КБ: Черно море - Левски 31.10 сряда 16.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: КБ: Черно море - Левски 31.10 сряда 16.00

Мнениеот Sole » 28 окт 2018 23:16

КироВарна написа:
Asen4o59 написа:
Sole написа:
KellyB написа:Левски мачка, а моряците да се молят съдията да помага. :)

С кой съдия вече се разбрахте да облече синята фланелка : Чинков,Сватбата,Никито Йорданов или Тапаков? Последният път Тапаков ви подари само 2 гола на Герена за хикса.

Тия чернодрешковци играят за Тирето и Лудогорец. Дай нещо различно. :)

Че се помага здраво на Тирето и Лудогорец е абсолютно вярно!!!Аз бих добавил и мазната стара Славия в тази компания!!!Но фенове на Левски да скромничат и да се изключват от числото на подпираните отбори........е меко казано смешно!!!Гледам футбол от много години!!!Не искам да се хваля, с годините си.......това не е за хвалба!!!Но помня съдийските аванти за сините, още от времето на Митко Чуков!!!Тогава в условията на милиционерски примитивизъм се управляваше и футбола, както цялата държава!!!Сега вече е ХХI век и България е променена!!!Примитивизма вече не е милиционерски, а пожарникарски........но нравите във футболния шампионат, са си същите!!!Има назначени отбори, които обезателно трябва да са в челото(засега първото място е мираж) и да участват в ЕКТ в търсене на европейски финансови инжекции!!!Такъв отбор е бил винаги Левски!!!Не искам да съм гаден и да припомням международните провали с малките негърчета от Африканските джунгли, с Иртыш от азиатските степи, или с Вадуц от скромното херцогство Лихтенщайн!!!Вие си ги знаете!!!Изтъквам само последиците от подаръците, които БФС ви прави!!!Подарък е и това, че ви държат на командно дишане, въпреки огромните неплатени задължения!!!Това са факти известни на всички и аз не смятам да откривам средна Азия!!!Просто ме учудва, вашата наглост да се представяте за жертви!!!Само последния мач между Левски и ЧЕРНО МОРЕ, ако си спомним ще получим пълна представа за милата родна картинка!!!Доказаната долна мърша Кабаков ви подари една мизерна точица, лично вкарвайки два гола в нашата врата!!!Стегнете се и се осъзнайте най на края!!!Айде малко!!!

Много точно написано! Но истината винаги боли и това важи в особена сила за държавопомазаните и вечно бутани от властта отборчета!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 29 окт 2018 09:28

Хайде стига с тези съдии, всички знаем какви са и няма нужда постоянно за това да говорим и пишем !
Единственият шанс да бием Левски е ние да се съберем и да вкараме повече голове. Другото са приказки от сорта на "ако баба ми имаше ч**ка щеше да ми е дядо"...
Левски в момента са доста стойностен отбор. Ние играем на приливи и отливи и се надяваме на Жоро да има пореден хубав ден. Наистина, не е сериозно да очакваме само Жоро да води играта на 37 г.... Да се замислят останалите ирачи и треньора !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 29 окт 2018 10:03

Кролик написа:Хайде стига с тези съдии, всички знаем какви са и няма нужда постоянно за това да говорим и пишем !
Единственият шанс да бием Левски е ние да се съберем и да вкараме повече голове. Другото са приказки от сорта на "ако баба ми имаше ч**ка щеше да ми е дядо"...
Левски в момента са доста стойностен отбор. Ние играем на приливи и отливи и се надяваме на Жоро да има пореден хубав ден. Наистина, не е сериозно да очакваме само Жоро да води играта на 37 г.... Да се замислят останалите ирачи и треньора !

Ние не играем на приливи и отливи. Ние нищо не играем. От сигурно 15 положения вкарваме две, а от едно положение срещу нас пускаме два гола. Аз прилив не виждам в това. Добре че имаме Жоро Илиев и напред нещата изглеждат малко по- добре. Пак ще кажа- не е нормално 37 годишен футболист да носи цял отбор на гърба си и сигурно да изминава и най- голямо разстояние. Ако ги няма Жоро и Мартин Минчев ние сме абсолютно беззъби. Върху цялата ни немощ и през мач- два някой съдия гради и твори на наш гръб, убеден че няма да има никакви последствия. Съперника не съм го гледал и не ме интересува, но в нашия двор няма особени поводи за оптимизъм.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 29 окт 2018 13:26

Мислех да напиша че за нищо не ставаме, ама ми се стори много песиместично. Понеже съм вечен оптимист - Успех Моряци !
П.п.: Аз ще съм на стадиона и няма да псувам нито съдията, нито нашите!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 29 окт 2018 13:37

ГС: Ивайло Иванов Стоянов, АС1: Мартин Емилов Венев, АС2: Мирослав Максимов Иванов
4-ТИ: Драгомир Димитров Драганов
СН: Евгени Георгиев Георгиев
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 29 окт 2018 13:44

Надявам се да се получи хубав мач и нека по-добрият победи. Всички тези коментари и закачки със съдиите са излишни според мен. Нека покажем стабилна, хубава и печеливша игра на терена и това е. Само Черно Море!
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 29 окт 2018 13:51

thisisthelife написа:Надявам се да се получи хубав мач и нека по-добрият победи. Всички тези коментари и закачки със съдиите са излишни според мен. Нека покажем стабилна, хубава и печеливша игра на терена и това е. Само Черно Море!

Напълно си прав! Доста ще трябва да се потрудим, обаче мисля, за да спечелим. Притесняват ме детинските грешки отзад. Доста си патим от тях, а също и като цяло неубедителните игри на наш терен. Навън сякаш по-добре се представяме. Но.. дано имаме ден и да ликуваме след мача. :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 30 окт 2018 10:51

От къде се купува билет за нашия сектор?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 30 окт 2018 13:17

Илиан Илиев: Не завърших работата си в Левски, не гоня реванш
от KotaSport.com - 30.10.2018
https://www.kotasport.com/ilian-iliev-n ... a-revansh/

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред “Хоризонт” преди сблъсъка на “моряците” с Левски от 1/8-финалите за Купата на България.

„Няма никакъв реваншизъм. Навсякъде съм работил с голямо желание. В Левски не завърших работата си. Единствено в Черно море се чувствам по-различно. Това е родният ми клуб и тук нещата ги приемам по-тежко и лично. Искам да победим и да вървим напред. Мартин Костадинов е с вирус. Имаме тренировка и се надявам всички футболисти да бъдат възстановени за мача. Допускаме грешки от напрежението да победим на всяка цена. Бележим доста голове. След трите водещи отбори ние сме следващите с най-много отбелязани голове. Ако сме по-спокойни, ще допускаме по-малко грешки. Предимство е, че сме домакини в този мач. Не съм аз този, който ще коментира Левски.

Имат добри футболисти, повече от година са заедно. Като индивидуалности имат футболисти, които могат да направят разлика в даден мач. Не мисля, че Ивайло Стоянов ще повлияе по-някакъв начин със съдийството си на този мач. За разлика от Кабаков или още един двама, които се намесват директно, то Стоянов е добър съдия“, добави Илиан Илиев.

Върни се в “Черно море”