ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Левски
192
44%
Вадуц
242
56%

Общо гласове: 434

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /17 юли/

Мнениеот insaneboy1 » 17 юли 2018 21:24

veni__85 написа:
hydetoshi написа:Кой щеше да е следващия съперник,ако Левски се беше класирал?

Ботев и при класиране и при отпадане срещу тях ще играем следващия мач.

Жалгирис
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 17 юли 2018 21:25

Наглеца отново не се предавал! Ще стиска кокала до край, че хем неустойка чака, хем знае, че друг работа няма да му даде докато е жив повече!
Винаги съм го смятал за недопустимо, ама в случая, като не ще да си ходи сам или някой трябва да му счупи главата или да го повозят в багажник, та да се сети да си ходи! След такъв срам като този - най-големият в историята на клуба и той да седи с гордо вдигната глава и да вика "не се предавам" - няма такъв филм! Бахти ментето, бахти нищожеството без грам чест и достойнство!

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 17 юли 2018 21:25

veni__85 написа:
amoros написа:Нивото на футбола се поизравни.Далеч съм от мисълта ,че трябва да падаме/Българските отбори не само Левски/,от такива анонимни отбори,но вече няма толкова слаби отбори ,че да излезеш и без да се напрягаш да ги пребиеш от бой!

Да нивото се е изравнило, но има разлика да отпаднеш с добра игра от по- слаб отбор и да отпаднеш със срамна игра срещу такъв.

Какви изравнени възможности? Тия са просто жалки. Ако Левски от първия мач вместо да се съобразява с Ментето бяха играли както последните 15 мин. днес тия щяха да са отнесени с резултат и в двата мача. Срещу такива отборчета не се излиза с 1 нападател който да го караш да играе между 5-6 защитници. Мисля, че ясно се видя какво им се случва и жалко, че нямаше още десетина минути като изобщо махнеш това нещо средна линия и в нападение в нак. поле не е един, ами са по трима-четирима. Ама Пророка нали е стратег- шахматист. Е това е и резултата.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 17 юли 2018 21:26

ralka_levskarka написа:
slash1912 написа:Според Дельо отбора бил играл добре и отпадането е заради липсата на късмет :o Оставка няма :shock:

При оставка няма изплащане на заплати до края на договора. Да си говорим истините - Роси не е Левскар, та мисли само доброто на клуба. Той иска да си вземе паричките и тва е. Все едно Морено да напусне сам :lol: Знаеш как е. :mrgreen:

Това ми е ясно,ама чак толкова да е нагъл,ебаси нещастника...Вие сте на ход оттук нататък,може би някой трябва да го посъветва на тренировката утре.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 17 юли 2018 21:27

veni__85 написа:

Сериозно питам . Победителя от Рига -ЦСКА ще играе с Адмира Вакер. За Левски - Вадуц пише Qualifier. Не знам как да го разбирам?
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 17 юли 2018 21:27

demon777 написа:
IvailoRz написа:
demon777 написа:Абе къф е тоя с бялата ризка по диемата... че коли и беси в синия клуб?
Уволнява треньори а-у всява напрежение къф е тоз

Че па не е ли прав..

Незнам ама ако имаш вътрешна информация ставаш и я тупваш кат х*й на масата не говориш с недомлъвки чух от там подочух отсам то и аз мога така

Ти къде видя клуб? Има една съборетина от 10-на години. И когото и да спукаш от бой от всякакви там мениджъри, директори, собственици, контрагенти, хора около клуба, няма да сбъркаш и ще им е малко.

Аз свалям цялото си доверие от Спас Русев. За мен той е една кръгла нула, кафява и миризлива на цвят.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 17 юли 2018 21:28

slash1912 написа:
ralka_levskarka написа:
slash1912 написа:Според Дельо отбора бил играл добре и отпадането е заради липсата на късмет :o Оставка няма :shock:

При оставка няма изплащане на заплати до края на договора. Да си говорим истините - Роси не е Левскар, та мисли само доброто на клуба. Той иска да си вземе паричките и тва е. Все едно Морено да напусне сам :lol: Знаеш как е. :mrgreen:

Това ми е ясно,ама чак толкова да е нагъл,ебаси нещастника...Вие сте на ход оттук нататък,може би някой трябва да го посъветва на тренировката утре.

Гугутката да прати 5-6 момчета. Да свършат малко работа.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 17 юли 2018 21:29

insaneboy1 написа:
veni__85 написа:

Жалгирис

Жалгирис още не са се класирали, независимо от победата като гост.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 17 юли 2018 21:29

Unforgiven_M написа:Наглеца отново не се предавал! Ще стиска кокала до край, че хем неустойка чака, хем знае, че друг работа няма да му даде докато е жив повече!
Винаги съм го смятал за недопустимо, ама в случая, като не ще да си ходи сам или някой трябва да му счупи главата или да го повозят в багажник, та да се сети да си ходи! След такъв срам като този - най-големият в историята на клуба и той да седи с гордо вдигната глава и да вика "не се предавам" - няма такъв филм! Бахти ментето, бахти нищожеството без грам чест и достойнство!

Не е луд който яде зелника, а е луд който му го дава. Вината е в Срас от Перник. Като изгонят Роси друг подобен галфон ще бъде доведен. Срас е за малко - да мине препродажбата на БТК. После друг да се оправя. Ако има кой.

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 17 юли 2018 21:30

amoros написа:Нивото на футбола се поизравни.Далеч съм от мисълта ,че трябва да падаме/Българските отбори не само Левски/,от такива анонимни отбори,но вече няма толкова слаби отбори ,че да излезеш и без да се напрягаш да ги пребиеш от бой!

Лудогорец - Крусейдърс?
Хайде да не са 7, ама всички бг отбори щяха да бият Вадуц с по 4-5 гола спокойно и без да се напрягат преди 10-тина години! И оттогава на Вадуц играчите не са станали по-добри, просто ние нямаме отбори - с тези пародийни собственици на отбори, които думата инвестиция не я познават, а само думата лапане - толкова!

Върни се в “Левски”