phd написа:gihuelo написа:phd написа:dreben23 написа:Друго да ви попитам, колеги? Емблема, която ще струва 2 млн. стойностна ли ще е? Втората офертичка е нищожните 2 милиончета т.е. емблема без стойност! Не е ли срамота, най-големият клуб в България да му струва емблемата при втора оферта два милиона? Ще има да се хиля ако 1948 ни вземе емблемата за никакви суми! Макар че моето мнение е, че и 8 са ниска летва. Ама никой не дава повече.![]()
![]()
Интересно, знае ли се кой изпързаля Ганчев да даде толкова висока оферта?
В цялото надлъгване и врътки това е единственият път, в който Ганчев е врътнат. Само некви си 6 милионаАма няма начин, като се е хванал, ще трябва да преглътне. Утре идва и кешира, после - масова радост у форума, [offtopic]неясно защо[/offtopic].
Сумата от осем милиона не е случайна . Можеше да 8,4 или 7,6 ама е осем. Ако имаш някакъв капацитет горе в хралупата ,ще се сетиш защо е такава.Обяснявано е няколко пъти тук
А, аз да не вися по 365/365 тук или другаде! Питам като нормален човек, чакам нормален отговор (явно - не от теб). За вас това са някакви цифри. За този, който плаща, са пари. Зя мен някой го е подвел, можеше да мине с 3 милиона и наистина да има шанс за плащане, сега е просто въпрос на каприз. И да - не пиши под постовете ми, не си на ниво, благодаря
Никой не го е подвел.
факти:
1. Предложение от 8 милки за емблемата
2. Няколко дни по-късно, Красен Кралев обявява условия, на които трябва да отговаря новият наемател на Армията. Тези условия са такива, че единствено ЦСКА-София отговаря на тях
3. По спомен над 6 милки са задълженията към Държавата + стари сметки: такса битови отпадъци и т.н, възлизащи на няколко стотин хиляди левчета.
4. Няколко месеца по-късно е внесен за обсъждане изменения в едно законче, което беше прието преди няколко дни
от морална страна:
1. Човека каза, че емблема не му трябва (ние си имаме и по-хубава), а тази ще я купи и ще я подари на феновете.
1.1 Каза също така, че е достатъчно заможен човек и не му е нужна помощ от феновете.