Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Player » 28 юли 2018 10:09

За този кръг някак ще закърпим състава, ама за следващия ако продължават да окапват, ще трябва да взимаме деца от школата. Новият треньор ще разбере какво му беше на Стоев.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 юли 2018 10:32

choko77 написа:Другия кръг като идвате да гостувате на Ботев Враца,запазете едно място в автобуса навръщане за Кръстев!Не знам защо някой го направиха голям вратар,а той завалията още първия мач провали отбора на Ботев!

Мача в Монтана ли ще се играе?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 28 юли 2018 11:00

mikata написа:
choko77 написа:Другия кръг като идвате да гостувате на Ботев Враца,запазете едно място в автобуса навръщане за Кръстев!Не знам защо някой го направиха голям вратар,а той завалията още първия мач провали отбора на Ботев!

Мача в Монтана ли ще се играе?

Да в Монтана!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юли 2018 11:22

Ако... предположим, че Роси не знаеше как да използва качествата на футболистите (той позициите им не знаеше пък камо ли...), кой смятате, че ще покаже най-силното си "аз" - Кали, Нашименто, Гомез, Костов, Буш?
Аз залагам на Нашименто. Той просто не е за това, което го слагаше синьор Роси - натоварен с дефанзивни функции.
Последна промяна от metodito на 28 юли 2018 11:38, променено общо 1 път.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 28 юли 2018 11:35

шивача написа:
Sisi 1914 написа:
шивача написа:
Sisi 1914 написа:8-) радвам се, че Горанов е капитан!

евала , Сисе, мъжко да му родиш....

На него няма да родя.
Мъжко родих си и скоро на стадиона ще го водя.

Да ти е живо и здраво! Искаш ли и женско? :P

Още ми е рано!
П.п
Отклоняваме се от темата!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 28 юли 2018 11:58

Защитникът на Левски Иван Горанов коментира пред "Канал 3" състоянието на отбора след напускането на Делио Роси и успеха с 1:0 над Ботев (Пловдив). Бранителят получи травма, която ще го извади от игра за близо 3 седмици.
"Ако всеки сезон се взимат по десет нови футболисти, трудно ще се получат нещата. Радостно е, че съхранихме основната част от отбора. Първенството, че е интересно тази година. Вярвам, че ще успеем да се преборим за нещо значимо.
Не съм обиден, че Роси не си взе довиждане с нас. Явно така е преценил. Може да е имал някакви ангажименти. Пожелавам му да е жив и здрав и всичко най-добро.
След победа е по-лесно, но след загуба се вижда дали има колектив в отбора. Дали има мъже с характер, който след тежко поражение ще се вдигнат и ще се обединят. Мисля, че в момента сме по-обединени от преди.
Смятам, че всеки един от чужденците вече е наясно какъв клуб е Левски. Виждаме, че променят начина си на работа. Мисля, че ще успеем да постигнем добри резултати тази година", заяви Горанов.

Мисля, че няма какво да се каже за пенсионера ДелЮ!!!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 28 юли 2018 12:03

Честно казано, доста му съчувствам на Славиша Стоянович в какъв момент ще поеме отбора... Всеки втори е контузен, един се върне - двама излезнат с нови контузии, феновете са ядосани и разочаровани от всичките неуспехи в Европа и България, липса на СТД, който да координира спортната част със собственик и треньор, липса на нови попълнения, съответно дълбочина (дано поне това му осигурят). Надявам се хората (особено редовните с интервюта легенди) да не го емнат още от първия мач без победа и пак да се нагнети едно невероятно напрежение...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 28 юли 2018 12:44

Защото е закърмен с Левскарско мляко и замесен с маята наречена "Левски" :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 юли 2018 13:23

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юли 2018 13:24

specter написа:Надявам се хората (особено редовните с интервюта легенди) да не го емнат още от първия мач без победа и пак да се нагнети едно невероятно напрежение...

Човек, никого не са ЕМВАЛИ. Забравете я тази лексика на "правилните" левскари. Какво стана след като месеци наред хора, като Мъри, Жечев, Коловати и други посочваха кривиците, а отсреща амбразурите бранеха с телата си Роси и "РусИ"? Не бяха ли прави. Така че с "емнаха", недей. Ако някой ще го "емва", ще са росистите, т.нар. "организирани фенове" - същите, които не спряха да мрънкат за Стоев, все едно е някакъв гений, и същите, които обиждаха Люпко от ден първи на Герена!
Последна промяна от metodito на 28 юли 2018 13:35, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”