Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)

Мнениеот Mitata » 10 авг 2018 02:01

Dr0w написа:При 11 на 11 ЦСКА печелеше този мач.Не знам колко ,но печелеше.101%...Не минавайте със тъпото заключение "ма те и без това са по-добри" ,момчета.Те са "по-добри" ,защото постоянно им помагат.Не забравяйте кои са вашите врагове.Не забравяйте че глобалистите лъжат.Не им прощавайте и не им се връзвайте на "експертните анализи".ЦСКА със нищо не отстъпва като единици на Копенхаген.Само със реклама ,плакнене на мозък и странични не футболни фактори - единия от които е съдийството.Могат да ни вземат мача ,но не трябва да ни взимат расъдливоста.Помислете пак дали от видяното през първите 40 минути (въпреки все още леката до този момент съдийска подкрепа за датчаните) дали ЦСКА е по-слабият отбор.Откъм ОСТРОТА на атаките пред двете врати.

Не мисля, че датчаните са по-добри от ЦСКА, техните предимства са физическата мощ и височината. Плюс актьорските им умения, виж само къде се държи ударения от Чорбата, във всеки случай не там, където случайно беше ударен - чиста симулация. В доста от останалите компоненти сме по-добри. Но нещастното стечение на обстоятелствата - контузиите, червените картони и наложилите се ротации, плюс белгиеца обърнаха развоя на мача.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 10 авг 2018 06:12

Каквото и да си говорим,съдийската бригада беше скандална,почна се още то свирената никаква засада на Десподов,след това редица други грешки,нарушения,корнери вместо удар от вратата,всякакви обратни отсъждания,никакво чувство за авантаж и още и още...Чорбаджийски си е същото глупаво и рисково момче,макар,че малко пресилен червен картон,но такава игра с ръце е напълно недопостима,съдията само това и чакаше...Незная що още го държим тоя герой,като всяка подадена,топка към него е риск и потенциална атака за противника,след като я получи,почва едно чудене,едно подскачане около топката и накрая пас назад....Нестава за нас и това е,връзкарче ли е нещо що ли незнам,но аз по паникьосан защитник от него не знам да сме имали,може би само Дюлгеров го конкурира,който пък влезе след изгонването му.Десподов не може да го виним не е защитник момчето,пък и не съм сигурен дали изобщо докосна датчанина при дузпата....Но и ние сме си виновни,каква беше тая глуха защита не можах да разбера,стояхме много назад,далеч от тях,те си подаваха,шутираха от всякакви положение,а ние само ги гледахме,изобщо правеха каквото си искат без да им пречим,това дълбоко прибиране винаги си е риск и грешно според мен.
Въпреки всичко,смятам,че имаме шансове,не са толкова страшни и по добри от нас,може и да ги пернем на реванша,едно 1-3 го виждам. 8-)
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 авг 2018 07:00

delqnski47 написа:
Teo написа:
Миналата година във всички ключови мачове беше скандален... заради тоя - 20 точки!

[offtopic]Ти кажи дали изпрати момичетата. :mrgreen: Другото го заеби.[/offtopic]

[offtopic]Разбира се, всичко е точно моито момче хD хаха[/offtopic]

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 10 авг 2018 07:51

Последно, съдията"this finnish homosexual" ли беше, или "this belgian homosexual"?
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 авг 2018 07:54

Не може всеки път да ви свири Кабаков :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 авг 2018 08:11

Cheradonna написа:Каквото и да си говорим,съдийската бригада беше скандална,почна се още то свирената никаква засада на Десподов,...

Засадата не беше на Десподов, а на този, дето му подаде. Мавродиев. :mrgreen:
И друг път да гледаш внимателно. ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 авг 2018 08:14

Видях, че Божидар искаше да играе с топката, а Н’Дойе, като падаше му се удари в ръката. Така е преценил съдията. Дузпата не бих я коментирал, но мисля че нямаше”, бяха първите думи на бранителя(Лясков).

О, Боже... :oops:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 10 авг 2018 08:24

Не мисля, че Чорбаджийски бе за червен картон, защото той бе с гръб към противниковия състезател, когато го удари (датчанинът, който преди това спря пробив на Десподов, държейки го с двете ръце в продължение на секунда повече заслужаваше ЧК). На фона на негрубата игра на ЦСКА до този момент червеният картон дойде като гръм от ясно небе. Но станалото, станало. Ако не друго вчера показахме кой е най-обичаният отбор в България - ЦСКА! Уникална атмосфера, уникална подкрепа за червените! Стадионът бе врящо гърне!

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 10 авг 2018 08:29

Казахме, че срещу Копенхаген ще се види, има ли ЦСКА потенциал, или не. Въпреки загубата, аз лично съм очарован от добрата игра на ЦСКА. Първото полувреме не им дадохме да дишат. Направихме ги смешни, надиграхме ги във всяка фаза а си създадохме и още възможности за голове. Определено имаме много потенциал. Директен червен картон за нарушение, като на Чорбаджийски е меко казано пресилен. Това не е удар без топка а удар в борба за топката. Ок, фаул и жълт картон, ама директен червен... От цялата работа се видя, че с резервите и с човек по-малко не можем да победим Копенхаген, което не е болка за умиране, в предвид обстоятелствата, които обаче, сами си създадохме, къде от глупост, къде от неопитност. Ел Маестро е много добър треньор. Разполагаме с фантастични футболисти, имаме колектив, отборен дух и като цяло отбор с многобройни фенове. Къде бяхме преди година, къде сме сега... След като гледах играта ни при 11 срещу 11, имам наглостта да си въобразявам, че можем да ги отстраним.
Велик ЦСКА !

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 10 авг 2018 08:35

MarianDimitrov написа:От цялата работа се видя, че с резервите и с човек по-малко не можем да победим Копенхаген, което не е болка за умиране, в предвид обстоятелствата, които обаче, сами си създадохме, къде от глупост, къде от неопитност. Ел Маестро е много добър треньор. Разполагаме с фантастични футболисти, имаме колектив, отборен дух и като цяло отбор с многобройни фенове. Къде бяхме преди година, къде сме сега... След като гледах играта ни при 11 срещу 11, имам наглостта да си въобразявам, че можем да ги отстраним.

Шансове имаме, но наистина са съвсем малки, по-скоро илюзорни, защото надали Джеси ще е готов, а той е ключов играч на ЦСКА. Освен Да Силва да направи своя мач на живота! Все пак, футбол е, всичко се случва, дано топката се озове във вратата на домакините поне два пъти, а в нашата нито веднъж!

Върни се в “ЦСКА”