КироВарна написа:Asen4o59 написа:Sole написа:KellyB написа:Левски мачка, а моряците да се молят съдията да помага.
С кой съдия вече се разбрахте да облече синята фланелка : Чинков,Сватбата,Никито Йорданов или Тапаков? Последният път Тапаков ви подари само 2 гола на Герена за хикса.
Тия чернодрешковци играят за Тирето и Лудогорец. Дай нещо различно.
Че се помага здраво на Тирето и Лудогорец е абсолютно вярно!!!Аз бих добавил и мазната стара Славия в тази компания!!!Но фенове на Левски да скромничат и да се изключват от числото на подпираните отбори........е меко казано смешно!!!Гледам футбол от много години!!!Не искам да се хваля, с годините си.......това не е за хвалба!!!Но помня съдийските аванти за сините, още от времето на Митко Чуков!!!Тогава в условията на милиционерски примитивизъм се управляваше и футбола, както цялата държава!!!Сега вече е ХХI век и България е променена!!!Примитивизма вече не е милиционерски, а пожарникарски........но нравите във футболния шампионат, са си същите!!!Има назначени отбори, които обезателно трябва да са в челото(засега първото място е мираж) и да участват в ЕКТ в търсене на европейски финансови инжекции!!!Такъв отбор е бил винаги Левски!!!Не искам да съм гаден и да припомням международните провали с малките негърчета от Африканските джунгли, с Иртыш от азиатските степи, или с Вадуц от скромното херцогство Лихтенщайн!!!Вие си ги знаете!!!Изтъквам само последиците от подаръците, които БФС ви прави!!!Подарък е и това, че ви държат на командно дишане, въпреки огромните неплатени задължения!!!Това са факти известни на всички и аз не смятам да откривам средна Азия!!!Просто ме учудва, вашата наглост да се представяте за жертви!!!Само последния мач между Левски и ЧЕРНО МОРЕ, ако си спомним ще получим пълна представа за милата родна картинка!!!Доказаната долна мърша Кабаков ви подари една мизерна точица, лично вкарвайки два гола в нашата врата!!!Стегнете се и се осъзнайте най на края!!!Айде малко!!!
Много точно написано! Но истината винаги боли и това важи в особена сила за държавопомазаните и вечно бутани от властта отборчета!