vaskonti написа:k_oleto написа:vaskonti написа:delqnski47 написа:vaskonti написа:Чудя се, какво ще стане ако Ганчев не плати, а след това ония от втора лига платят и бъдат признати от всевъзможни инстанции? Ти ще продължиш ли да браниш Ганчевия отбор или пак ще има припознаване? Само ти напомням, че при такова развитие ЦСКА-София ще трябва да се махне от Армията и няма да има право да ползва емблемите на ЦСКА, както го прави в момента напълно незаконно.
Не,ще сменя футбола с друго занимание.За мене тия от 1948 са солташаци с г-дата Домусчиеви.Даже Господарите ги разкриха.Никога тоя отбор няма да стане шампион докато той е във футбола(лично мнение).
Смяташ ли, че начина на работа в Лудогорец е неправилен? Не говоря за съдийска подкрепа и от сорта, говоря за инвастиции в база, в стадион и селекция? В запазване на отбора, вместо на всеки 6 месеца да напускат 10 човека и да идват 12?
Определено е правилен. Лудогорец можеха да бъдат много симпатичен отбор, но Домуса реши да големее. Ако не беше препирнята му с Ганчев и обидите - аз съм сигурен, че дори и на националния да играе Лудогорец - щеше да пълни стадиона.
Обаче......не случайно има песен на агитката за Домус Ага. Песента не е продиктувана от това, че организацията в Лудогорец не е правилна, не мислиш ли ?
Аз говоря само за организацията на работа, нищо друго. Въпросът ми е ако 1948 платят, ако бъдат официално признати за ЦСКА и ако се заработи по подобен начин, какъв е проблемът да го припознаете? Защо ви пука, че Ганчев и Домусчиев си разменят простотии по между си? В крайна сметка вие си заслужавате всяка една подигравка и ирония с това, което направихте, така че би трябвало да сте по-смирени. Не може в Европа да отричаш категорично, че си ЦСКА, а тук да настояваш точно обратното!
Ако по някаква причина 1948 платят и бъдат признати - както писа Делянски, сменям спорта. Вярвам, че и доста като мене ще сторят същото.
За нас сега: ЦСКА-София е спортен правоприемник на ЦСКА, по причина, че АД-та и фирми не ме касаят, това много пъти съм го писал. С плащането на парите, ще станем и юридически правоприемник и тогава няма да има кой да се ебава на тая тема.
Ако горното не се случи - просто приемам, че отборът ми е закрит и точка. Мързи ме да ровя, но мненията ми по тоя казус не са променили от самото начало на драмата. Т.е в началото държах за оздравяване, след като разбрах,че това не е възможно, сега държа на плащане, а ако и това не е възможно = ще гледам: волейбол жени и ще си остана фен на Ливърпул - това е