metodito написа:Той е много позитивен човек. Каза ми, че не иска да хвърля вината върху старото ръководсто, защото все пак Делио Роси е човек с визитка. Спомена, че не обича да работи с много чужденци, и че е озадачен, че в Левски са толкова много. Обеща, че ще налага и юноши, каза, че е забелязал няколко момчета, и че ще им дава шанс. Така е процедирал в Цървена звезда, когато е спечелил титлата", коментира още Спасов.
https://topsport.bg/levski/emil-spasov- ... entsi.htmlНаправи ли го това, очаквам масови рязания на вени. #wanbalgariteotlevskiweee
Аз не мисля, че има някой, който не желае да вижда отбора си, съставен от юноши, които да бъдат равностойни с другите отбори и да печелят титли и купи?

Ако Славиша може да им вдигне нивото и сметне, че ще се справя и с такива играчи - защо не? Аз обаче в момента не виждам нито един ставащ за титуляр в Левски, а ти? Да не кажа, че повечето и за резерви не стават... Пресния пример от вчера - каква оценка според теб заслужава Стаси за представянето си? Защото на мен лично ми скъса нервите и едвам дочаках да го сменят. Юруков се включи добре и с желание, но много малко игра, а и не съм го виждал като цяло преди, за да дам мнение за него... Имай предвид, че в Сърбия школите работят много по-правилно и е нормално да е играл и с юноши в Цървена Звезда. Мисля, че като види как функционира нашата школа, набързо ще се откаже от тази идея.