Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот specter » 01 ное 2018 16:24

Eminem написа:Извън мача срещу Черно море, според мен, мнението, че терена е еднакъв за всички е много грешно. Дори играчите на Барселона са се оплаквали от лош терен. Когато един отбор е свикнал да играе на перфектни терени, а другият на картофени ниви, отборът играещ на ниви има предимство. Отново повтарям, това го казвам извън вчерашния мач.

Ами, точно за това става въпрос. Няколко пъти го написах и в темата за мача с ЧМ - всеки терен е различен, всеки стадион е различен, всичко е различно. Аз, честно казвам, не мога да си спомня футболист на Черно море да се подхлъзна на тая нива. Или толкова еднократно е било, че дори не ми е направило впечатление. Докато от нашите може би само Митрев не се подхлъзна, защото не тича. Странно защо така, след като е еднакъв и за двата отбора? Сигурно нашите са нескопосани и не знаят как се тича... :) И честно казано, ръководството ни също не трябва да спира да надава вой за всичките им селски прийоми вчера, които използваха, за да ни победят, защото след точно 9 дни сме отново там. И никак няма да е ОК да изгубим точки и да се контузи още някой заради същите неща.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 01 ное 2018 16:33

Хахаха,колко добре действа пропагандата на разни "медийчки" и "футболни деятели".Но нищо то затова вече въртим равни с Малта и падаме от Люксембург.Дано скоро и Сан Марино почне да ни бие.

Първото което е - Лошият терен носи предимство на слабия отбор,този който целта му е да руши играта.Черно море точно това правеше през почти целия мач.Отделно тия селяндури тренират всеки ден на селската си нива и са свикнали с условията там.Да им е честито класирането.Те футбол така или иначе няма да заиграят.Тази победа им осмисли сезона и направи фенчетата им щастливи.

Съдия,терен,условия - всичко това влияе пряко на даден футболен резултат,защото те са ЧАСТ от мача!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 ное 2018 16:49

rane написа:
Eminem написа:Извън мача срещу Черно море, според мен, мнението, че терена е еднакъв за всички е много грешно. Дори играчите на Барселона са се оплаквали от лош терен. Когато един отбор е свикнал да играе на перфектни терени, а другият на картофени ниви, отборът играещ на ниви има предимство. Отново повтарям, това го казвам извън вчерашния мач.
Ти, като интелигентен човек го осъзнаваш, ама колко селтаци и кретени нямат акъл да го проумеят?
Вчера, още в студиото преди мача, когато включиха ибрикчията на Диема от стадиона, зад него се виждаше, че поливната система работеше. До последно поливаха терена, за да стане в крайна сметка този сакатлък с Холмар :x
Но кретенът ще ти каже, че терена е нормално да бъде поливан, за да омекнел :shock: Защо ли на Бернабеу, Ноу Камп, Сан Сиро и една камара други не са така меки, ако не е валял дъжд?
Между другото и Манчесър Сити се бяха оплакали от терена на последния им мач срещу Тотнъм. Но на Ганьо си му е добре да копа в картофената нива...

Идиотите по бг телевизиите постоянно повтарят като някаква мантра, че теренът е еднакъв за всички и повечето хора повтарят чутото като папагали без въобще да помислят дали наистина е така и въобще не осъзнават, че тази мантра е пълна глупост. И селяни като тези от Черно море минават между капките.

specter написа:Ами, точно за това става въпрос. Няколко пъти го написах и в темата за мача с ЧМ - всеки терен е различен, всеки стадион е различен, всичко е различно. Аз, честно казвам, не мога да си спомня футболист на Черно море да се подхлъзна на тая нива. Или толкова еднократно е било, че дори не ми е направило впечатление. Докато от нашите може би само Митрев не се подхлъзна, защото не тича. Странно защо така, след като е еднакъв и за двата отбора? Сигурно нашите са нескопосани и не знаят как се тича... :) И честно казано, ръководството ни също не трябва да спира да надава вой за всичките им селски прийоми вчера, които използваха, за да ни победят, защото след точно 9 дни сме отново там. И никак няма да е ОК да изгубим точки и да се контузи още някой заради същите неща.

Ръководството не само не трябва да спира да надава вой, но и да започне да подава жалби срещу Черно море. Трябва да се даде гласност на тази селяния. Ръководството също така трябва да пита и правителството защо по дяволите дадоха пари, след като терена пак е нива. Такава селяния няма място в професионалния футбол!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 01 ное 2018 16:55

specter написа:Ами, точно за това става въпрос. Няколко пъти го написах и в темата за мача с ЧМ - всеки терен е различен, всеки стадион е различен, всичко е различно. Аз, честно казвам, не мога да си спомня футболист на Черно море да се подхлъзна на тая нива. Или толкова еднократно е било, че дори не ми е направило впечатление. Докато от нашите може би само Митрев не се подхлъзна, защото не тича. Странно защо така, след като е еднакъв и за двата отбора? Сигурно нашите са нескопосани и не знаят как се тича... :) И честно казано, ръководството ни също не трябва да спира да надава вой за всичките им селски прийоми вчера, които използваха, за да ни победят, защото след точно 9 дни сме отново там. И никак няма да е ОК да изгубим точки и да се контузи още някой заради същите неща.
Принципно и те се лизнаха 1-2 пъти, но те си познават картофената нива, тренират там почти всеки ден, докато футболистите на другите отбори гостуват 1-2 мача годишно и нямат нужния опит в копаенето на картофи. Пусни си репортажа от мача и виж, че Цветкович още в 7-8 секунда след началния съдийски сигнал се хлъзна при опит за подаване....
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 01 ное 2018 16:59

rane написа:
Ти, като интелигентен човек го осъзнаваш, ама колко селтаци и кретени нямат акъл да го проумеят?
Вчера, още в студиото преди мача, когато включиха ибрикчията на Диема от стадиона, зад него се виждаше, че поливната система работеше. До последно поливаха терена, за да стане в крайна сметка този сакатлък с Холмар :x

влязох на стадиона около 50 минути преди началния съдийски сигнал. Терена се поливаше от тогава до началото на срещата с изключение на минутите при загрявката на футболистите. Тогава поливането спря за малко, после след като играчите се прибраха, продължи пак с всичка сила.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 01 ное 2018 17:01

Eminem написа:....
Ръководството не само не трябва да спира да надава вой, но и да започне да подава жалби срещу Черно море. Трябва да се даде гласност на тази селяния. Ръководството също така трябва да пита и правителството защо по дяволите дадоха пари, след като терена пак е нива. Такава селяния няма място в професионалния футбол!
Абсолютно съм съгласен. Тотален щурм из всички видове медии трябва. Заради тези селтаци и селските им номерца, Холмар може да го загубим за дълго време :|

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 01 ное 2018 17:06

helic написа:
rane написа:

влязох на стадиона около 50 минути преди началния съдийски сигнал. Терена се поливаше от тогава до началото на срещата с изключение на минутите при загрявката на футболистите. Тогава поливането спря за малко, после след като играчите се прибраха, продължи пак с всичка сила.

Ами такова отношение е престъпно. Ако имахме нормален футбол, с нормално ръководство, с нормални съдии и делегати, в такава ситуация можеше мача да се отложи, за по-късен ден, за да се предпази здравето на играчите, а домакина да осигури нормален терен. Ако не може да го направи - наказание!
Преди години на един мач от ШЛ на стадиона на Аякс му беше замръзнала тревата, а съдията като професионалист и отговорен и съвестен за здравето на играчите беше отложил мача, заедно с делегата :!: Толкова ли е трудно и тук да се направи такова нещо?

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 ное 2018 17:20

Реакцията на Левски, в днешния ден ми хареса!! От съдийската комисия, естествено мълчат
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 ное 2018 17:30

Те и да кажат нещо ще се оправдават и ще говорят празни приказки .

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 ное 2018 17:37

specter написа:

Ами, точно за това става въпрос. Няколко пъти го написах и в темата за мача с ЧМ - всеки терен е различен, всеки стадион е различен, всичко е различно. Аз, честно казвам, не мога да си спомня футболист на Черно море да се подхлъзна на тая нива. Или толкова еднократно е било, че дори не ми е направило впечатление. Докато от нашите може би само Митрев не се подхлъзна, защото не тича. Странно защо така, след като е еднакъв и за двата отбора? Сигурно нашите са нескопосани и не знаят как се тича... :) И честно казано, ръководството ни също не трябва да спира да надава вой за всичките им селски прийоми вчера, които използваха, за да ни победят, защото след точно 9 дни сме отново там. И никак няма да е ОК да изгубим точки и да се контузи още някой заради същите неща.

Грешиш, Митрев се подхлъзна при първия гол на тия. Аз смея да твърдя, че ако не беше това подхлъзване щеше да има шанс да плонжира и евентуално да спаси.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”