Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 20 авг 2018 13:57

Той е много позитивен човек. Каза ми, че не иска да хвърля вината върху старото ръководсто, защото все пак Делио Роси е човек с визитка. Спомена, че не обича да работи с много чужденци, и че е озадачен, че в Левски са толкова много. Обеща, че ще налага и юноши, каза, че е забелязал няколко момчета, и че ще им дава шанс. Така е процедирал в Цървена звезда, когато е спечелил титлата", коментира още Спасов.

https://topsport.bg/levski/emil-spasov- ... entsi.html
Направи ли го това, очаквам масови рязания на вени. #wanbalgariteotlevskiweee

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 20 авг 2018 14:02

Какво става? Как е вестника?
Понеже тук някои имате време и нерви да гледате или слушате Литекс тире Етрополе, да кажете какво е станало на мача, че онзи новия им е същия боклук като стария и тръгва на бой :mrgreen:

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 20 авг 2018 14:09

metodito написа:
Той е много позитивен човек. Каза ми, че не иска да хвърля вината върху старото ръководсто, защото все пак Делио Роси е човек с визитка. Спомена, че не обича да работи с много чужденци, и че е озадачен, че в Левски са толкова много. Обеща, че ще налага и юноши, каза, че е забелязал няколко момчета, и че ще им дава шанс. Така е процедирал в Цървена звезда, когато е спечелил титлата", коментира още Спасов.

https://topsport.bg/levski/emil-spasov- ... entsi.html
Направи ли го това, очаквам масови рязания на вени. #wanbalgariteotlevskiweee

Аз не мисля, че има някой, който не желае да вижда отбора си, съставен от юноши, които да бъдат равностойни с другите отбори и да печелят титли и купи? :roll: Ако Славиша може да им вдигне нивото и сметне, че ще се справя и с такива играчи - защо не? Аз обаче в момента не виждам нито един ставащ за титуляр в Левски, а ти? Да не кажа, че повечето и за резерви не стават... Пресния пример от вчера - каква оценка според теб заслужава Стаси за представянето си? Защото на мен лично ми скъса нервите и едвам дочаках да го сменят. Юруков се включи добре и с желание, но много малко игра, а и не съм го виждал като цяло преди, за да дам мнение за него... Имай предвид, че в Сърбия школите работят много по-правилно и е нормално да е играл и с юноши в Цървена Звезда. Мисля, че като види как функционира нашата школа, набързо ще се откаже от тази идея. :oops:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 авг 2018 14:11

Serafim написа:
csimoen2 написа:Вчера Бурабия с 65 мин. при победа на Сасуоло над Интер...

Верно бях забравил аз за него, тцтц. Тоя си личеше, че е играч. Както викат старите треньори - мирише на футбол. :lol: Много такива играчи има, ама не винаги се получават нещата, защото е комплексно. Принципно ако бе останал в отбора, покрай играчи като сегашните, щеше да е желязна халфовата ни линия. Тоя Бурабия бе както креативен играч, така и много агресивен в защитен план. Много добър баланс и трудно му се отнема топката.

Щеше да остане, ама не са го питали, дали иска да го бият с вършината през гърба :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 авг 2018 14:23

specter написа:Аз не мисля, че има някой, който не желае да вижда отбора си, съставен от юноши, които да бъдат равностойни с другите отбори и да печелят титли и купи? :roll: Ако Славиша може да им вдигне нивото и сметне, че ще се справя и с такива играчи - защо не? Аз обаче в момента не виждам нито един ставащ за титуляр в Левски, а ти? Да не кажа, че повечето и за резерви не стават... Пресния пример от вчера - каква оценка според теб заслужава Стаси за представянето си? Защото на мен лично ми скъса нервите и едвам дочаках да го сменят. Юруков се включи добре и с желание, но много малко игра, а и не съм го виждал като цяло преди, за да дам мнение за него... Имай предвид, че в Сърбия школите работят много по-правилно и е нормално да е играл и с юноши в Цървена Звезда. Мисля, че като види как функционира нашата школа, набързо ще се откаже от тази идея. :oops:

Ще го кажа така: има треньори, които могат да направят от един футболист звезда, и обратното - от звезда - в калта. Футболът е отборна игра. Каквито и да са индивидуалните качества на един футболист, ако е екипен играч, ще е в пъти по-полезен от всяка дзвезда с тъмен цвят на кожата, който се мисли за Роналдо (бразилейрото). Ако на Стаси му бяха влезли положенията, какво правим?

Сърбия има още остатъци от югославската треньорска школа и след това винаги се е работило с младите местни играчи, което е разбираемо - те са далеч по-големи националисти от нас (не знам хубаво ли е или не. В случая - да). А и у нас е корупция и далавери, човек. Нещата са много дълбоки.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 авг 2018 14:30

Чакаме халф от чужбина, уж :roll: Дали е тоя от Рига :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 20 авг 2018 14:32

metodito написа:
specter написа:Аз не мисля, че има някой, който не желае да вижда отбора си, съставен от юноши, които да бъдат равностойни с другите отбори и да печелят титли и купи? :roll: Ако Славиша може да им вдигне нивото и сметне, че ще се справя и с такива играчи - защо не? Аз обаче в момента не виждам нито един ставащ за титуляр в Левски, а ти? Да не кажа, че повечето и за резерви не стават... Пресния пример от вчера - каква оценка според теб заслужава Стаси за представянето си? Защото на мен лично ми скъса нервите и едвам дочаках да го сменят. Юруков се включи добре и с желание, но много малко игра, а и не съм го виждал като цяло преди, за да дам мнение за него... Имай предвид, че в Сърбия школите работят много по-правилно и е нормално да е играл и с юноши в Цървена Звезда. Мисля, че като види как функционира нашата школа, набързо ще се откаже от тази идея. :oops:

Ще го кажа така: има треньори, които могат да направят от един футболист звезда, и обратното - от звезда - в калта. Футболът е отборна игра. Каквито и да са индивидуалните качества на един футболист, ако е екипен играч, ще е в пъти по-полезен от всяка дзвезда с тъмен цвят на кожата, който се мисли за Роналдо (бразилейрото). Ако на Стаси му бяха влезли положенията, какво правим?

Сърбия има още остатъци от югославската треньорска школа и след това винаги се е работило с младите местни играчи, което е разбираемо - те са далеч по-големи националисти от нас (не знам хубаво ли е или не. В случая - да). А и у нас е корупция и далавери, човек. Нещата са много дълбоки.

Така е, прав си. Аз затова го казах - ако смята, че може да се справи с юношите ни и да им вдигне нивото, така че да бъдат конкурентни и успешни - ОК, супер. Но съм доста скептичен и то с право, разбираш ме... Проблемът е, че Стаси освен изпуснатите голови положения и почти всички останали неща, които трябваше да направи ги сбърка. Просто цялостен брак в играта, не само в завършващата фаза. А иначе за корупциите и далаверите по школите конкретно, да, но наистина темата за това е безкрайно дълга, така че няма смисъл да започваме дори. :mrgreen:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 авг 2018 14:40

Проблемът при другаря Стаси е, че няма АКО!!
При него положенията НЕ ВЛИЗАТ!!!
Той обърка и пасовете, заставането, ВСИЧКО!!
Кой ще е този треньор, дето ще го учи на А, В-то във футбола? Ми той, Стоянович, трябва да си остави всичката друга работа и да се занимава само с него.
Ако му стовариш на главата и Кабов, Найденов, Юруков, Петков и др.??? Къде ще му излезе краят?
Даже "гуруто на правилният футбол" вдигна ръце от М.Огнянов!!!
Или си "Мбапе" и като те вземат при мъжете почваш да "късаш мрежи" или отиваш да джиткаш в Ботев Вр и Монтана. Като се изучиш - заповядай!!!
Бог ще ми прости, но нямам търпение да чакам Стасита и Насита 3 години да се учат в мъжкия отбор на Левски.
Последна промяна от blue avalanche на 20 авг 2018 14:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 авг 2018 14:42

@specter: Така е. А конкретно за Стаси, аз не спирам да се учудвам как може да изглежда така физически. Само като си помисля, че Патрик Кутроне и той са почти на една възраст... :oops:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 авг 2018 14:55

Когато някой почва работа във фирма никой няма да го чака 1-2 години да навлиза в задълженията си. Защо, по дяволите, за разни футбалери трябва да е различно???

Върни се в “Левски”