Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот k_oleto » 10 окт 2018 21:01

phd написа:
gihuelo написа:
phd написа:
dreben23 написа:Друго да ви попитам, колеги? Емблема, която ще струва 2 млн. стойностна ли ще е? Втората офертичка е нищожните 2 милиончета т.е. емблема без стойност! Не е ли срамота, най-големият клуб в България да му струва емблемата при втора оферта два милиона? Ще има да се хиля ако 1948 ни вземе емблемата за никакви суми! Макар че моето мнение е, че и 8 са ниска летва. Ама никой не дава повече. :lol: :lol: :lol:

Интересно, знае ли се кой изпързаля Ганчев да даде толкова висока оферта?
В цялото надлъгване и врътки това е единственият път, в който Ганчев е врътнат. Само некви си 6 милиона :mrgreen: Ама няма начин, като се е хванал, ще трябва да преглътне. Утре идва и кешира, после - масова радост у форума, [offtopic]неясно защо[/offtopic].

Сумата от осем милиона не е случайна . Можеше да 8,4 или 7,6 ама е осем. Ако имаш някакъв капацитет горе в хралупата ,ще се сетиш защо е такава. :) Обяснявано е няколко пъти тук :)

А, аз да не вися по 365/365 тук или другаде! Питам като нормален човек, чакам нормален отговор (явно - не от теб). За вас това са някакви цифри. За този, който плаща, са пари. Зя мен някой го е подвел, можеше да мине с 3 милиона и наистина да има шанс за плащане, сега е просто въпрос на каприз. И да - не пиши под постовете ми, не си на ниво, благодаря :lol:

Никой не го е подвел.
факти:
1. Предложение от 8 милки за емблемата
2. Няколко дни по-късно, Красен Кралев обявява условия, на които трябва да отговаря новият наемател на Армията. Тези условия са такива, че единствено ЦСКА-София отговаря на тях
3. По спомен над 6 милки са задълженията към Държавата + стари сметки: такса битови отпадъци и т.н, възлизащи на няколко стотин хиляди левчета.
4. Няколко месеца по-късно е внесен за обсъждане изменения в едно законче, което беше прието преди няколко дни
от морална страна:
1. Човека каза, че емблема не му трябва (ние си имаме и по-хубава), а тази ще я купи и ще я подари на феновете.
1.1 Каза също така, че е достатъчно заможен човек и не му е нужна помощ от феновете.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 10 окт 2018 21:10

sin4ec написа:Аз ако съм на ГГ-няма да платя!
За 8 млн базата в Панчерево ще стане като кукла! За някакъв фетиш, почупен рейс и гащи да се дадат толкова пари - не е сериозно.
Тази емблема няма никаква стойност. А и не дава никаква приемственост. Слагам си емблемата на ЦДНА( тя не е заложена) и баста. Или тази на ЦСКА "Септемврийско знаме". И си джиткам в ППЛ...

Синчец, емблемата (активите по-скоро) имат много, ама много голяма МОРАЛНА стойност за нас. Тук не става дума за фетиш. Иде реч за морал. Да, старото дружество не можеше да се оздрави (100 пъти съм обяснявал защо), но задължително е нужно да се осигури освен спортна и юридическа приемственост.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 10 окт 2018 21:12

pomiqr272 написа:
dreben23 написа:Нямаше кандидати за емблемата и цената скочи с лихви. Ето и как се разбиира, че на никого не му е трябвала от тези дружества. И феновете се подлъгахме и искаме да източим Гришата, да ни заяви с чек своята безрезервна любов! Виждате ли колко е глупаво всичко? :lol: :lol:

Само у нас може да се случи нетърсенето да вдигне цената, вместо да я свали! Много са смешни нещата и действията на всички като ги осмислиш - и на фенове, и на шефчета, че и на държавата бяха смешни. Ама да мине и четвъртък да видим ще стане ли още по-смешно като си подменят някои фенове и трето дружество! Тагнете се в четвъртък някъде във форумчето тези, които сменят третото дружество заради некви глупости! Аз да ви напомня стойността, че ви е 2 млн. Как ще сменяте тия дружества като носни кърпички, изчакайте поне някое да фалира! :lol: :lol:

И на мен ми е смешно как Абрамович иска 3 млрд. за Челси. Дори не са най-конвертируемият клуб в Англия. Аз и още 7,600 млрд не търсим Бентли, ама цената не пада.

Единственото уинтересно в казуса е откъде дружество без дейност ще намери 8 млн. лв.

Обяснявам и за теб. Парите идват от ГГ, а не се плащат директно, защото той каза: цитирам по памет: На мен емблема не ми трябва, тая ще я купя и ще я подаря на феновете.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 окт 2018 21:26

sin4ec написа:Аз ако съм на ГГ-няма да платя!
За 8 млн базата в Панчерево ще стане като кукла! За някакъв фетиш, почупен рейс и гащи да се дадат толкова пари - не е сериозно.
Тази емблема няма никаква стойност. А и не дава никаква приемственост. Слагам си емблемата на ЦДНА( тя не е заложена) и баста. Или тази на ЦСКА "Септемврийско знаме". И си джиткам в ППЛ...

Ако се плати емблемата ще има приемственост. фифа, уефа и бфс ще обявят, че клубът е наследник на ЦСКА и ще му прикрепят историята. Тогава няма значение, ти, аз или който и да е друг каво мисли, защото официално ще се води правоприемник на стария клуб.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 10 окт 2018 21:26

k_oleto написа:
phd написа:
gihuelo написа:
phd написа:
dreben23 написа:Друго да ви попитам, колеги? Емблема, която ще струва 2 млн. стойностна ли ще е? Втората офертичка е нищожните 2 милиончета т.е. емблема без стойност! Не е ли срамота, най-големият клуб в България да му струва емблемата при втора оферта два милиона? Ще има да се хиля ако 1948 ни вземе емблемата за никакви суми! Макар че моето мнение е, че и 8 са ниска летва. Ама никой не дава повече. :lol: :lol: :lol:

Интересно, знае ли се кой изпързаля Ганчев да даде толкова висока оферта?
В цялото надлъгване и врътки това е единственият път, в който Ганчев е врътнат. Само некви си 6 милиона :mrgreen: Ама няма начин, като се е хванал, ще трябва да преглътне. Утре идва и кешира, после - масова радост у форума, [offtopic]неясно защо[/offtopic].

Сумата от осем милиона не е случайна . Можеше да 8,4 или 7,6 ама е осем. Ако имаш някакъв капацитет горе в хралупата ,ще се сетиш защо е такава. :) Обяснявано е няколко пъти тук :)

А, аз да не вися по 365/365 тук или другаде! Питам като нормален човек, чакам нормален отговор (явно - не от теб). За вас това са някакви цифри. За този, който плаща, са пари. Зя мен някой го е подвел, можеше да мине с 3 милиона и наистина да има шанс за плащане, сега е просто въпрос на каприз. И да - не пиши под постовете ми, не си на ниво, благодаря :lol:

Никой не го е подвел.
факти:
1. Предложение от 8 милки за емблемата
2. Няколко дни по-късно, Красен Кралев обявява условия, на които трябва да отговаря новият наемател на Армията. Тези условия са такива, че единствено ЦСКА-София отговаря на тях
3. По спомен над 6 милки са задълженията към Държавата + стари сметки: такса битови отпадъци и т.н, възлизащи на няколко стотин хиляди левчета.
4. Няколко месеца по-късно е внесен за обсъждане изменения в едно законче, което беше прието преди няколко дни
от морална страна:
1. Човека каза, че емблема не му трябва (ние си имаме и по-хубава), а тази ще я купи и ще я подари на феновете.
1.1 Каза също така, че е достатъчно заможен човек и не му е нужна помощ от феновете.

Във всеки случай е очевидно, че вторият може да мине с 2 милиона, значи и ГГ е можел да мине с 3, такава е моята логика.
Представям си по-скоро, че някой (подучен от Череп ли, Домуз ли) е издал псевдовътрешна информация, че офертата на лошите ще е 7 и затова той е дал 8. Явно не е така, щом имаш друг сценарий, по-правдоподобен.
Благодаря за цивилизования отговор.
Последна промяна от phd на 10 окт 2018 21:58, променено общо 1 път.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 окт 2018 21:30

Ozzimozzi написа:Според мен Ганчев има само една причина да плати и това е вероятна договорка с "лентореза". Кой какви ангажименти е поел не мога да знам, но явно всеки иска да държи "последно 10" в себе си. Тук някои толкова се вживяват, че чак и стената на Дърпатов следят, че и разбор се прави - какво написал, какво му отговорили и други глупости. :)

Пълни глупости, единствената причина поради, която трябва да плати активите е думата, която даде пред вас феновете, то ест да удържи на същата, всичко останало е ала бала.
Относно тези земи край морето, то имали наивници, които да си мислят, че едва 24 часа преди крайният срок са установили, че са спорни? - те си бяха спорни и преди да се проведе търга.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 окт 2018 21:46

Dust написа:
Ozzimozzi написа:Според мен Ганчев има само една причина да плати и това е вероятна договорка с "лентореза". Кой какви ангажименти е поел не мога да знам, но явно всеки иска да държи "последно 10" в себе си. Тук някои толкова се вживяват, че чак и стената на Дърпатов следят, че и разбор се прави - какво написал, какво му отговорили и други глупости. :)

Пълни глупости, единствената причина поради, която трябва да плати активите е думата, която даде пред вас феновете, то ест да удържи на същата, всичко останало е ала бала.
Относно тези земи край морето, то имали наивници, които да си мислят, че едва 24 часа преди крайният срок са установили, че са спорни? - те си бяха спорни и преди да се проведе търга.
Пълни глупости викаш и понеже е дал дума за това натовари цената на 8 млн. без да е принуден да го прави, след което незнайно защо започна протакането на плащането, като през това време получи базите, първоначално за 10 години, а сега с приемането на новия закон за спорта с опция за 30?! Междувременно ЦСКА бе допуснат до ЕКТ, въпреки че нямаше това право - странно! Идея нямам кой до каква степен си изпълнява поетите ангажименти, но смятам, че това всичко е една голяма сделка, а ти си приказвай за глупости и т.н.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 окт 2018 21:48

Ozzimozzi написа: но смятам, че това всичко е една голяма сделка, а ти си приказвай за глупости и т.н.

Аз не съм видял нещо в България да стане без "сделка", "схема", "врътка", "далавера" и прочие :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 окт 2018 21:50

W84me написа:
Ozzimozzi написа: но смятам, че това всичко е една голяма сделка, а ти си приказвай за глупости и т.н.

Аз не съм видял нещо в България да стане без "сделка", "схема", "врътка", "далавера" и прочие :mrgreen:

Така е! Спас при вас е типичен пример, но по-добре да не задълбаваме! :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 окт 2018 21:53

Много конспирация, много нещо.
Относно закона за спорта нали знаеш, че сега трябва да се напишат правилниците за прилагане на същия, които са също така много важни, а и каква е гаранцията, че няма да му врътнат номер на Ганчев и да не му го дадат или да му го дадат при кофти условия?

В животът си съм разбрал, че когато искаш нещо да бъде приключено то непротакваш нещата с всевъзможни похвати.

Между другото ако наистина крайният срок е утре, то крайният час е 17:00, защото суми над 100 000лв. задължително трябва да минат през системата РИНГС.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “ЦСКА”