Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
За този кръг някак ще закърпим състава, ама за следващия ако продължават да окапват, ще трябва да взимаме деца от школата. Новият треньор ще разбере какво му беше на Стоев.
choko77 написа:Другия кръг като идвате да гостувате на Ботев Враца,запазете едно място в автобуса навръщане за Кръстев!Не знам защо някой го направиха голям вратар,а той завалията още първия мач провали отбора на Ботев!
Мача в Монтана ли ще се играе?
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:choko77 написа:Другия кръг като идвате да гостувате на Ботев Враца,запазете едно място в автобуса навръщане за Кръстев!Не знам защо някой го направиха голям вратар,а той завалията още първия мач провали отбора на Ботев!
Мача в Монтана ли ще се играе?
Да в Монтана!
- metodito
- Контакти:
Ако... предположим, че Роси не знаеше как да използва качествата на футболистите (той позициите им не знаеше пък камо ли...), кой смятате, че ще покаже най-силното си "аз" - Кали, Нашименто, Гомез, Костов, Буш?
Аз залагам на Нашименто. Той просто не е за това, което го слагаше синьор Роси - натоварен с дефанзивни функции.
Аз залагам на Нашименто. Той просто не е за това, което го слагаше синьор Роси - натоварен с дефанзивни функции.
Последна промяна от metodito на 28 юли 2018 11:38, променено общо 1 път.
шивача написа:Sisi 1914 написа:шивача написа:Sisi 1914 написа:8-) радвам се, че Горанов е капитан!
евала , Сисе, мъжко да му родиш....
На него няма да родя.
Мъжко родих си и скоро на стадиона ще го водя.
Да ти е живо и здраво! Искаш ли и женско?
Още ми е рано!
П.п
Отклоняваме се от темата!
Левски завинаги в моето сърце

- metodito
- Контакти:
specter написа:Надявам се хората (особено редовните с интервюта легенди) да не го емнат още от първия мач без победа и пак да се нагнети едно невероятно напрежение...
Човек, никого не са ЕМВАЛИ. Забравете я тази лексика на "правилните" левскари. Какво стана след като месеци наред хора, като Мъри, Жечев, Коловати и други посочваха кривиците, а отсреща амбразурите бранеха с телата си Роси и "РусИ"? Не бяха ли прави. Така че с "емнаха", недей. Ако някой ще го "емва", ще са росистите, т.нар. "организирани фенове" - същите, които не спряха да мрънкат за Стоев, все едно е някакъв гений, и същите, които обиждаха Люпко от ден първи на Герена!
Последна промяна от metodito на 28 юли 2018 13:35, променено общо 1 път.