилдъра. Трябваше да дадат шанс на Петър Иванов - единствения ни вратар без допуснати елементарни грешки, макар че има само 90 минути игра :mrgreen:

+++ И аз съм на същото мнение. И за Пепи, и за Кръстев.
Кръстев има фигура за голям вратар, но дали е от младостта му или е нещо друго, не знам, но... :oops: Помните ли една греда, не помня срещу Етър ли беше. Беше много комично. Аз си мисля, че ако Кръстев го хване един много добър треньор, от него ще излезе нещо добро.

Колкото и да ми се иска и на мен да видя Петър Иванов на вратата, мисля, че няма да е много ОК точно в този момент да се появява. Определено има потенциал да му съсипем и психиката, и кариерата още в зародиш с това зверско напрежение, което витае около нашия вратарски пост в момента. Сигурен съм, че и той, и Кръстев, и Шейтанов много добре знаят, че точно сега всичко се гледа под лупа - всяко действие на наш вратар от фенове, медии и всички останали още повече сега, когато сме в борбата за титлата. Та, дори и да четат по форумите и сайтовете какво се пише примерно... Реално от тримата, които изредих, Кръстев би трябвало да е най-подготвен (макар, че му знаем грешките и на него). Просто на другите двама титулярно място точно в такъв момент не мисля, че им е нужно...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 15 ное 2018 21:55

metodito написа: Не знам за вас, на мен много ми липсва Гомес в халфовата линия. За Роман, знаете. :mrgreen:

Гомес и на мен ми липсва, но Прохазка не. Единствено ме е яд, че го изпуснахме да си отиде без трансферна сума. Като се замисля и Гомес си отиде free , че и Панайотов, и Рошу ... явно традицията така повелява :mrgreen:

Колкото до вратарския пост мачовете до гостуването на Берое трябва да ги вземем и без вратар, така че защо да не се пробват Иванов и Шейтанов. И вече зимата задължително да купим класен страж.
Изображение

way
Контакти:

Мнениеот way » 15 ное 2018 22:02

Толкова ли зле са тренирани при Роси, че за 5 месеца не могат да се оправят, футболисти на по 30 години?
А Полачек като има 5 тренировки при Роси пак ли той е виновен?

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 15 ное 2018 22:43

way написа:Толкова ли зле са тренирани при Роси, че за 5 месеца не могат да се оправят, футболисти на по 30 години?

Той щото Митрев преди да дойде италианеца беше Лев Яшин :)...

Nabucco

Мнениеот Nabucco » 15 ное 2018 22:53

Elliah написа:
way написа:Толкова ли зле са тренирани при Роси, че за 5 месеца не могат да се оправят, футболисти на по 30 години?

Илия, помниш ли Яшин..в първите му години в Динамо М?
Не ти достига злобата? Тогава не я раздавай!

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 16 ное 2018 00:05

Nabucco написа:
Elliah написа:

Гледал съм разни черно-бели неща само, не съм толкова възрастен :).

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 16 ное 2018 07:03

LM10 написа:
Редактирах си предишния пост, след което, ако го прочетеш ще разбереш кого предпочитам. Като се сетя за мача миналата година във Варна и ми прилошава, когато чуя за Кръстев, но дано ме опровергае.
За кой мач във Варна става въпрос?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 ное 2018 08:31

Elliah написа:
Nabucco написа:
Elliah написа:
way написа:Толкова ли зле са трениранато и при Роси, че за 5 месеца не могат да се оправят, футболисти на по 30 години?

Гледал съм разни черно-бели неща само, не съм толкова възрастен :).

Мислиш ли, че Кашчейчо има преки наблюдения върху играта на младият Яшин, от началото на 50-те, когато дори телевизия не е имало по земите български, че пък и да "помни"?! ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 16 ное 2018 09:30

Serafim написа:Много тънък момент за Кръстев, Иванов и Шейтанов. Или ще станат вратари, или ще си закопаят кариерите и ги чакат Пирин, Враца, а Морето и Берое ще са сред грандовете, за които може евентуално да играят.

Схващам ти иронията,но аз се надявам скоро да не си търсим вратар.За мен Душан Перниш,заедно с Ренан Лудогорския са най-добрите вратари в БГ.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 ное 2018 10:09

luxorus написа:Схващам ти иронията,но аз се надявам скоро да не си търсим вратар.За мен Душан Перниш,заедно с Ренан Лудогорския са най-добрите вратари в БГ.

Няма ирония, то си е така... Българите, които си тръгват от Левски обикновено свършват в подобни отбори. Тези дето по стават за нещо отиват в Берое, Черно море, Локо Пд и Ботев Пд, а тези дето за нищо не стават отиват в отборите от 10-то до 14-то място. За първите дори това е по-добре, защото в тези отбори показват качествата си на макс, тъй като не са подложени на никакво напрежение и натиск. Особено срещу Левски!
Иначе за вратарите си прав. Аз само бих добавил и Мартин Луков към списъка!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”