Висша лига - сезон (2018-19)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2018-19)

Мнениеот Thsmith » 25 авг 2018 18:52

абе кийн изглежда като умрял едва ли не, даже кислородна маска му сложиха.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 25 авг 2018 19:20

plmar написа:
Sisi 1914 написа:Шампиона изгуби 2 точки! :o

Първите Sisi, първите от многото!

Нямам нищо против и още да губят.
Левски завинаги в моето сърце![

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 25 авг 2018 21:42

Мачът на Арсенал както свърши 3-1, така можеше да свърши и 2-2. Емери ако не постегне защитата го чакат много тежки дни тоя сезон и то не само срещу топ тимовете. :roll:

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 авг 2018 18:21

SilentKiller написа:Абе то е ясно, че си като котките и никога не падаш по гръб (т.е. да признаеш поражение в дискусия :lol: ). За извъртането на нещата, не го правиш само ти, така че това няма да ти го пишем за недостатък :mrgreen: ...ама Пелегрини и докато беше в Испания в 3 отбора отборите му играеха най-неиспански футбол, така че ме учудва това че точно той те дразни. :roll:

П.П. С "любимецът" ти Бербатов сте родени на една и съща, оттам и намирам доста прилики в характерите ви, макар ти да го мразиш в червата. :lol:

Абе стига с тези испански футболи. Глупавото вманичаване по владеенето на топката почна от арагонес и плешивия. Преди това пак барса играеше футбол с прекомерно задържане, но определено не беше толкова неприятен.
Дракула ме дразни като всички треньори, които не са склонни да се нагаждат към противника и ситуацията, а упорито си бият главата в стената. Точно както мъри ме дразнеше едно време.

И барбуков не го мразя в червата, просто ми е неприятен. По неприятни са ми феновете му или натрапването му от нашите журналисти. Омраза е много силна дума и тя няма как да е валидна за множество лице или предмети.

A.Pinochet[/center]

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 26 авг 2018 18:31

Абе Мората не беше толкова сакат като играеше за Реал,в Челси бая му е спаднало нивото.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 авг 2018 19:30

Рафа ми е един от най-неприятните мениджъри, но няма как да отрека, че днес играят доста добре и има някакъв смисъл в играта им за разлика от Челси. При Конте играеха 5 пъти по хубав и смислен футбол. Сега само подават напред-назад топчето.

* Нима Кристенсен го заточиха на пейката за сметка на рунтавия идиот и ариеца? :roll:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 26 авг 2018 19:36

Thsmith написа:Рафа ми е един от най-неприятните мениджъри, но няма как да отрека, че днес играят доста добре и има някакъв смисъл в играта им за разлика от Челси. При Конте играеха 5 пъти по хубав и смислен футбол. Сега само подават напред-назад топчето.

* Нима Кристенсен го заточиха на пейката за сметка на рунтавия идиот и ариеца? :roll:

Като не се откриваха пространства, как да се отключи тая защита според теб?

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 26 авг 2018 20:00

Мениджърът на Челси Маурисио Сари обяви, че собственикът на клуба Роман Абрамович го е привлякъл с целта отборът да се завърне към атакуващия футбол. Сари пристигна през лятото от Наполи, където не успя да се разбере с ръководството.

"Аз мисля, че Абрамович знае, че това ще отнеме време. Когато ми се бяха обадили преди 40 дни, аз мисля, че това беше защото искаха да видят моя футбол тук. Не е лесно, но ще трябва да опитам. Важно е и на мен да ми хареса, на първо място. Искам да се наслаждавам, да се забавлявам, да пресираме. Тогава, ако аз се наслаждавам на играта, може би това ще е така и за привържениците.

"И аз мисля, че ако отборът се наслаждава на играта, така ще има много възможности да спечели мача. Ще отнеме два или три месеца. Аз мисля, че в този отбор имаме много интелигентни играчи."

Сари бе запитан за последния кръг срещу Арсенал, когато водеше с два гола, но допусна изравняване преди победата в последния момент от Маркос Алонсо:

"Не знам. Може би трябва да се откажа от някои мои вярвания, но аз съм по-добър когато играя моя футбол. Не знам дали ще бъда толкова добър треньор ако преподавам друг тип футбол. Не е лесно да промениш нагласата на играчите в защита. Ако си свикнал да се браниш като гледаш човека, и аз те уча да гледаш топката, когато си на 18 това е лесно. Когато си на 28 и 10 години си правил друго, това не е лесно. Така че напълно трябва да променим съзнанието. "Аз мисля, че така е по-добре. Всичко зависи от теб. Не зависиш от противника. Аз мисля, че това е лесно и се браниш само като гледаш топката. Така можеш да останеш напред. В другия стил ти трябва да следиш играчите и да си с тях."

Революцията на Сари! ;) :idea: 8-) #Sarriball
Изображение

Изображение

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 26 авг 2018 22:25

На мен пък Маурицио Сари не ми допада, макар някои да твърдят че футболът му се доближавал до философията на Гуардиола и сигурно трябва да го харесвам...да, ама не. Футболът му е крайно неефективен, превръща мачовете едва ли не в контроли - т.е. пълни кошницата на слабаците и после като дойдат сериозните мачове от ШЛ или срещу Юве и се осира на макс...затова и една кирлива купа или суперкупа на Италия няма във визитката си. :lol: Човекът ще стане на 60г. през януари, досега не е спечелил нито 1 трофей през цялата си треньорска кариера да не говорим че преди Наполи, преди 2015г. е водил само нискоразредни тимчета в Италия от Серия Б, че даже и трета и четвърта дивизия и никога топ отбор. :shock:
Та затова съм озадачен от оптимизма на доста фенове на Челси и еуфорията, която виждам около Сари. Голяма грешка беше уволнението на Конте, с когото и двата сезона печелеха нещо, т.е. за 2 години човекът си взе двата най-важни трофея в Англия - първенството и ФА Къп. А това да го уволниш средата на юли, когато вече сигурно е започнал лятната подготовка, си е повече от гнусно и непрофесионално от страна на Роман Абрамович ! Тия неща се правят в края на май/началото на юни непосредствено след приключването на сезона. А той Конте като спечели ФА къп вероятно си е мислел, че всичко е Ок, времето си минаваше и едва ли е очаквал така подло да го изритат като куче малко преди началото на новия сезон. :roll:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 26 авг 2018 22:42

Капитане, философията на Сари не се доближава до тази на Гуардиола, те са на практика еднакви ;) И двамата изповядват идеите на позиционния футбол, тоест идеите на Йохан Кройф :idea: Разликата идва от това, че Гуардиола използва позиционния футбол като матрица, на която щедро добавя всякакви други приумици, докато Сари държи на чистия му вид. Плюс това, колкото и странно да прозвучи, испанецът е една идея по-прагматичен от италианеца :lol: Както вече писах слабост на Сари е, че не е футболен човек и няма тази футболна закваска, каквато е необходима за да придаде на отборите си онзи непреклонен шампионски манталитет, който Пеп има в изобилие ;) Освен това нямам идея какви са лидерските и мотиваторските му качества - все важни елементи за да бъде успешен един треньор на топ отбор в днешно време ;)

Между другото тази година поне за мен ще бъде безкрайно интересно да наблюдавам как различните проповедници на позиционния футбол ще се представят в различните първенства 8-) Главният и най-успешен представител на школата на Кройф сред треньорите си остава Гуардиола, разбира се, но сега имаме вече и Маурицио Сари начело на топ отбор като Челси, имаме Томас Тухел начело на гладния за успехи ПСЖ с неговата германска интерпретация и комбинация между идеите на Пеп и тези на Клоп ;) ; имаме Хулен Лопетеги с неговата поиспанчена версия, която ще налага в шампиона на Европа :), имаме Пауло Фонсека в Шахтьор, където той налага адаптираната към украино-бразилските условия там своя версия... Нагелсман пък продължава да доразвива футболният си облик като треньор във Хофенхайм, комбинирайки идеи и от Пеп и от Конте, и от типично немският стил на игра.. Няма как да забравя и Ерик Тен Хаг, който беше треньор на Б отбора на Байерн по времето на Гуардиола там, а сега е настоящият старши-треньор на Аякс! Хах, както се казва кръгът се затваря - основата, огнището на тази футболна философия тръгва именно от ''Йохан Кройф Арена'' в крайна сметка :lol: 8-)
Изображение

Изображение

Върни се в “Архив”