Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Sstefanov » 04 окт 2018 17:21

ivan56 написа:
k_oleto написа:да, ако Ганчев не плати ще стане страшно.

Чак пък страшно, ще си прибере ловешкото ръковдство(както казва един ваш съфорумец)в Ловеч и ще си живуркат там.
Няма да има мрънкащи фенове, които искат титли и купи, победи и тн.
Ще иска някой лев, от евентуалният Ви нов собственик, и така.
Ама все пак, не ми се вярва да не плати, защото пред хората, които е поел ангажимент, няма тън, мън, и могат да го смачкат, както преди години имаше ядове с едни ВЕЦ-ве.
А и като гледа последните месеци какво става с едни непослушни червени олигарси, малко ще се замисли.

Абсолютно на същото мнение съм!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 04 окт 2018 17:22

vaskonti написа:
delqnski47 написа:
vaskonti написа:Чудя се, какво ще стане ако Ганчев не плати, а след това ония от втора лига платят и бъдат признати от всевъзможни инстанции? Ти ще продължиш ли да браниш Ганчевия отбор или пак ще има припознаване? Само ти напомням, че при такова развитие ЦСКА-София ще трябва да се махне от Армията и няма да има право да ползва емблемите на ЦСКА, както го прави в момента напълно незаконно.

Не,ще сменя футбола с друго занимание.За мене тия от 1948 са солташаци с г-дата Домусчиеви.Даже Господарите ги разкриха.Никога тоя отбор няма да стане шампион докато той е във футбола(лично мнение).

Смяташ ли, че начина на работа в Лудогорец е неправилен? Не говоря за съдийска подкрепа и от сорта, говоря за инвастиции в база, в стадион и селекция? В запазване на отбора, вместо на всеки 6 месеца да напускат 10 човека и да идват 12?

Определено е правилен. Лудогорец можеха да бъдат много симпатичен отбор, но Домуса реши да големее. Ако не беше препирнята му с Ганчев и обидите - аз съм сигурен, че дори и на националния да играе Лудогорец - щеше да пълни стадиона.
Обаче......не случайно има песен на агитката за Домус Ага. Песента не е продиктувана от това, че организацията в Лудогорец не е правилна, не мислиш ли ?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 04 окт 2018 17:27

phd написа:Не разбирам защо това решение на съда не е изтрито от модератора.
В спортал публикуват само лъжи.
Братя Тошеви са на заплата от Разград.
Тая тема се изтърка вече, проблеми с идентичността няма.
Клубът не е просто някаква си емблема.
И така нататък.
Аз съм сигурен, че Гришата ще плати емблемата до седем дни и ви моля това мнение да го запазите, за да мога да го цитирам около 13 октомври 2018 г.
Аз съм сигурен, че няма да плати до седем дни по простата причина, че такъв срок все още не е определен. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 04 окт 2018 17:27

phd написа:Не разбирам защо това решение на съда не е изтрито от модератора.
В спортал публикуват само лъжи.
Братя Тошеви са на заплата от Разград.
Тая тема се изтърка вече, проблеми с идентичността няма.
Клубът не е просто някаква си емблема.
И така нататък.
Аз съм сигурен, че Гришата ще плати емблемата до седем дни и ви моля това мнение да го запазите, за да мога да го цитирам около 13 октомври 2018 г.

няма да е тая дата:
Има решение на ВКС, така е. Но това не значи, че 7-дневният срок вече тече. Сега предстои Апелативният съд да констатира решението на ВКС и да излезне с определение, че сметката за разпределение на въпросната сума влиза в сила. След това синдик Дора Милева трябва да прати покана до "Ред Енимълс" за плащане. Чак след тази поканата започва да тече този 7-дневен срок".

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 окт 2018 17:27

k_oleto написа:
vaskonti написа:
delqnski47 написа:
vaskonti написа:Чудя се, какво ще стане ако Ганчев не плати, а след това ония от втора лига платят и бъдат признати от всевъзможни инстанции? Ти ще продължиш ли да браниш Ганчевия отбор или пак ще има припознаване? Само ти напомням, че при такова развитие ЦСКА-София ще трябва да се махне от Армията и няма да има право да ползва емблемите на ЦСКА, както го прави в момента напълно незаконно.

Не,ще сменя футбола с друго занимание.За мене тия от 1948 са солташаци с г-дата Домусчиеви.Даже Господарите ги разкриха.Никога тоя отбор няма да стане шампион докато той е във футбола(лично мнение).

Смяташ ли, че начина на работа в Лудогорец е неправилен? Не говоря за съдийска подкрепа и от сорта, говоря за инвастиции в база, в стадион и селекция? В запазване на отбора, вместо на всеки 6 месеца да напускат 10 човека и да идват 12?

Определено е правилен. Лудогорец можеха да бъдат много симпатичен отбор, но Домуса реши да големее. Ако не беше препирнята му с Ганчев и обидите - аз съм сигурен, че дори и на националния да играе Лудогорец - щеше да пълни стадиона.
Обаче......не случайно има песен на агитката за Домус Ага. Песента не е продиктувана от това, че организацията в Лудогорец не е правилна, не мислиш ли ?

Аз говоря само за организацията на работа, нищо друго. Въпросът ми е ако 1948 платят, ако бъдат официално признати за ЦСКА и ако се заработи по подобен начин, какъв е проблемът да го припознаете? Защо ви пука, че Ганчев и Домусчиев си разменят простотии по между си? В крайна сметка вие си заслужавате всяка една подигравка и ирония с това, което направихте, така че би трябвало да сте по-смирени. Не може в Европа да отричаш категорично, че си ЦСКА, а тук да настояваш точно обратното!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 04 окт 2018 17:29

djd написа:
k_oleto написа:Айде, Спортал излезе с инфо, че е време да се плаща за емблемата. Мисля, че имаме 7 дни да платим.......

Предполагам, че решението на съда и приемането на Закона за спорта по същото време си е едно случайно съвпадение. ;)

Допуска се отдаване под наем за срок над 10 до 30 години само на спортен клуб, спортна федерация или обединен спортен клуб. Не се предвижда публична собственост да се превръща в обект на стопанска дейност и източник на доходи, поради което кръгът на субектите, в чиято полза могат да се учредяват безвъзмездно правата, се ограничава до обединен спортен клуб, спортни клубове и спортни федерации.

Този цитат от статията на Гонг някой може ли да го разтълкува, защото според мен това означава че на нито едно ПФК не може да получи стадион за повече от 10г., защото ще го използва за стопанска дейност.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 04 окт 2018 17:32

Ами дойде времето да видим заплащането . По-принцип всичко трябва да е точно и да се плати .
Да видим . 7 дни

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 окт 2018 17:33

vaskonti написа:
защо написа:
vaskonti написа:
защо написа:
k_oleto написа:Айде, Спортал излезе с инфо, че е време да се плаща за емблемата. Мисля, че имаме 7 дни да платим.......

Така се решили от Спортал. Касационният съд нищо не е решил, а само е прехвърлил делото в Апелативния.

Апелативният съд е по-долна инстанция от Касационния.

Е, да, тяхното решение може после пак да се обжалва в Касационния.

Може, ако е различно от първото им решение, тоест ако е същото като на Касационния. Което прави цялата врътка леко безмислена.

Аз като го написах това, нямаше информация за точното решение, а само, че връщат делото на Апелативния. Те всъщност са взели решение по жалбата и тя вече не може да се мотка.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 04 окт 2018 17:34

vaskonti написа:
k_oleto написа:
vaskonti написа:
delqnski47 написа:

Аз говоря само за организацията на работа, нищо друго. Въпросът ми е ако 1948 платят, ако бъдат официално признати за ЦСКА и ако се заработи по подобен начин, какъв е проблемът да го припознаете? Защо ви пука, че Ганчев и Домусчиев си разменят простотии по между си? В крайна сметка вие си заслужавате всяка една подигравка и ирония с това, което направихте, така че би трябвало да сте по-смирени. Не може в Европа да отричаш категорично, че си ЦСКА, а тук да настояваш точно обратното!

Ако по някаква причина 1948 платят и бъдат признати - както писа Делянски, сменям спорта. Вярвам, че и доста като мене ще сторят същото.
За нас сега: ЦСКА-София е спортен правоприемник на ЦСКА, по причина, че АД-та и фирми не ме касаят, това много пъти съм го писал. С плащането на парите, ще станем и юридически правоприемник и тогава няма да има кой да се ебава на тая тема.
Ако горното не се случи - просто приемам, че отборът ми е закрит и точка. Мързи ме да ровя, но мненията ми по тоя казус не са променили от самото начало на драмата. Т.е в началото държах за оздравяване, след като разбрах,че това не е възможно, сега държа на плащане, а ако и това не е възможно = ще гледам: волейбол жени и ще си остана фен на Ливърпул - това е

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 окт 2018 17:37

vaskonti написа:
delqnski47 написа:

Не виждам в каква връзка ме питаш за работата му в Лц.Аз ти приказвам,че няма да приема ЦСКА да стане солташак и слугинаж на Зеления Вожд чрез дружеството 1948,а той да си е шампион без проблем.Не че сега не е така,но при другия начин ще убие конкуренцията още по-добре.Левски като фалира тоя ще създаде едно Левски-1914 с поставени лица и айде...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”