joro5rov написа:mikata написа:sinfen14 написа:Няма да е Янкович,дишайте.Не са се разбрали.
За Муслин има ли шанс?
Откъде ти е инфото че не са се разбралиили просто свободни съчинения пишеш
Чете спортала момчето!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
joro5rov написа:mikata написа:sinfen14 написа:Няма да е Янкович,дишайте.Не са се разбрали.
За Муслин има ли шанс?
Откъде ти е инфото че не са се разбралиили просто свободни съчинения пишеш
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
ralka_levskarka написа:В 17 Спаската нали ще лафи по дарик, ще чуем какво е измислил.
damyanov1963 написа:При Ясен Петров Левски направи последното си добро представяне в Европа, с изключение на "екскурзията" в Лисабон. Ако не бяха индивидуалните грешки на Мюлдер и Иво(забравих му вече фамилията) в двата мача с/у Рен, можеше там да завършим равен, а тук да ги бием и излизахме от групите. Само че тогава имахме един Голаджия - Дембеле и един Дарко, който му даваше пасовете, а щях да Пропусна - и Жоазиньо. А директор беше Гонзо. Даже си спомням един надпис в сектор Б - Гнзо, Ясене, с вас напред!
ralka_levskarka написа:В 17 Спаската нали ще лафи по дарик, ще чуем какво е измислил.
ralka_levskarka написа:1982 написа:ralka_levskarka написа:Аз ще пожелая късмет на Роси. Смърт не пожелавам, това не е идеалът на нашия отбор, изключително грозно е. Следващия треньор, който и да е той, ще си има кредит на доверие от мен и се надявам, че наистина проблемът е бил само в треньора.
П.с. Русев, ако смята, че с наличното ще пребори Лудогорец, жестоко се е излъгал.
П.С2. хубаво е играчите да се срещнат първо с новия треньор, че още една година да търпя примадони, които си избират кога да играят ще ми дойде в повече.
Всичко хубаво Делио!
Никой нищо не си е избирал кога да играе, това си беше мантра на феновете на Роси, за да му оправдават купищата провали.
Сравнявайки мачове като полуфинала за купата, със загубата ни от Ботев с човек повече и примерно мача в СТЗ и този срещу Вадуц, не мога да се съглася. Не говорим въобще за създадени положения и т.н., само виж как веднъж са егоисти и мързеливи и после всички тичат и се раздават. Е как става? За цялата футболна общественост бе ясно, че играчите не харесваха тренировките на италианеца. Само не знам какво е това харесва ми, не ми харесва, ма ти вземаш 20 хилки, бе, ще играеш, ако ще и на дървото да те кара да тренираш. Лигльо.
П.С. при гола на Вадуц, когато гостувахме погледни Обертан какво прави и това не му е за първи път. От стадиона се вижда още по-ясно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Sisi 1914 написа:Митрев май ще се разделя с клуба. Чудя се, защо сега го реши!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98 и 19 госта