Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот OOP » 19 юли 2018 14:24

joro5rov написа:
mikata написа:
sinfen14 написа:Няма да е Янкович,дишайте.Не са се разбрали.

За Муслин има ли шанс?

Откъде ти е инфото че не са се разбрали :?: или просто свободни съчинения пишеш

Чете спортала момчето!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 юли 2018 14:26

При Ясен Петров Левски направи последното си добро представяне в Европа, с изключение на "екскурзията" в Лисабон. Ако не бяха индивидуалните грешки на Мюлдер и Иво(забравих му вече фамилията) в двата мача с/у Рен, можеше там да завършим равен, а тук да ги бием и излизахме от групите. Само че тогава имахме един Голаджия - Дембеле и един Дарко, който му даваше пасовете, а щях да Пропусна - и Жоазиньо. А директор беше Гонзо. Даже си спомням един надпис в сектор Б - Гнзо, Ясене, с вас напред!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 юли 2018 14:30

В 17 Спаската нали ще лафи по дарик, ще чуем какво е измислил. :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юли 2018 14:38

ralka_levskarka написа:В 17 Спаската нали ще лафи по дарик, ще чуем какво е измислил. :)

Лъжи, какво да е измислил. Табло, козирка и титла!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 19 юли 2018 14:47

damyanov1963 написа:При Ясен Петров Левски направи последното си добро представяне в Европа, с изключение на "екскурзията" в Лисабон. Ако не бяха индивидуалните грешки на Мюлдер и Иво(забравих му вече фамилията) в двата мача с/у Рен, можеше там да завършим равен, а тук да ги бием и излизахме от групите. Само че тогава имахме един Голаджия - Дембеле и един Дарко, който му даваше пасовете, а щях да Пропусна - и Жоазиньо. А директор беше Гонзо. Даже си спомням един надпис в сектор Б - Гнзо, Ясене, с вас напред!

ГЛАВАТА му е фамилията. :lol:
Изображение

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 19 юли 2018 14:49

Митрев май ще се разделя с клуба. Чудя се, защо сега го реши! :shock:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 19 юли 2018 14:53

ralka_levskarka написа:В 17 Спаската нали ще лафи по дарик, ще чуем какво е измислил. :)

Томето каза,че са го поканили,но не сигурно дали ще отиде днес ще е ангажиран с преговорите за треньор.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юли 2018 15:02

ralka_levskarka написа:
1982 написа:
ralka_levskarka написа:Аз ще пожелая късмет на Роси. Смърт не пожелавам, това не е идеалът на нашия отбор, изключително грозно е. Следващия треньор, който и да е той, ще си има кредит на доверие от мен и се надявам, че наистина проблемът е бил само в треньора.
П.с. Русев, ако смята, че с наличното ще пребори Лудогорец, жестоко се е излъгал.
П.С2. хубаво е играчите да се срещнат първо с новия треньор, че още една година да търпя примадони, които си избират кога да играят ще ми дойде в повече.

Всичко хубаво Делио!

Никой нищо не си е избирал кога да играе, това си беше мантра на феновете на Роси, за да му оправдават купищата провали.

Сравнявайки мачове като полуфинала за купата, със загубата ни от Ботев с човек повече и примерно мача в СТЗ и този срещу Вадуц, не мога да се съглася. Не говорим въобще за създадени положения и т.н., само виж как веднъж са егоисти и мързеливи и после всички тичат и се раздават. Е как става? За цялата футболна общественост бе ясно, че играчите не харесваха тренировките на италианеца. Само не знам какво е това харесва ми, не ми харесва, ма ти вземаш 20 хилки, бе, ще играеш, ако ще и на дървото да те кара да тренираш. Лигльо.
П.С. при гола на Вадуц, когато гостувахме погледни Обертан какво прави и това не му е за първи път. От стадиона се вижда още по-ясно.

Нали се сещаш, че по същия начин мога да оневиня и Николай Митов, като изкарам, че той не се е провалил, а просто играчите са го бойкотирали. Матиериал за импровизация - Бог дал.

Още повече, при Роси говорим основно за чужденци, дето до онзи ден не са се и виждали, не ми казвай, че изведнъж се събрали в Левски и на втория ден вече са правели пъклени планове да саботират великия Делио Роси.

А и погледни биографията на Делио Роси - в почти всеки клуб май са го "бойкотирали". Просто приеми реалността, не се връзвай на такива конспирации.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 19 юли 2018 15:06

Sisi 1914 написа:Митрев май ще се разделя с клуба. Чудя се, защо сега го реши! :shock:

Муцка, те и на теб ти се чудят кога ще се разделиш и ти с тях и да се ориентираш към ПОРЕДНИЯ клуб!
:)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 19 юли 2018 15:15

Аз няма да давам мнение за нов треньор, защото последният път смятах, че Делио Роси е по-добрият избор, а то какво стана... Дано не повторим пак.
Колкото до Божката - на мен ми е болно, че се получи такъв разрив с него, според мен не заслужава ЧАК толкова тежко отношение. От друга страна неговото сърдене и ПРОДЪЛЖАВАЩИТЕ грешки са недопустими за който и да е футболист на Левски, камо ли капитан. Пък и милее за отбора, а тези футболисти станаха кът. Надявам се по-скоро да го сложат малко резерва, да си върне самочувствието и от пролетта например да го видим пак в игра, ако успее да навакса. Ако това не е възможно, добре е да се разделим с него, защото с такива изяви на вратата няма смисъл да го държим.

Върни се в “Левски”