Мнениеот SLAP » 24 юли 2018 10:15
Мисля, че за всички ни беше ясно, че обжалването на двата червени картона, на Малинов и Бодуров, ще удари на КАНАРА.
Даже смятам опитите за помилване за унизително и нагло.
Този ПЪН Бодура, направиха го капитан и още в първата си среща като капитан, вместо да дава пример , да вдъхва увереност и спокойствие, той... трябват му солени глоби и НИКОГА повече капитан, щото изосави отбора в възлов момент, защото накарни престижа на институцията ЦСКА.
Изобщо не ме ени дали ги е разтървавал или се е млял, като го знам къв е селяндур, не мисля, че е имало разлика..
Лошото е, че няма КОЙ да е капитан, няма личност като Т. Янчев например, няма...
В ЦСКА няма футболист, който да е еродиран, уравновесен, над нещата, мотиватор и т.н., няма такъв човек...
А този човек трябва да е българин, да е откърмен със идята ЦСКА, с традициите, манталитета, с нормите за поведение, подобаващо на футболист на ЦСКА.
Лошо, а и не виждам в скоро време как ще стане, как ще се появи такъв човек, след 10-15 години може, но на този етап...
Това е най-лошата последица от катаклизмите които ни сполетяха в последните 4-5 години...
p.s.
Възлагам някакви надежди на Антов, но времето ще покаже.
Дано нее гледа и попива селянията покрай себе си....
Дано израстне като силен и здраво стъпил на земята, еродиран човек.
Дано израстне като следващия капитан на ЦСКА!!!