ППЛ: Левски (София) - Ботев (Пловдив) / 4:1 FT | ВЪН БОЖКА!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Левски
150
55%
Равен
41
15%
Победа за Ботев
82
30%

Общо гласове: 273

Sisi 1914
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Ботев (Пловдив) / 04.11 / 15:00ч.

Мнениеот Sisi 1914 » 04 ное 2018 17:16

Уникална игра и резултата го показва.
Радостното е, че двама наши играчи не получиха картон и ще вземат участие, в следващият кръг! 8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 ное 2018 17:22

tamkuan написа:
ralka_levskarka написа:
Ivanov_95 написа:Обертан е трагичен, вън от Левски

А като ме иронизираш къде беше Обертан първото полувреме? Щото на стадиона си се виждаше че е на крилото!? Що не би отдалеч няколко пъти при положение, че целия сектор му викаше? Що клекна и на терена и гледаше как публиката поздравява играчите? Да, французина има физика и удар, ама не ги използва и това не го виждам само аз. Аре лека нощ.
А Луи, Тиам и Цветко и са големи!

Хайде сестро да не се изказваш,като последна инстация,че имаше един дето плюеше по валерката та на него ми приличаш....
п.с.И да Обертан не просто е най-качествения футболист в Левски,той е единственият ФУТБОЛИСТ в ППЛ.

:lol: :lol: :lol: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 04 ное 2018 17:22

tamkuan написа:
ralka_levskarka написа:

А като ме иронизираш къде беше Обертан първото полувреме? Щото на стадиона си се виждаше че е на крилото!? Що не би отдалеч няколко пъти при положение, че целия сектор му викаше? Що клекна и на терена и гледаше как публиката поздравява играчите? Да, французина има физика и удар, ама не ги използва и това не го виждам само аз. Аре лека нощ.

Хайде сестро да не се изказваш,като последна инстация,че имаше един дето плюеше по валерката та на него ми приличаш....
п.с.И да Обертан не просто е най-качествения футболист в Левски,той е единственият ФУТБОЛИСТ в ППЛ.

Футболните анализатори обичат да отбелязват, че някои играчи, дори нищо да не правят на терена, самото им присъствие в мача помага на отбора. Склонен съм да се съглася, че Обертан направи не особено силен мач, но въпреки това мисля, че трябваше да е в титулярния състав.
Така че в каквато и да е форма да е Обертан, "Левски" не е с човек по-малко на терена. Един Белмонт, от друга страна, не разбрах играе ли или не, май само проветряваше фланелката.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 04 ное 2018 17:36

gzagorov написа:
tamkuan написа:
ralka_levskarka написа:

Футболните анализатори обичат да отбелязват, че някои играчи, дори нищо да не правят на терена, самото им присъствие в мача помага на отбора. Склонен съм да се съглася, че Обертан направи не особено силен мач, но въпреки това мисля, че трябваше да е в титулярния състав.
Така че в каквато и да е форма да е Обертан, "Левски" не е с човек по-малко на терена. Един Белмонт, от друга страна, не разбрах играе ли или не, май само проветряваше фланелката.

Гледай цялото положение при третия гол и ще видиш ;) . Белмонт вдигна нивото и вече не е това дърво, което беше. За съжаление момчето е със скромни възможности, но при нужда показва прилична игра за поста си. Днес отне поне пет-шест топки чисто, опита се на няколко пъти да изнася топката, което не му се получава много, но все пак и беше в основата на третия гол.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 ное 2018 17:36

OOP написа:
Eminem написа:Ако този некадърник на вратата не бъде изгонен след мача, тия в ръководството да се закриват. Докога ще ни проваля този бот ? Пълен некадърник!

От СЗ са дочули, че ще е титуляр и в следващия мач, тъй че тихо да няма сакатлъци :) :P :lol:
Неможката вън от Левски!

:) Трябва да си бронирам вратата, че след това ми мнение......

Голям мач на Тиам, Цветкович, Костов и новият бек. Горанов има много силна конкуренция, много ми хареса в този мач.
Хареса ми играта и е много радващо, че показаха характер и, че не спряха да атакуват до края на мача, въпреки, че мачът беше решен. Браво.

Режисьорите на диема са тотални некадърници, не съм виждал по-некадърно излъчване на мач. Топката е в игра, те дават повторения. Разбира се, веднага след повторенията, дават резервите, треньорите, публиката, птиците, самолетите и т.н.
Пропускаме голове, положения. Няма други такива некадърници. И за това нещо, искат да им плащаме....

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 ное 2018 17:38

SANSIRO7 написа:Обертан откакто преподписа е на седмото небе и не му е до футбол. Лошото е, че и другата звезда в средата Мариани е кръгла 0.

Обертан и Мариани правят разликата между вас и другите отбори, но щом им правиш оценки на база половин полувреме.
Има мачове и дни, в които на човек просто не му върви, но да бъдат хулени е кощунство.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 04 ное 2018 17:43

Ако искате да ви дадем Чернуаускус :mrgreen: :mrgreen:

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 04 ное 2018 17:46

Dust написа:
SANSIRO7 написа:Обертан откакто преподписа е на седмото небе и не му е до футбол. Лошото е, че и другата звезда в средата Мариани е кръгла 0.

Обертан и Мариани правят разликата между вас и другите отбори, но щом им правиш оценки на база половин полувреме.
Има мачове и дни, в които на човек просто не му върви, но да бъдат хулени е кощунство.

Какво значи-хулени. И двамата първото полувреме нищо не играха. Втоероо се разиграха и нямам какво да кажа. А това че не им върви, е то си личи кога не ти върви и кога не си даваш зор. Иначе и двамата са много добри играчи за дриша лигата.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 ное 2018 17:47

popokutepetel написа:Гледай цялото положение при третия гол и ще видиш ;) . Белмонт вдигна нивото и вече не е това дърво, което беше. За съжаление момчето е със скромни възможности, но при нужда показва прилична игра за поста си. Днес отне поне пет-шест топки чисто, опита се на няколко пъти да изнася топката, което не му се получава много, но все пак и беше в основата на третия гол.

И аз съм на същото мнение. Бях скептично настроена, но Белмонт изнесе добър мач и спря много от атаките на Ботев. Плюс, че не си изкара картон, нещо, което с Тиам правят редовно, а втория от 4-5 мача няма картон. Явно доста се работи и с двамата.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

thresh
Контакти:

Мнениеот thresh » 04 ное 2018 17:47

TreiD написа:Публиката показа,че е от значение!Докато има подкрепа,било то след загуба или победа, Левски ще върви на горе.
Много стабилен мач за Тиам, не знам от каде го намерихме, но е един от най добрите ни футболисти.

Новият Ричи :)))

Върни се в “Левски”