Eminem написа:Извън мача срещу Черно море, според мен, мнението, че терена е еднакъв за всички е много грешно. Дори играчите на Барселона са се оплаквали от лош терен. Когато един отбор е свикнал да играе на перфектни терени, а другият на картофени ниви, отборът играещ на ниви има предимство. Отново повтарям, това го казвам извън вчерашния мач.
Ами, точно за това става въпрос. Няколко пъти го написах и в темата за мача с ЧМ - всеки терен е различен, всеки стадион е различен, всичко е различно. Аз, честно казвам, не мога да си спомня футболист на Черно море да се подхлъзна на тая нива. Или толкова еднократно е било, че дори не ми е направило впечатление. Докато от нашите може би само Митрев не се подхлъзна, защото не тича. Странно защо така, след като е еднакъв и за двата отбора? Сигурно нашите са нескопосани и не знаят как се тича...
 И честно казано, ръководството ни също не трябва да спира да надава вой за всичките им селски прийоми вчера, които използваха, за да ни победят, защото след точно 9 дни сме отново там. И никак няма да е ОК да изгубим точки и да се контузи още някой заради същите неща.
 И честно казано, ръководството ни също не трябва да спира да надава вой за всичките им селски прийоми вчера, които използваха, за да ни победят, защото след точно 9 дни сме отново там. И никак няма да е ОК да изгубим точки и да се контузи още някой заради същите неща. 

Защо ли на Бернабеу, Ноу Камп, Сан Сиро и една камара други не са така меки, ако не е валял дъжд?
  Защо ли на Бернабеу, Ноу Камп, Сан Сиро и една камара други не са така меки, ако не е валял дъжд?
 Толкова ли е трудно и тук да се направи такова нещо?
  Толкова ли е трудно и тук да се направи такова нещо?

[/offtopic]
[/offtopic]