Радостното е, че двама наши играчи не получиха картон и ще вземат участие, в следващият кръг!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tamkuan написа:ralka_levskarka написа:Ivanov_95 написа:Обертан е трагичен, вън от Левски
А като ме иронизираш къде беше Обертан първото полувреме? Щото на стадиона си се виждаше че е на крилото!? Що не би отдалеч няколко пъти при положение, че целия сектор му викаше? Що клекна и на терена и гледаше как публиката поздравява играчите? Да, французина има физика и удар, ама не ги използва и това не го виждам само аз. Аре лека нощ.
А Луи, Тиам и Цветко и са големи!
Хайде сестро да не се изказваш,като последна инстация,че имаше един дето плюеше по валерката та на него ми приличаш....
п.с.И да Обертан не просто е най-качествения футболист в Левски,той е единственият ФУТБОЛИСТ в ППЛ.
tamkuan написа:ralka_levskarka написа:Ivanov_95 написа:Обертан е трагичен, вън от Левски
А като ме иронизираш къде беше Обертан първото полувреме? Щото на стадиона си се виждаше че е на крилото!? Що не би отдалеч няколко пъти при положение, че целия сектор му викаше? Що клекна и на терена и гледаше как публиката поздравява играчите? Да, французина има физика и удар, ама не ги използва и това не го виждам само аз. Аре лека нощ.
Хайде сестро да не се изказваш,като последна инстация,че имаше един дето плюеше по валерката та на него ми приличаш....
п.с.И да Обертан не просто е най-качествения футболист в Левски,той е единственият ФУТБОЛИСТ в ППЛ.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
gzagorov написа:tamkuan написа:ralka_levskarka написа:Ivanov_95 написа:Обертан е трагичен, вън от Левски
Футболните анализатори обичат да отбелязват, че някои играчи, дори нищо да не правят на терена, самото им присъствие в мача помага на отбора. Склонен съм да се съглася, че Обертан направи не особено силен мач, но въпреки това мисля, че трябваше да е в титулярния състав.
Така че в каквато и да е форма да е Обертан, "Левски" не е с човек по-малко на терена. Един Белмонт, от друга страна, не разбрах играе ли или не, май само проветряваше фланелката.
OOP написа:Eminem написа:Ако този некадърник на вратата не бъде изгонен след мача, тия в ръководството да се закриват. Докога ще ни проваля този бот ? Пълен некадърник!
От СЗ са дочули, че ще е титуляр и в следващия мач, тъй че тихо да няма сакатлъци![]()
![]()
![]()
Неможката вън от Левски!
SANSIRO7 написа:Обертан откакто преподписа е на седмото небе и не му е до футбол. Лошото е, че и другата звезда в средата Мариани е кръгла 0.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:SANSIRO7 написа:Обертан откакто преподписа е на седмото небе и не му е до футбол. Лошото е, че и другата звезда в средата Мариани е кръгла 0.
Обертан и Мариани правят разликата между вас и другите отбори, но щом им правиш оценки на база половин полувреме.
Има мачове и дни, в които на човек просто не му върви, но да бъдат хулени е кощунство.
popokutepetel написа:Гледай цялото положение при третия гол и ще видиш. Белмонт вдигна нивото и вече не е това дърво, което беше. За съжаление момчето е със скромни възможности, но при нужда показва прилична игра за поста си. Днес отне поне пет-шест топки чисто, опита се на няколко пъти да изнася топката, което не му се получава много, но все пак и беше в основата на третия гол.
TreiD написа:Публиката показа,че е от значение!Докато има подкрепа,било то след загуба или победа, Левски ще върви на горе.
Много стабилен мач за Тиам, не знам от каде го намерихме, но е един от най добрите ни футболисти.
Потребители, разглеждащи този форум: glarus_ds, Highlander и 20 госта