Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот baraba » 23 юли 2018 16:28

baraba написа:Аз съм за исландците ... :mrgreen:

Когато бачо ви говори ... да слушате ... :mrgreen:
ЦСКА срещу Стярнан (Исл)/ФК Копенхаген (Дан)

При победа над Адмира Вакер отборът на ЦСКА ще се изправи срещу победителя от двойката Стярнан (Исл) и Копенхаген (Дан).

Първата среща, ако червените преодолеят австрийското препятствие е на 9 август, като българските армейци са домакини. Реваншът е на 16 август.
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 23 юли 2018 17:40

Както каза треньора в четвъртък нека видим страст и желание. Познаваме ги по-добре отколкото те нас.
Дано да вали слабо, каквато е прогнозата. С нашите бързи футболисти отпред ще имаме допълнителен бонус.
В Австрия ще сме много и пак ще сме домакини.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 23 юли 2018 18:54

baraba написа:
baraba написа:Аз съм за исландците ... :mrgreen:

Когато бачо ви говори ... да слушате ... :mrgreen:
ЦСКА срещу Стярнан (Исл)/ФК Копенхаген (Дан)

При победа над Адмира Вакер отборът на ЦСКА ще се изправи срещу победителя от двойката Стярнан (Исл) и Копенхаген (Дан).

Първата среща, ако червените преодолеят австрийското препятствие е на 9 август, като българските армейци са домакини. Реваншът е на 16 август.

Идеално...гостувате в Исландия на 16 август и после у неделята 19-ти сте у Арена ъф Лудогорец ;)

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 23 юли 2018 20:01

Teo написа:
Кашчей написа:
hydetoshi написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Още съм на Китен и изпуснам мачове... направо съм в траур. Вече разбирам хората от провинцията какво им е... : /

Ако някой ден разбереш и какво е провинция :mrgreen: В Китен няма ли барчета с Диема Спорт, та изпускаш уникалните мачове на ЦСКА-София?

В барчетата по морето се бичат кинти. Не се правят "излишни" разходи. Освен това се ухажват чуждите туристи.

[offtopic]Офтопикно...
Тео не го виждам като барман или сервитьор по морето, а всяка уважаваща се хотелска стая или квартира трябва да има кабелна с пълен набор от програми, обаче....В момента цената на Диемите ми е 50% от цената на други над 200 програми, която не бих им платил по никакъв начин. За тези 7 лева те трябва да ми предоставят изключително качество, поне 4К образ, излъчване от 32 камери, коментар без излишни пристрастия. Има две неща, които са безумно остарели в днешния ден-вчерашен вестник и мач на запис. Та да гледам записи на нещо, чийто резултат зная..трябва да съм треньор или скаут.[/offtopic]

[offtopic]Спасител съм на плажа бе... и вече съм 5 бройка : )[/offtopic]

[offtopic]Като ме видиш със зелената тениска си ме оставил да се оставя ! :mrgreen:[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юли 2018 21:43

Миро, понеже сложи гол за Локо ПД. вчера изгоря с еврофутбола май

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 24 юли 2018 10:15

Мисля, че за всички ни беше ясно, че обжалването на двата червени картона, на Малинов и Бодуров, ще удари на КАНАРА.
Даже смятам опитите за помилване за унизително и нагло.
Този ПЪН Бодура, направиха го капитан и още в първата си среща като капитан, вместо да дава пример , да вдъхва увереност и спокойствие, той... трябват му солени глоби и НИКОГА повече капитан, щото изосави отбора в възлов момент, защото накарни престижа на институцията ЦСКА.
Изобщо не ме ени дали ги е разтървавал или се е млял, като го знам къв е селяндур, не мисля, че е имало разлика..
Лошото е, че няма КОЙ да е капитан, няма личност като Т. Янчев например, няма...
В ЦСКА няма футболист, който да е еродиран, уравновесен, над нещата, мотиватор и т.н., няма такъв човек...
А този човек трябва да е българин, да е откърмен със идята ЦСКА, с традициите, манталитета, с нормите за поведение, подобаващо на футболист на ЦСКА.
Лошо, а и не виждам в скоро време как ще стане, как ще се появи такъв човек, след 10-15 години може, но на този етап...
Това е най-лошата последица от катаклизмите които ни сполетяха в последните 4-5 години...

p.s.
Възлагам някакви надежди на Антов, но времето ще покаже.
Дано нее гледа и попива селянията покрай себе си....
Дано израстне като силен и здраво стъпил на земята, еродиран човек.
Дано израстне като следващия капитан на ЦСКА!!!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 юли 2018 10:24

Бате, ерУдиран се пише :!: Иначе в общи линии си прав.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 24 юли 2018 10:32

boabbb написа:Бате, ерУдиран се пише :!: Иначе в общи линии си прав.

Thanks, брато, учил съм български в неделно училище, явно не съм го научил като хората:)
Ще взема мерки, правя доста глупави грешики с размяна на букви и тем подобно досадни неточност.

По-здрав!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 юли 2018 11:06

SLAP написа:

Thanks, брато, учил съм български в неделно училище, явно не съм го научил като хората:)
Ще взема мерки, правя доста глупави грешики с размяна на букви и тем подобно досадни неточност.

По-здрав!

Да ти се връща по-здравия :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 24 юли 2018 11:34

boabbb написа:
SLAP написа:

По-здрав!

Да ти се връща по-здравия :lol: :lol: :lol:

мозАчета има и при вас доста :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”